پنجشنبه 14 آبان 1405 - Thu 05 Nov 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 396491
تاریخ انتشار: 15/اسفند/1403 - 12:09

آلمان به کمک اوکراین شتافت

فردریش مرتس صدراعظم آینده آلمان، با حمایت از بسته حمایتی کمک به اوکراین گفت که بیش از سه میلیارد یورو کمک به کی‌یف به زودی تصویب می‌شود.

آلمان به کمک اوکراین شتافت

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا

مرتس روز گذشته از تصویب فوری بسته سه میلیارد یورویی کمک به اوکراین حمایت کرد؛ بسته‌ای که تصویب آن در پارلمان آلمان هفته‌هاست متوقف شده بود.

پیروز انتخابات آلمان که این اظهارات را در یک نشست خبری ارائه می کرد، افزود که وی امروز چهارشنبه با اولاف شولتس صدراعظم کنونی دیدار می کند تا با او در مورد کمک فوری به اوکراین که رقم آن نزدیک به سه یا ۳.۵ میلیارد یورو اعلام شده گفت‌وگو کند. پیروز انتخابات پارلمانی آلمان با تاکید بر رفع هرگونه مانع بر سر راه تصویب این بسته حمایتی، خاطرنشان کرد که محل تامین این کمک اکنون می تواند خارج از بودجه تصویب شود.



روزنامه فرانسوی لوموند نیز در همین زمینه گزارش داد: تصویب این بسته که قرار بود در سال ۲۰۲۴ میلادی انجام گیرد، از سوی دولت شولتس متوقف شده بود.

همزمان احزاب محافظه‌کار و سوسیال دموکرات‌ در آلمان نیز اعلام کرده‌اند در گرماگرم تهدیدهای واشنگتن برای جدایی از امور اروپا، سرمایه‌گذاری بی‌سابقه‌ای برای تقویت حوزه دفاعی و اقتصادی این کشور انجام خواهند داد.

مرتس هم در همین خصوص به خبرنگاران گفت: «با توجه به خطراتی که آزادی و صلح قاره ما را تهدید می کند، شعار دفاعی ما باید «به هر قیمتی» باشد.

نظرات بینندگان
نظرات شما