چهارشنبه 27 خرداد 1405 - Wed 17 Jun 2026
  • واردات خودروهای برقی برای ناوگان عمومی تهران

  • بلژیک به کمک ترامپ مقابل ایران چشم دوخت

  • ستون پایداری و اقتدار ملی در اندیشه امام خامنه‌ای

  • سیدمجید بنی فاطمه/آقای ما

  • عملیات ویژه ضد راداری سپاه که موجب تسلیم آمریکا در مذاکرات شد +عکس

  • اسرائیلی شدن گروهک‌های ضدانقلاب+ سند

  • سید طالع باکویی / گلیرم کربلا

  • فیلم جدید از حمله به ضاحیه / فیلم

  • آمریکا اراده و توانی برای اجرای تعهدات خود ندارد

  • چرا اسرائیل به ضاحیه حمله کرد؟!

  • پرستوی یهودی و سقوط یک رئیس‌جمهور + عکس

  • انهدام هسته ۴ نفره تروریستی-تکفیری توسط وزارت اطلاعات

  • در بمباران‌ها خاموش بودند؛ امروز برای باخت تیم ملی فریاد می‌زنند

  • حاج قاسم کردستان که بود؟ + عکس

  • هدیه غافلگیرکننده سید مجید به فرزند شهید میرغفاری +عکس

  • حمله هوایی اسرائیل به ضاحیه در بیروت +فیلم

  • هزینه‌های سرسام‌آور شکست ترامپ در برابر ایران

  • از اشک شوق تا هرج‌ومرج در خیابان‌های نیویورک / عکس

  • وقتی بهرام افشاری و هوتن شکیبا ستاره نشده‌ بودند

  • قیمت خودرو امروز یکشنبه ۲۴ خرداد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 395810
    تاریخ انتشار: 08/اسفند/1403 - 12:11

    قانونمندسازی شبکه نمایش خانگی

    بر اساس بند پ ماده ۷۷ قانون برنامه هفتم، ساترا و وزارت فرهنگ مکلف شده‌اند که نظام جرایم و پاداش سکو‌های نمایش خانگی را طراحی و اجرا کنند.

    قانونمندسازی شبکه نمایش خانگی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ساترا

    حجت‌الاسلام اخلاقی امیری، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی درباره روند بررسی ماده واحده پیشنهادی ساترا برای اجرای قانون برنامه هفتم توسعه گفت: این ماده واحده بر اساس قانون برنامه هفتم توسعه به‌منظور تکمیل قانونگذاری و ایجاد نظارت مؤثر و بازدارنده، به‌ویژه برای حفاظت از کودکان و نوجوانان و تشویق سکو‌های قانونمدار، از سوی سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی تدوین شده و تاکنون در چند جلسه کمیته رسانه و فضای مجازی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با حضور نمایندگان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان صدا و سیما، ساترا و مدیران سکو‌های برتر کشور بررسی و مشمول تغییراتی شده است.

    وی با اشاره به اهمیت اجرای نظام جرایم و پاداش رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر بیان کرد: عزم مجلس برای قانونمندسازی شبکه نمایش خانگی جزم است. با توجه به اهمیت موضوع و دغدغه‌های مطرح‌شده، طرح ساترا به‌سرعت در حال بررسی است و تاکنون چهار یا پنج جلسه در کمیته رسانه و فضای مجازی کمیسیون فرهنگی مجلس با حضور نمایندگان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان صدا و سیما و ساترا برگزار شده است. هدف ما این است که وضعیت نمایش خانگی به‌طور جدی اصلاح و به سمت پیشرفت حرکت کند.

    اخلاقی امیری افزود: این طرح عمدتا با هدف ایجاد یک رویه قانونی و نظارتی برای ساماندهی نمایش خانگی نوشته شده است. در حال حاضر، نظارت بر این فضا به دلیل نبود ابزار‌های قانونی کافی، قدرت بازدارندگی لازم را ندارد. این طرح در پی آن است که با جرم‌انگاری تخلفات، زمینه ایجاد بازدارندگی را فراهم و تخلفات را به‌طور جدی پیگیری کند و در عین حال ساترا را مکلف به استفاده از ابزار‌های تشویقی برای تشویق سکو‌های قانونمدار می‌کند.

    این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با تاکید بر لزوم تصویب چنین قانونی بر اساس قانون برنامه هفتم توسعه خاطر نشان کرد: ماده واحده پیشنهادی ساترا می‌تواند به تقویت ضوابط و مقرراتی کمک کند که در برنامه هفتم توسعه برای حکمرانی صحیح در حوزه‌های هنر و رسانه تأکید شده است. همچنین، این طرح به‌طور مستقیم در تحقق نظارت مؤثر و بازدارندگی در این حوزه نقش ایفا می‌کند.

    وی در ادامه افزود: این طرح در پی قانونمند کردن نظارت و ایجاد بازدارندگی نسبت به تخلفات مجرمانه در فضای مجازی و نمایش خانگی است. قطعا هیئت‌رئیسه محترم مجلس و نمایندگان مجلس از این طرح حمایت خواهند کرد و در صورتی که به‌طور مستند و محکم تدوین شود، با رای بالا تصویب خواهد شد.

    حجت‌الاسلام امیری اخلاقی در پایان راجع به نظرات رئیس مجلس شورای اسلامی و دیگر نمایندگان درباره ضرورت ساماندهی شبکه نمایش خانگی و جلوگیری از تولید محتوای آسیب‌رسان به کودکان و نوجوانان اظهار داشت: این موضوع یکی از اولویت‌های مجلس است. نمایندگان مجلس تاکید دارند که باید قانونی جامع و کارآمد برای نظارت بر تولید و پخش محتوا در شبکه نمایش خانگی تدوین شود که از تولید محتوای آسیب‌رسان جلوگیری و فضایی سالم برای کودکان و نوجوانان فراهم کند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما