دوشنبه 04 آبان 1405 - Mon 26 Oct 2026
  • موشک‌های یمن رؤیای اقتصادی بن‌سلمان را نابود کرد

  • دلیل سفر هیات قطری به ایران اعلام شد

  • آخرین وضعیت بازسازی ورزشگاه آزادی / عکس

  • ‏ درباره سفر مقامات ارشد نظامی-امنیتی به تهران

  • عملیات ضدصهیونیستی در تل‌آویو با ۲ کشته

  • اصابت پرتابه ناشناس به یک نفتکش در تنگه هرمز

  • کشتکار مقتدرانه استارت زد /مهمدی هم به جمع هشت نفر پایانی رسید + فیلم

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۴ آبان ۱۴۰۵

  • نشست تهران گامی عملی برای همکاری بر سر سازوکارهای امنیتی است/ نیروهای مسلح در دفاع از حریم کشور تردید نمی‌کنند

  • پیام سرلشکر وحیدی برای بسیجیان استان خوزستان

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه ۴ آبان ۱۴۰۵

  • پزشکیان امشب به روسیه می‌رود

  • شکنجه غذایی به سبک بن‌گویر / فیلم

  • قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۴ آبان ۱۴۰۵

  • ارتباط حرف‌های ضدایرانی روبیو در آتن و حوادث فرانسه+ عکس

  • شکار پهپاد پیشرفته عربستان در آسمان تعز

  • تغییر مسیر پول در بورس بدون خروج از بازار

  • روایت رئیس قوه قضاییه از دیدار با رهبر معظم انقلاب + فیلم

  • اعلام جرم علیه برگزارکنندگان نمایشگاه آرت فیر تهران

  • نقشه پروازهای عتبات تغییر کرد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 393532
    تاریخ انتشار: 14/بهمن/1403 - 10:58

    حسین سلطان عشق است

    امام حسین علیه السلام ، دومین ثمره پیوند آسمانی علی علیه السلام و فاطمه علیهاالسلام در سوم شعبان سال چهارم هجری در مدینه دیده به جهان گشود

    حسین سلطان عشق است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» 

    نامگذاری امام حسین (ع)

    امام حسین (ع) در شهر مدینه به دنیا آمد. پدر بزرگوار ایشان امام علی و مادر ایشان حضرت فاطمه، سید زنان اهل عالم است. پس از آن که امام حسین به دنیا آمد پیامبر اکرم (ص) به علی (ع) فرمود:

    “چه نامی بر این فرزندم نهادی. ایشان عرض کرد ما در نام گذاری این فرزند بر شما پیشی نمی‌گیریم. پیامبر فرمود: من نیز در این نام گذاری بر خداوند سبقت نمی‌گیرم. پس از مدتی جبرئیل بر پیامبر نازل شد و عرضه داشت یا رسول الله خداوند به تو سلام می‌رساند و می‌فرماید نسبت علی به تو بمانند نسبت هارون به موسی است پس فرزندت را به نام فرزند هارون بنام. پیامبر فرمود نام فرزند هارون چه بود جبرئیل عرض کرد «شبیر» پیامبر فرمود: زبان ما عربی است او را به عربی چه بنامم و جبرئیل گفت او را حسین بنام.”

    امام حسین (ع) حدود هفت سال داشت که جدش پیامبر در ۲۸ صفر سال یازده هجری از دنیا رفت. وی در سنین کودکی شاهد آن بود که یاران دیروز جدش حق مسلم پدرش را غصب نموده و از گرد وی پراکنده شده و وی را خانه نشین نمودند. وی در همان کودکی به همراه مادر و برادرش در طلب حق پدر می‌کوشید و شبانه به در خانه انصار می‌رفت و از آنان کمک طلب می‌کرد.

    در همان ایام در میان حزن رحلت جدش پیامبر و خانه نشینی پدر، مادر عزیزش که رنج بسیاری را تحمل کرده بود از دست داد. حضرت بعد از رحلت پیامبر پیوسته به همراه پدر بزرگوارش بود چنانچه در جنگ های جمل، صفین و نهروان حضور داشت و در کنار پدر به جنگ با پیمان شکنان و ظالمان پرداخت از آن حضرت خطبه‌ای در جنگ صفین نقل شده است که در ضمن آن مردم را به جنگ ترغیب می‌کردند. امام در همان مراحل مقدماتی صفین در گرفتن چشمه آب از دست شامیان نقش عمده داشت که امام علی (ع) پس از آن فرمود: این اولین پیروزی به برکت حسین (ع) است.

    سیمای حسین علیه السلام در کلام امام زمان علیه السلام

    در بخشی از زیارت ناحیه مقدسه که انتساب آن به امام زمان علیه السلام مشهور است، می خوانیم: «تو ای حسین! برای رسول خدا6، فرزند؛ برای قرآن، سند و برای امت، بازو و توان بودی. در طاعت خدا، سپاس گزار و در مورد عهد و پیمان، حافظ و مراقب بودی. رکوع و سجودت، طولانی بود و در دنیا، زاهد و پارسا بودی».
    شخصیت حسین علیه السلام از نگاه گاندی

    از گاندی، مصلح بزرگ هند نقل شده است که: «من برای مردم هند چیز تازه ای نیاوردم. فقط نتیجه ای که از مطالعات و تحقیقاتم درباره تاریخ زندگی قهرمانان کربلا به دست آورده بودم، ارمغان ملت هند کردم. اگر بخواهیم هند را نجات دهیم، واجب است همان راهی را بپیماییم که حسین بن علی علیه السلام پیمود»
    .

    روز مبارک سوم شعبان المعظم را که روز طلیعه پاسدار و پاسداری از مکتب مترقی اسلام است به عموم هم میهنان و بخصوص پاسداران انقلاب اسلامی تبریک عرض و بحق باید این روز معظم را روز پاسدار بنامیم. روز ولادت با سعادت بزرگ پاسدار قرآن کریم و اسلام عزیز است، پاسداری که هرچه داشت، در راه هدف اهداء کرد و اسلام عزیز را از پرتگاه انحراف و رژیم طاغوت بنی امیّه نجات داد. رژیم منحط بنی امیّه می رفت تا اسلام را رژیم طاغوتی و بنیانگذار اسلام را بر خلاف آنچه بوده معرفی کند، معاویه و فرزند ستمکارش به اسم خلیفه رسول اللّه با اسلام آن کرد که چنگیز با ایران و اساس مکتب وحی را تبدیل به رژیم شیطانی نمود. اگر فداکاری پاسداران عظیم الشأن اسلام و شهادت جوانمردانه پاسداران و اصحاب فداکار او نبود، اسلام در خفقان رژیم بنی امیّه و رژیم ظالمانه آن وارونه معرفی می شد و زحمات نبی اکرمص و اصحاب فداکارش به هدر می رفت.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما