دوشنبه 15 تير 1405 - Mon 06 Jul 2026
  • سرویس دهی مترو به حالت عادی بازگشت

  • قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۵

  • سرمربی جدید پرسپولیس انتخاب شد؟

  • مبلغ اعتبار و آخرین جزئیات کالابرگ تیر ۱۴۰۵

  • دیپلماسی تهاجمی

  • اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید انقلاب و خانواده ایشان با حضور گسترده مردم، فرزندان امام شهید و مسئولان کشوری و لشکری +عکس و فیلم

  • تمام خطوط اتوبوس تندرو تهران فعال هستند

  • باد کلاه پاپ لئو چهاردهم را به دریا برد / فیلم

  • تمساح لاشه پلیکان را تکه‌تکه کرد / فیلم

  • شلیک موشک‌ کروز راهبردی توسط کره شمالی

  • قیمت محصولات سایپا امروز یکشنبه 14 تیر

  • قیمت لحظه ای دلار امروز یکشنبه 14 تیر

  • افزایش سهمیه بنزین برای برخی استان ها

  • طرفداری رئیس فیفا از یک تیم لو رفت

  • عطوان: این تشییع نماد یک کشور پیروز است

  • فرمانده جدید نیروی دریایی سپاه معرفی شد

  • فیلم/ همخوانی دعای وحدت در مصلی تهران

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • واکنش اسکوچیچ به مذاکره با پرسپولیس

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 392291
    تاریخ انتشار: 29/دي/1403 - 10:01

    ناتوانی ها در انتخاب سرمربی جدید پرسپولیس

    مدیر عامل باشگاه پرسپولیس در جذب سرمربی جدید ناکام بوده و همین موضوع باعث اعتراض هواداران شده است.

    ناتوانی ها در انتخاب سرمربی جدید پرسپولیس

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه جوان

    تیم فوتبال پرسپولیس در حالی شب گذشته برابر تیم سپاهان در بازی سوپرجام شکست خورد و از رسیدن به جام قهرمانی ناکام ماند  که هواداران سرخپوش با تشکیل کمپینی در فضای مجازی خواهان اخراج رضا درویش مدیرعامل باشگاه شدند.

    هواداران پرسپولیس با هجوم بردن به پست باشگاه پرسپولیس با بیش از ۲۰۰ هزار کامنت خواستار اخراج درویش شدند.

    بعد از جدایی گاریدو سرمربی اسپانیایی، کریم باقری هدایت سرخپوشان را  برعهده گرفت و با وجود اینکه باقری از اول هم تاکید کرده بود که سرمربی پرسپولیس باقی نمی‌ماند و باشگاه باید سرمربی بزرگ خارجی بیاورد، اما بعد از گذشت چند هفته مدیریت باشگاه در جذب سرمربی خارجی موفق نبوده است.

    به هر حال پروسه انتخاب سرمربی جدید پرسپولیس آن قدر طولانی شد که  باقری بعد از ۲ برد در لیگ برتر فوتبال  قبول کرد که بازی سوپرجام مقابل سپاهان هم روی نیمکت سرخپوشان بنشیند و هدایت قرمزپوشان را برعهده بگیرد.

    البته باقری در نشست خبری بعد از بازی با سپاهان هم تاکید کرد که دیگر سرمربی پرسپولیس نیست. حالا نیمکت فنی سرخپوشان بلاتکلیف است و  باید دید سرمربی جدید تا قبل از شروع نیم فصل دوم انتخاب می‌شود یا این کلاف همچنان  سردرگم خواهد بود و درویش هم همچنان در انتخاب سرمربی جدید عاجز و ناتوان می‌ماند.

    درویش قول داده بود که سرمربی جدید را تا پایان هفته  انتخاب و معرفی خواهد کرد، اما نتوانست به قول خود عمل کرد و با اعتراض هواداران رو‌به‌رو شده است و آنها خواستار اخراجش  شدند.

    درویش با وجود اینکه چند قهرمانی با پرسپولیس به دست آورده است، اما او در انتخاب سرمربی خوب عمل نکرده است. او با آوردن گاریدو نشان داد که تبحر لازم برای جذب یک سرمربی کاربلد را ندارد. حالا هم بعد از جدایی گاریدو نتوانسته تکلیف نیمکت فنی خود را مشخص کند.

    درویش مدعی شده است که با ۶ مربی طراز اول دنیا مذاکره کرده، اما آنها قبول نکردند که به ایران بیایند. این سوال پیش می‌آید چطور  تیم سپاهان در عرض یک هفته بعد از جدایی مورایس توانست کارترون سرمربی فرانسوی را به خدمت بگیرد و فقط  مربیان خارجی به پرسپولیس نمی‌آیند. به نظر می‌رسد درویش بهانه می‌آورد وگرنه اگر بانک شهر به عنوان مالک باشگاه پرسپولیس بودجه کافی برای جذب یک مربی طراز اول خارجی را در اختیار مدیرعامل قرار داده باشد دیگر نباید درویش بهانه‌ای داشته باشد.

    علاوه بر این، باشگاه پرسپولیس سیاست و استراتژی مشخصی برای جذب سرمربی جدید ندارد و هر روز با مربیان خارجی با سبک‌های مختلف مذاکره می‌کند. همچنین مذاکره همزمان  با مربیان جوان و مسن نشان از بی تدبیری مدیریت باشگاه است.

    یک مجسمه به عنوان مدیرعامل در باشگاه  پرسپولیس گذاشتند

    یوسفی درباره اینکه هواداران پرسپولیس خواستار اخراج درویش شدند، اظهار کرد:  یک مجسمه به عنوان مدیرعامل در باشگاه پرسپولیس گذاشتند که تاکنون در جذب سرمربی ناموفق بوده است. درویش بازی رسانه‌ای به راه انداخته و هر روزاز مذاکره با چند مربی خارجی مطرح خبر می‌دهد، اما در نهایت حضور این مربیان در پرسپولی منتفی می‌شود.

    هواداران پرسپولیس حق اعتراض به شرایط تیمشان را  دارند 

    او افزود: به هر حال هواداران سرمایه اصلی باشگاه پرسپولیس هستند و آنها در سرما و گرمای هوا به استادیوم‌ها می‌آیند تا پیروزی تیم محبوبشان را ببینند، اما در نهایت با ناراحتی ورزشگاه را ترک می‌کنند. طرفداران حق دارند که به عملکرد مدیریت و بازیکنان اعتراض می‌کنند.

    مالکان باشگاه پرسپولیس باید مدیری کاربلد برگزینند 

    پیشکسوت پرسپولیس بیان کرد: درویش در نقل و انتقالات هم هنوز نتوانسته بازیکن خوبی را به خدمت بگیرد. به نظرم مدیرعامل باشگاه پرسپولیس عملکرد خوبی در جذب بازیکن و سرمربی نداشته است و مالکان باشگاه باید فکری به حال مدیریت سرخپوشان کنند و مدیر کاربلد که بتواند مشکلات تیم را برطرف کرده و رضایت هواداران را جلب کند برگزینند. به هر حال پرسپولیس با این شیوه مدیریتی به هیچ جا نمی‌رسد و در آینده با مشکل مواجه می‌شود.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما