پنجشنبه 19 شهريور 1405 - Thu 10 Sep 2026
  • حمله به یک نفتکش در آب‌های سرزمینی عراق

  • دشمن ۲ هدف از ما بزند، به ۲۰ هدف حمله می‌کنیم

  • جنایت بی‌رحمانه جنگنده‌های سعودی در یمن

  • بارش برف ریزه ترکیه را سفیدپوش کرد / فیلم

  • خسارات بارندگی شدید و طوفان در ساری / عکس

  • گل تماشایی روماریو در دیدار نمایشی / عکس

  • پاکستان: عملیات یمن علیه عربستان توافقنامه مکه را فعال می‌کند

  • شهادت ماموستا محمد نزهتی توسط گروهک‌های تجزیه‌طلب

  • قیمت آیفون ۱۷ امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور

  • جدایی یک ستاره پرسپولیسی در پایان فصل

  • حاج داود کریمی؛ مبارز مکتبی

  • سید امیر حسینی دلم پر از شکایته امام مهربون

  • این خودروها سهمیه اول و دوم بنزین ندارند

  • افشاگری علی کریمی علیه اکانت‌های سایبری پهلوی

  • نتانیاهو شمشیر انتخاباتی را از رو بست

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵

  • متلاشی شدن باند فساد اداری در شهرستان کلاردشت

  • برگ برنده استقلالی‌ها برای بازی با السد قطر

  • موج زائران در مسجدالحرام؛ سعودی‌ها چه کردند+ فیلم

  • تقدیر و تشویق دریادار عظمایی توسط رئیس ستادکل نیروهای مسلح

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 391179
    تاریخ انتشار: 14/دي/1403 - 14:00

    تنش در فرودگاه بیروت

    شبکه المنار خبر داد که مسافران یک پرواز از تهران به بیروت، به هنگام ورود به فرودگاه رفیق حریری، تحت بازرسی شدید بدنی و همچنین بازرسی غیرمعمول چمدان‌ها قرار گرفته‌اند.

    تنش در فرودگاه بیروت

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم

    اقدامات امنیتی بی‌سابقه و شدید علیه مسافران یک پرواز ماهان ایر از تهران به بیروت در فرودگاه بین‌المللی بیروت در شامگاه پنج‌شنبه با انتقادات گسترده مسافران روبرو شده است. نیروهای امنیتی بازرسی دقیقی از هواپیما انجام دادند که منجر به اختلال و تاخیر چند ساعته مسافران شد.

     

    شبکه المنار گزارش داد که  مأموران فرودگاه تمامی چمدان‌ها را به شکل دستی باز کرده و محتوای آن‌ها را مورد بازرسی قرار داده‌اند؛ این اقدام خارج از عرف که موجب معطلی چندین ساعته مسافرین شد، موجب عصبانیت آن‌ها شده است.

     

    طبق این گزارش، مقامات امنیتی فرودگاه بیروت در تلاش برای بازرسی چمدان‌های هیئت دیپلماتیک ایرانی نیز بودند که با ممانعت دیپلمات‌ها و بروز تنش همراه شد.

     

    برخی فعالان مدنی لبنانی اعلام کرده‌اند که این بازرسی‌ها از چند هفته پیش و تحت نظارت افسران آمریکایی آغاز شده است.

     

    بازرسی شدید مسافرین هواپیمای ماهان ایر پس از آن صورت گرفت که کانال تلویزیونی سعودی «الحدث» ظهر پنجشنبه به نقل از منابع غربی مدعی شد که «ایران قصد دارد میلیون‌ها دلار را از طریق یک پرواز ماهان ایر از تهران به بیروت به حزب‌الله منتقل کند

     

    بعد از انتشار این خبر توسط این کانال، تماس‌های دیپلماتیک لبنان با مقامات ایرانی انجام شد و پس از آن سیل عظیمی از اخبار و شایعات در مورد محموله هواپیما منتشر شد.

     

    بازرسی هیئت دیپلماتیک ایرانی که جزوی از مسافرین این هواپیما بودند در حالی است که طبق کنوانسیون وین 1961 در خصوص روابط دیپلماتیک، دیپلمات‌ها از مصونیت کامل برخوردارند و نباید در کشور مقصد مورد بازرسی یا نظارت شخصی قرار گیرند. این مصونیت شامل حقوق و امتیازات بسیاری می‌شود که به دیپلمات‌ها اجازه می‌دهد «ماموریت خود را با آزادی و امنیت انجام دهند، از جمله عدم بازرسی در فرودگاه‌ها».

     

    بر اساس این کنوانسیون، کشور میزبان حق بازرسی شخصی دیپلمات‌ها یا بررسی اموال و بار آن‌ها را ندارد. این عمل نقض مصونیت نمایندگان دیپلماتیک محسوب می‌شود و هرگونه تعرض به مصونیت دیپلماتیک می‌تواند موجب تنش در روابط بین کشورها شود.

     

    در این میان «بسام مولوی»، وزیر کشور و شهرداری لبنان، در بیانیه‌ای اعلام کرد: «هواپیمای ایرانی در حال بازرسی در فرودگاه بیروت است و دستگاه امنیتی فرودگاه در حال اجرای دستورالعمل‌ها است».

     

    اما از سوی دیگر در پی انتشار خبر بازرسی شدید و غیرمعمول مسافرین تهران به بیروت، دهها نفر از جوانان لبنانی سوار بر موتورسیکلت راهی فرودگاه بیروت شدند و ارتش لبنان نیز اقدام به بستن راههای منتهی به فرودگاه کرد.

     

    شبکه‌های اجتماعی لبنانی نیز شاهد عصبانیت شدید کاربران در خصوص نوع برخورد با مسافرین و هیئت دیپلماتیک ایرانی در فرودگاه رفیق حریری است.

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما