شنبه 25 مهر 1405 - Sat 17 Oct 2026
  • درخشش جونان میهن، تلالو امیدهای ملت به جوانان در مسیر تحقق آینده‌ای باشکوه است/ دعای خیر اینجانب بدرقه راه همۀ جوانان ایران سرافراز

  • دیدار وزیر پیشنهادی دفاع با رئیس ستاد کل نیروهای مسلح+جزئیات

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی زیر ۲۳ سال

  • نیروی دریایی سپاه: تنگه هرمز بسته است

  • پ‌ک‌ک در حال تخلیه مواضع خود در دهوک است

  • قیمت نفت امروز شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۵

  • سبک عرفانی در خنثی‌سازی مین!

  • قیمت موبایل‌ امروز شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۵

  • ادامه تیکه های علی کریمی به رضا پهلوی

  • روایت اقتدار موشکی ایران

  • «پیمان مکه» یا «پیمان پرچم دروغین»

  • طرح فلج کردن 72 ساعته ایران

  • جنگ خواهد شد؟ چه زمانی؟

  • بازداشت ۱۱ مزدور دشمن آمریکایی ـ صهیونیستی در ایلام

  • صادرات ایران به پاکستان موقتا متوقف شد

  • تمدید قرارداد پرسپولیس با ستاره های قدیمی‌

  • کنگره؛ ناظر جنگ یا شریک هزینه‌ها؟

  • تقلیل قدرت خرید کارگران

  • دفاع از مقاومت؛ ملاحظه راهبردی امنیت ملی ایران

  • ناکامی آمریکا با حملات دقیق ایران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 390162
    تاریخ انتشار: 02/دي/1403 - 19:52

    تهرانی‌ها تا پایان هفته در هوای آلوده نفس می‌کشند

    -پیش‌بینی‌های اداره کل هواشناسی استان تهران نشان می‌دهداز امروز تا پنجشنبه پیرو هشدار زرد و نارنجی آلودگی در مناطق پرتردد شهری و مناطق مرکزی و جنوب استان، غبار محلی، انباشت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا و گاهی کاهش دید پیش‌بینی می‌شود. بنابراین این پیش‌بینی‌ها نشان از نفس کشیدن پایتخت‌نشینان در هوای آلوده دارد.

    تهرانی‌ها تا پایان هفته در هوای آلوده نفس می‌کشند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا؛ 

     براساس تحلیل الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی اداره کل هواشناسی استان تهران، وضعیت جوی این استان از امروز یکشنبه دوم دی تا پنجشنبه ششم دی، آسمانی صاف تا قسمتی ابری گاهی با وزش ملایم تا متوسط باد قابل پیش‌بینی است.

    همچنین از سه‌شنبه تا صبح چهارشنبه با گذر موج ضعیفی از مناطق شمالی، افزایش ابر در گستره استان و گاهی وزش باد متوسط در ارتفاعات و مرزهای جنوبی و غربی مورد انتظار است که احتمال بهبود نسبی و موقت کیفیت هوا وجود دارد و بارش پراکنده در ارتفاعات دور از انتظار نیست.

     

    تهرانی‌ها تا پایان هفته در هوای آلوده نفس می‌کشند

     

    تهران تا پنجشنبه ۲ درجه گرم‌تر می‌شود

    براساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، از روز یکشنبه تا پنجشنبه هفته جاری آسمان پایتخت صاف تا کمی ابری و غبار محلی، گاهی وزش باد ملایم خواهد بود.

    طبق این پیش‌بینی‌ها دمای هوای تهران در روز یکشنبه ۱۱ درجه سانتی‌گراد و در نهایت روز پنجشنبه ششم دی ماه به ۱۳ درجه خواهد رسید. البته کمینه دمای هوای پایتخت نیز در این بازه زمانی روند کاهشی و افزایش نسبی دما دارد به طوری که از سه به چهار درجه تا روز پنجشنبه می‌رسد.

    طبق اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، وضعیت هوای ۲۴ ساعت گذشته این استان به این شیوه بوده که گرم‌ترین نقطه با بیشینه ۱۰ درجه سانتی‌گراد به ورامین اختصاص دارد، توچال نیز با منفی هفت درجه سانتی‌گراد به عنوان سردترین نقطه این استان بوده است. البته کمینه دمای توچال در این بازه زمانی منفی ۱۰ درجه سانتی‌گراد بود.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما