یکشنبه 26 مهر 1405 - Sun 18 Oct 2026
  • درخشش جونان میهن، تلالو امیدهای ملت به جوانان در مسیر تحقق آینده‌ای باشکوه است/ دعای خیر اینجانب بدرقه راه همۀ جوانان ایران سرافراز

  • دیدار وزیر پیشنهادی دفاع با رئیس ستاد کل نیروهای مسلح+جزئیات

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی زیر ۲۳ سال

  • نیروی دریایی سپاه: تنگه هرمز بسته است

  • پ‌ک‌ک در حال تخلیه مواضع خود در دهوک است

  • قیمت نفت امروز شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۵

  • سبک عرفانی در خنثی‌سازی مین!

  • قیمت موبایل‌ امروز شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۵

  • ادامه تیکه های علی کریمی به رضا پهلوی

  • روایت اقتدار موشکی ایران

  • «پیمان مکه» یا «پیمان پرچم دروغین»

  • طرح فلج کردن 72 ساعته ایران

  • جنگ خواهد شد؟ چه زمانی؟

  • بازداشت ۱۱ مزدور دشمن آمریکایی ـ صهیونیستی در ایلام

  • صادرات ایران به پاکستان موقتا متوقف شد

  • تمدید قرارداد پرسپولیس با ستاره های قدیمی‌

  • کنگره؛ ناظر جنگ یا شریک هزینه‌ها؟

  • تقلیل قدرت خرید کارگران

  • دفاع از مقاومت؛ ملاحظه راهبردی امنیت ملی ایران

  • ناکامی آمریکا با حملات دقیق ایران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 435078
    تاریخ انتشار: 25/مهر/1405 - 16:43
    شهید «سید محمد زینال حسینی»؛

    سبک عرفانی در خنثی‌سازی مین!

    «سید محمد زینال حسینی» از فرماندهان لشکر ۱۰ سیدالشهداء (ع) در دوران دفاع مقدس بود که پس از شهادت حاج «عبدالله نوریان» فرمانده گردان تخریب این لشکر شد و سرانجام ۳۱ خرداد سال ۱۳۶۶ به شهادت رسید.

     سبک عرفانی در خنثی‌سازی مین!

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» 

    شهید «سید محمد زینال حسینی» از فرماندهان لشکر ۱۰ سیدالشهداء (ع) در دوران دفاع مقدس بود که پس از شهادت حاج «عبدالله نوریان» فرمانده گردان تخریب این لشکر شد و سرانجام ۳۱ خرداد سال ۱۳۶۶ در جبهه ماووت بر اثر اصابت گلوله به سینه‌اش به شهادت رسید؛ فرمانده‌ای که اخلاق‌مداری و آرامش او موجب محبوبیتش در میان تخریب‌چی‌ها شده بود.

    شهید «زینال حسینی» قبل از حرکت برای پاکسازی میدان مین، استخاره می‌کرد و هر آیه‌ای که می‌آمد، اول آن را بلند می‌خواند و بعد ترجمه و مقداری پیرامونش صحبت می‌کرد. به گفته «جعفر طهماسبی» از تخریب‌چی‌های لشکر ۱۰؛ یک‌روز قبل از حرکت که قرآن را باز کرد، آیه‌ای که آمد، در مورد نعمات بهشت به‌خصوص «حور العین» بود؛ فقط آیه را خواند و ما منتظر ترجمه و توضیحات در موردش بودیم که آقا سید با جدیت فریاد زد: «بدو سوار شو دیر شد»؛ لذا بچه‌ها شوخی‌شان گل کرد و گفتند آقا سید بقیه‌اش رو نگفتی... حور العین هم یکی از نعمات الهی است. آن‌روز تا از پاکسازی میدان مین برگشتیم، بحث حور العین بود؛ البته بعضی‌ها تفعل به شهادت زدند و گفتند این آیه یعنی اینکه یکی شهید می‌شود؛ اما آن‌روز همه سالم برگشتیم.

    سبک عرفانی در خنثی‌سازی مین!
    شهید زینال حسینی در حال خواندن قرآن بعد از استخاره

    جمعی از رزمندگان گردان تخریب لشکر ۱۰ مرداد سال ۱۳۶۴ به‌همراه شهید زینال حسینی برای دوره آموزشی سخت به مریوان رفته بودند و در کنار آموزش، ماموریت پاکسازی بخشی از میادین مین در دشت پنجوین و ارتفاعات «لری» را هم انجام می‌دادند. «ماشاءالله نان‌گیر» و «جعفر طهماسبی» نیز در عکس، در کنار شهید زینال حسینی بوده و همچنین بالای وانت از سمت چپ نیز شهید «مرتضی ملکی»، شهید «مهدی کریمی»، شهید «علیرضا طحانی»، شهید «مهدی اسماعیل‌پور» و جانباز ۷۰ درصد «علی کمیجانی» درحال اعزام برای پاکسازی میادین مین دشمن هستند.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما