چهارشنبه 07 مرداد 1405 - Wed 29 Jul 2026
  • کودکانه‌های زاینده‌رود / عکس

  • زیباترین گل جام جهانی مشخص شد / فیلم

  • ذبیح‌الله امیری در افغانستان در حمله مسلحانه کشته شد

  • قیمت آپارتمان در شرق تهران چقدر است

  • یمن پالایشگاه ۴۰۰ هزار بشکه‌ای جازان را تعطیل کرد

  • سنت دینی یا خرافه‌ای که سندی ندارد؟

  • ۱۲۳ شهید سهم همدان در شکست منافقین+ عکس

  • آغاز پخش سریال «ارتباط» از شبکه تماشا

  • زنده زنده سوزوندن، عریان کردند! / فیلم

  • دژی که قرن‌ها بر بلندای البرز

  • گشت‌ و گذار ۳ خرس قهوه‌ای در ارتفاعات لنگرود / فیلم

  • عاشق پیاز هستید این مطلب را بخوانید

  • هیچ‌کس حق تعدی به حریم خصوصی مردم را ندارد

  • قیمت دینار عراق امروز سه‌شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۵

  • سکوت در برابر پرونده جنجالی علیرضا بیرانوند

  • ترامپ خطاب به نتانیاهو دست‌ِ پُر بیا!

  • افشای دردسرهای مرگ لیندسی گراهام برای صهیونیست‌ها + عکس و فیلم

  • تمرکز مجلس و دولت بر امور مهم و فوری باشد/ تأمین معیشت مردم در دستورکار حاکمیت است

  • ۵ نشانه سردرد که هرگز نباید نادیده بگیرید

  • چالش تغییر قیمت بنزین برای بازار خودرو

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 390132
    تاریخ انتشار: 02/دي/1403 - 13:44

    جریمه بیش از یک میلیون نفر طی ۹ ماه

    رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: در سال جاری، یک میلیون و ۳۲۰ هزار خودرو از ساعت ۲۱ شب تا ۶ صبح اعمال قانون شده‌اند.

    جریمه بیش از یک میلیون نفر طی ۹ ماه

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا

    سردار سید ابوالفضل موسوی پور با بیان اینکه تخلفات رانندگی بیشتر در شب‌ها رخ می دهد، گفت: برخی رانندگان شب‌ها قانون‌گریز می‌شوند و قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت نمی کنند؛ به همین دلیل پلیس نیز شب‌ها در بیشتر معابر به صورت محسوس یا نامحسوس حضور دارد و با این افراد برخورد می‌کند.

    وی افزود: متأسفانه شاهد هستیم این رانندگان با تخلفات بسیاری که انجام می دهند جان خود و دیگران را به خطر می اندازند و تصادفات زیادی را رقم می زنند.

    رئیس پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: از ابتدای امسال تاکنون، از ساعت ۲۱ شب تا ۶ صبح، یک میلیون و ۳۲۰ هزار جریمه شبانه در پایتخت ثبت شده است.

    موسوی‌پور گفت: بیشتر این اعمال جریمه‌ها، مربوط به تخلفات حادثه ساز مانند سرعت و سبقت غیرمجاز، انجام حرکات نمایشی و حرکت دنده عقب، استفاده از تلفن همراه با سرعت بالا و غیره است.

    وی درباره علت تصادفات شبانه در تهران نیز افزود: در بررسی‌ها مشخص شد که علت بیشتر تصادفات عدم توجه به جلو و خواب آلودگی رانندگان است. به همین دلیل به رانندگان توصیه می‌کنیم که هنگام هوشیاری کامل پشت فرمان بنشینند و حتما خواب کافی داشته باشند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما