چهارشنبه 27 خرداد 1405 - Wed 17 Jun 2026
  • اعتراض رسمی کاپیتان ایران: خسته شدیم

  • افزایش توان موشکی ایران پس از جنگ؛ غیرقابل رهگیری + عکس

  • اگر دشمن عهدشکنی کند، مقابله‌به‌مثل خواهیم کرد

  • منتخب عکس‌های روز جهان / عکس

  • سرلشکر رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود

  • شب اول محرم ۱۴۰۵ با نوای حاج محمود کریمی

  • قالیباف و ونس در روز امضای تفاهم حضور دارند

  • در روز امضای تفاهم دور جدید مذاکرات با آمریکا آغاز می‌شود +فیلم

  • اسرائیل در شرط بندی بر روی ترامپ بازنده شد

  • شادی جالب و بامزه ژاپنی‌ها / فیلم

  • حکم اعدام دو لیدر کودتای دی‌ماه ۱۴۰۴ اجرا شد + فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز 26 خرداد

  • شکست ترامپ در جنگ از نگاه کارتونیست یمنی

  • اندیشکده آمریکایی: «هنر معامله» ترامپ مقابل ایران شکست خورد/ ایرانی‌ها تاریخ را خوب بلدند+ عکس

  • اقدام زیبا و معنادار ایرانیان و بی‌آبرویی زامبی‌های ضدانقلاب + عکس

  • قیمت دلار امروز سه شنبه ۲۶ خرداد

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۲۶ خرداد

  • گلزن نیوزیلند: خواب این روز را هم نمی‌دیدم!

  • رییس‌کل بانک مرکزی عازم مسکو شد

  • انتقاد دموکرات‌ها از جنگ ترامپ علیه ایران و درخواست برای ارائه گزارش در مورد توافق

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 385396
    تاریخ انتشار: 05/آبان/1403 - 13:56

    قیمت دلار

    عضو اتاق بازرگانی ایران با بیان این که قیمت ارز همیشه بعد از تخلیه هیجانات کاذب بازار روند کاهشی پیدا کرده که این روند نزولی قیمت از امروز آغاز شده است، گفت: بسیاری معتقدند با کاهش قیمت اونس جهانی طلا، احتمال ریزش دوباره و بیشتر قیمت طلا و ارز در بازار کشورمان هم وجود دارد. در ادامه باید این دو متغیر را در هم ضرب کرد تا قیمت روز طلا در کشورمان بدست آید. طبیعتا هرکدام از این متغیرها پایین بیاید، قیمت طلا هم به همین نسبت کاهش خواهد یافت.

    قیمت دلار

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا

    مجیدرضا حریری، رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و چین با توجه به تجاوز محدود رژیم صهیونیستی به برخی نقاط کشورمان و تاثیر تنش های منطقه ای بر بازار ارز گفت: مهمترین دلیل افزایش هیجانی قیمت ارز در هفته اخیر انجام عملیات های وعده صادق ۱ و ۲ ایران در برابر تجاوز و آتش‌افروزی رژیم صهیونیستی در منطقه بود که هر بار با تخلیه هیجانات بازار، این موج هم فروکش کرده است. این بار هم ما به وضوح دیدیم که نوسانات شدید بازار ارز در هفته گذشته خیلی زود بعد از ناکامی رژیم صهیونیستی در حمله شب گذشته متوقف شد و قیمت دلار دوباره روند کاهشی پیدا کرد.

    وی با پیش‌بینی وضعیت بازار ارز طی روزهای آتی گفت: قاعدتا وقتی هیجانات تخلیه شده باشد، بازار هم به روزهای آرام و با ثبات خود بر می گردد، البته این بدان معنا نیست که کاهش قیمت ارز خیلی فوری و سریع باشد، به‌طوری که در اولین مرحله، نسبت به هفته گذشته کاهشی می‌شود و به چند پله پایین‌تر باز می‌گردد. معتقدم قیمت دلار تا پایان امروز در حدود ۴ یا ۵ هزار تومان کاهش یابد که فعلا باید ببینیم چه اتفاق جدیدی در منطقه رخ خواهد داد.

    این فعال اقتصادی ادامه داد: اتفاقات یکسال اخیر به خوبی نشان داد نوسانات قیمت دلار ناشی از هیجانات سیاسی بوده و بسیار موقت است و همیشه بلافاصله با فروکش کردن این هیجانات باید منتظر کاهش نرخ ارز باشیم. آنچه مسلم است این بار هم تنش‌های منطقه ای و داخلی نتوانست تاثیر آنچنانی و بلندمدتی بر قیمت ارز داشته باشد و نوسانات اخیر بعد از چند روز به خوبی در حال کنترل و مدیریت است.

    حریری در خصوص کاهش قیمت طلا و سکه نیز گفت: بسیاری معتقدند با کاهش قیمت اونس جهانی طلا، احتمال ریزش دوباره و بیشتر قیمت طلا و ارز در بازار کشورمان هم وجود دارد. در این خصوص باید گفت که قیمت طلا همواره تابع دو متغیر مهم و اصلی است که اولین دلیل آن قیمت اونس جهانی و دومین عامل، قیمت روز دلار است. در ادامه باید این دو متغیر را در هم ضرب کرد تا قیمت روز طلا در کشورمان بدست آید. طبیعتا هرکدام از این متغیرها پایین بیاید، قیمت طلا هم به همین نسبت کاهش خواهد یافت.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما