جمعه 03 مهر 1405 - Fri 25 Sep 2026
  • استوری خبرساز امیرحسین قیاسی درباره قایدی

  • پشت پرده استقبال کم‌سابقه ترامپ از شی

  • اتفاق تلح برای دختر ایرانی در ژاپن

  • قیمت خودروهای مونتاژی؛ جهش سه میلیاردی از ابتدای سال!

  • قیمت گازوئیل اروپا تاریخ‌ساز شد

  • بیسیم‌‌چی که بعد از اسارت مظلومانه شهید شد

  • کاناوارو قلعه‌نویی را ۶ تایی کرد

  • عامل آتش‌زدن مسجد تهرانپارس در یزد دستگیر شد

  • مدال نقره ایران با یک پرش تماشایی+ فیلم

  • رزمایش ۴۰ هزار نفری موتورسواران جانفدا در پایتخت /فیلم

  • افزایش عرضه و ثبات نسبی بازار گوشت در پاییز

  • در جلسه لاوروف و عراقچی چه گذشت؟

  • شهادت پاداش صبر، رفتار و مظلومیت شهید لاریجانی بود

  • هشدار اطلاعاتی از رویارویی مستقیم ناتو و روسیه!+عکس

  • وحشی‌بازی ضدانقلاب در مقر سازمان ملل

  • پزشکیان: ما جنگ را انتخاب نکردیم

  • حسین عبدی استعفا داد

  • پالس نتانیاهو به شبکه آشوب‌گران ایران در سازمان ملل

  • ارتباط نوع خواب و کاهش خطر ابتلا به ۸۳ بیماری

  • اولیانوف: بازگشت بازرسان آژانس به ایران ممکن نیست

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 381054
    تاریخ انتشار: 18/شهريور/1403 - 13:15

    الاهلی خواستار تاخیر دیدار با پرسپولیس شد

    الاهلی عربستان از کنفدراسیون فوتبال آسیا درخواست کرد که دیدار با پرسپولیس را با یک روز تاخیر برگزار کند.

    الاهلی خواستار تاخیر دیدار با پرسپولیس شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از جهان نیوز

    الاهلی در نخستین بازی خود در لیگ نخبگان آسیا دوشنبه هفته آینده از پرسپولیس پذیرایی خواهد کرد. این بازی قرار است که در ورزشگاه ملک عبدالله در شهر جده برگزار شود.

    روزنامه الریاضیه عربستان نوشت که باشگاه الاهلی در نامه‌ای به کنفدراسیون فوتبال آسیا درخواست کرده است که دیدار با پرسپولیس با یک روز تاخیر برگزار شود.



    طبق قوانین کنفدراسیون فوتبال آسیا تیم میزبان باید ورزشگاه خود را ۴۸ ساعت قبل از برگزاری بازی در اختیار نمایندگان AFC قرار دهد.
    الاهلی نمی‌تواند چنین شرایطی را فراهم کند چرا که یک روز قبل از بازی پرسپولیس برابر الاهلی دیدار الاتحاد با الوحده در لیگ عربستان در ورزشگاه ملک عبدالله برگزار خواهد شد و به این ترتیب الاهلی نمی‌تواند در زمان مقرر ورزشگاه را در اختیار کنفدراسیون فوتبال آسیا قرار دهد.

    الاهلی از کنفدراسیون فوتبال آسیا درخواست کرده که یا بازی را با تاخیر یک روزه برگزار کند و یا این‌که اجازه دهد در همین ورزشگاه از پرسپولیس میزبانی کند.

    البته روزنامه سعودی اسپورت مدعی شد که قطعا دیدار پرسپولیس و الاهلی در ورزشگاه ملک عبدالله برگزار خواهد شد و تغییری در مکان میزبانی به وجود نخواهد آمد.

    روزنامه الریاضیه نیز اعلام کرد که بسیار بعید است که درخواست الاهلی برای تاخیر این بازی با موافقت AFC مواجه شود و این احتمال وجود دارد که بازی در ورزشگاه دیگری برگزار شود.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما