شنبه 10 مرداد 1405 - Sat 01 Aug 2026
  • معرفی مدیرعامل بعدی استقلال

  • آتش‌سوزی مهیب در اربیل عراق / فیلم

  • کف‌گیر پنتاگون و ته‌دیگ زرادخانه‌ی آمریکا+ عکس و فیلم

  • ترامپ :ایرانیها سرسخت هستند

  • جنگ را پیروز شده‌ایم ولی باید پیروزی را تثبیت و ثبت کنیم/ شرط ایران قوی وحدت حول محور ولایت است+فیلم

  • اعتراف خوک زرد که ایرانی‌ها اهل تسلیم نیستن…

  • هرکس خود را سپر آمریکا کند در آتش جنگ می‌سوزد

  • تهدیدهای تازه آمریکا تا تحولات باب‌المندب + فیلم و عکس

  • خشکسالی بی‌سابقه اروپا رازهای مدفون تاریخ را آشکار کرد / فیلم

  • نقل انتقالات سرخ پوشان /حضور مدافع پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام +عکس

  • قیمت دینار عراق امروز شنبه ۱۰ مرداد

  • پست خداحافظی میلاد محمدی از پرسپولیس

  • واکنش ارتش کویت به ورود پهپادهای متخاصم

  • قیمت دلار امروز شنبه ۱۰ مرداد

  • حملات شدید موشکی به کی‌یف + فیلم

  • برادرانه با خواهر گرامی خانم مهاجرانی!

  • طارمی از لیست اروپایی المپیاکوس خارج شد

  • قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۰ مرداد

  • اعزام رایگان زائران‌ به مرز ‌از امروز

  • «فک و فامیل» پس از ماه صفر به آنتن می‌رسد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 380308
    تاریخ انتشار: 08/شهريور/1403 - 14:38

    14 هزار کودک کاروخیابان

    معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه شناسایی کودکان کار و خیابان از روی عینبیه چشم در حال انجام است، افزود: سال گذشته در کل کشور نزدیک به ۱۴ هزار کودک کار و خیابان را شناسایی کردیم.

    14 هزار کودک کاروخیابان

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا



    مهری سادات موسوی با اشاره به اینکه بخشی از کودکان کار و خیابان ایرانی بودند، افزود: رویکرد دستورالعمل تخصصی حوزه کودک کار و خیابان بیشتر به سمت رویکرد خانواده محوری است زیرا نزدیک ۹۰ درصد دارای خانواده هستند.

    وی با بیان اینکه بخشی از این خانواده‌ها نیازمند نبودند بلکه درصدی از آنها نیازمند بودند، اظهار داشت: موضوعات فرهنگی در بخشی از خانواده‌ها سبب می شود تا فرزندان خود را به حوزه کار و خیابان سوق بدهند.

    موسوی خاطرنشان کرد: خانواده‌هایی که نیاز به حمایت داشتند در چرخه حمایت قرار گرفتند و اگر سرپرست خانواده نیازی در حوزه اشتغال داشت همکاری لازم برای آن انجام شد.

    معاون سازمان بهزیستی افزود: اگر مادر چنین خانواده‌هایی زن سرپرست خانوار بود، حمایت هایی را در این حوزه به عمل آوردیم؛ این گروه از خانوارها به دفتر خانواده و بانوان بهزیستی متصل شدند و حمایت هایی به آنها داده شد.

    حمایت از مادران کودکان کار به شرط سامان یافتن وضعیت تحصیلی فرزندان

    معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه بسته جامع راهنمای حمایت از کودکان کار و خیابان در بستر خانواده سال گذشته تهیه شد، افزود: فضا بیشتر حرکت بیشتر به سمت یکپارچه کردن ظرفیت های درون سازمانی در حوزه کودکان کار و خیابان است.

    وی ادامه داد: تفاهم‌نامه‌ای بین اورژانس اجتماعی و دفتر امور خانواده و بانوان در زمینه حمایت از مادران سرپرست خانوار به شرط اینکه کودکان کار ادامه تحصیل بدهند، از این خدمات بهره‌مند می‌شوند. یعنی شرط اینکه خانواده بخواهد از این حمایت‌ها بهره‌مند شود این بود که وضعیت تحصیلی کودکان کار و خیابان، سامان درستی پیدا کنند و کودکان بازمانده از تحصیل، وارد چرخه تحصیلی شوند.

    وی تصریح کرد: در برخی استان‌ها از جمله تهران نزدیک به ۸۰ درصد از کودکان کار و خیابان از اتباع هستند. برخی استان‌ها مانند اردبیل ورود اتباع ممنوع است و اغلب کودکان کار و خیابان در این دست از شهرها، ایرانی هستند.

    برای کودکان کار و خیابان، دوره های اردو موسوم به "فرزندان خورشید" با رویکرد مهارت آموزی و معرفت افزایی داشتیم.


     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما