سه شنبه 06 مرداد 1405 - Tue 28 Jul 2026
  • ماهی‌گیری نتانیاهو از آب گل‌آلود

  • نقل و انتقال جنجالی / بازیکن پرسپولیس به استقلال پیوست + عکس

  • قیمت دلار امروز سه‌شنبه ۶ مرداد

  • حضور ستاره اماراتی در تیم پرسپولیس + عکس

  • انیمیشن لگویی خطاب به تروریست‌های آمریکایی / فیلم

  • دو نفر از عوامل جنایت هولناک میدان شهید علیخانی اصفهان به دار مجازات آویخته شدند+ فیلم

  • چند سیلی محکم دیگر برای ترامپ از ایران لازمه

  • قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 6

  • تخصص ایران در جنگ نامتقارن

  • راه تنبیه دلقک

  • خبر فوری / حضور مجدد ستاره استقلال برای فصل جدید

  • پنج خط قرمز انتقاد از نظر رهبر شهید انقلاب

  • لحظه دستگیری باند سرقت موتورسیکلت/فیلم

  • آتش‌سوزی در هتل پارسیان استقلال تهران+ فیلم

  • ناگفته‌ها از چگونگی انهدام اهداف آمریکایی / فیلم

  • مقصد ملی‌پوشان ایران بعد جام‌های جهانی

  • هم نگرانم هم می ترسم اما از جنگ نیست

  • جمعیت خانوارهای یارانه بگیر در تیر ماه افزایش یافت

  • عبور شوک سیاسی با ورود ۴.۵ همت پول حقیقی‌ها

  • دبیر: برنامه‌ای برای حضور در فوتبال ندارم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 377070
    تاریخ انتشار: 04/مرداد/1403 - 13:57

    استمرار گشت مشترک نظارت بر نانوایی ها

    شفت- فرماندار شهرستان شفت گفت: فعالیت مستمر گشت مشترک نظارت بر نانوایی‌ها با هدف ارتقای کیفیت نان در شفت ادامه دارد.

    استمرار گشت مشترک نظارت بر نانوایی ها

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهدی نقدی در جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان شفت

    ضمن تقدیر و تشکر از زحمات و تلاش نانوایان در تأمین اساسی‌ترین نیاز غذایی مردم اظهار کرد: اولویت‌های مهم کارگروه ساماندهی آرد و نان این شهرستان در جهت رضایت‌مندی شهروندان می‌باشد و همه باید در این راستا تلاش کنند.

    فرماندار شفت با اشاره به اینکه بررسی و نظارت مداوم بر نانوایی‌ها باید مورد توجه قرار گیرید گفت: اگر واحدی از خبازی‌ها عملکرد مناسب داشت، تشویق شود و اگر غیر از این بود قطعاً برخورد لازم صورت گیرد.

    نقدی گفت: سهمیه آرد نانوایی‌ها بر اساس عملکرد و فعالیت روزانه نانوایی‌ها و آمار سامانه نانینو تزریق آرد به واحدهای صنفی صورت می‌گیرد و این اتفاق باعث نظم بیشتر واحدهای نانوایی در ارائه خدمت به مردم خواهد شد.

    وی با بیان اینکه واحدهایی که رضایت مندی شهروندان را داشته باشند مورد تشویق قرار می‌گیرند، ادامه داد: بر اساس تصمیم گیری کارگروه آرد نان در صورت تخلف واحدهای نانوایی در عرضه نان، فروش آرد، کسری چونه و… ضمن معرفی به تعزیرات سهمیه واحد متخلف کسر و به نانوایی مجاور داده خواهد شد.

    نقدی با بیان اینکه اتحادیه باید نسبت به انجام برخی امورات نانوایان اهتمام جدی داشته باشد، گفت: برخی نانوایان به علت عدم آگاهی کافی از قوانین مسئول جرایم می‌شوند که از این حیث باید اتحادیه و اتاق اصناف این قشر زحمتکش را حمایت و همراهی نمایند.

    وی با تاکید بر رعایت حقوق مشتریان از سوی نانوایان رعایت بهداشت محیط نانوایی و بهداشت فردی، ساعات پخت و برخورد صحیح و ملاطفت آمیز با مشتریان را یادآور شد و افزود: نظارت بر اجرای دقیق این موارد بر عهده اداره صنعت و معدن، اتاق اصناف و مرکز بهداشت محیط شهرستان می‌باشد.

    وی رعایت دستورالعمل و پروتکل پروتکل‌های بهداشتی را از مهمترین انتظارات فرمانداری دانسته و گفت: حفظ سلامت مردم در تمامی حوزه‌ها از مهم‌ترین انتظارت فرمانداری است.

    فرماندار شهرستان شفت تاکید کرد: شهروندان، هرگونه تخلف در زمینه آرد ونان را به ادارات جهاد کشاورزی، اداره صنعت و اتحادیه گزارش دهند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما