یکشنبه 22 تير 1404 - Sun 13 Jul 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • بیانیه است یا دیکته اسرائیل و آمریکا؟!

  • موشک‌های ایران باعث شد اسرائیل درخواست آتش‌بس دهد+فیلم

  • مکانیسم ماشه کاغذ پاره است فریب نخورید!

  • چشم‌انداز فروپاشی اسرائیل از نگاه کارشناس پیشین بانک جهانی +عکس

  • انسجام آری؛ تسلیم خیر؛ استحاله هم هرگز!

  • خورشید در میانه آن شب طلوع کرد

  • مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی (ع) در حسینیه امام خمینی با حضور رهبر انقلاب + فیلم

  • تمجید خاص یک رئیس جمهور خارجی از رهبر انقلاب

  • مدیریت یک جنگ فقط با ۳ پیام

  • وعده صادق رهبر انقلاب شوک بزرگ به «ترامپ» و «نتانیاهو» بود

  • معمای برآشفتگی نتانیاهو و ترامپ

  • تهدیدکننده رهبری و مرجعیت حکم محارب دارد +سند

  • تشییع باشکوه شهدای اقتدار ایران؛ نماد وحدت و استکبارستیزی ملت/ حضور رئیس‌جمهور در جمع حاضرین مراسم +عکس و فیلم

  • از دکترین تا راهبُرد نظامی آیت‌الله خامنه‌ای در جنگ ۱۲ روزه

  • ملت بزرگ ایران سطح جدیدی از جنگ‌های جهان را تجربه کرد/ رژیم اسرائیل با هدف نابودی دانش به فناوری کشور حمله کرد

  • به ملت ایران تبریک عرض میکنم/ رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد

  • آغاز پاسخ نظامی ایران به تجاوز ارتش آمریکا + عکس و فیلم

  • تغییر استراتژی رسانه‌‌ای رژیم از ادعای پیروزی به مظلوم‌نمایی

  • تصاویر: موج دوازدهم حملات ایران به اسرائیل

  • سلام و صبح بخیر تل آویو در یک نگاه

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 367944
    تاریخ انتشار: 27/اسفند/1402 - 12:57

    آیا سومین ارتش شیعه جهان بعد از ایران و عراق تشکیل شده است؟؟

    ایران و عراق دو کشوری هستند که دولت و نهادهای نظامی آن در اختیار شیعیان است. اما برآورد اتاق فکر نهادهای امنیتی رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد که کشور سومی نیز وارد این فهرست شده است.

    آیا سومین ارتش شیعه جهان بعد از ایران و عراق تشکیل شده است؟؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس ،

    بیش از ۵ ماه است که حزب الله یک معادله تاریخی برقرار کرده است.هر جنبنده‌ای پشت دیوار‌های مرزی لبنان واقع در فلسطین اشغالی رویت کند، نابود می‌کند.رژیم صهیونیستی تهدید کرده بود روز ۲۵ اسفند نبرد با حزب الله وارد مرحله تمام عیار خواهد شد. «گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اعلام کرده بود که حزب‌الله را یا «از طریق دیپلماسی» یا «به زور نظامی» پشت رودخانه لیتانی خواهند فرستاد.رودخانه لیتانی (Litani River) همان نقطه‌ای است که سربازان رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۰۶ هر کاری کردند، نتواسنتند دستان خود را به آب‌های آن برسانند و قلمروی رژیم صهیونیستی را تا آن گسترش دهند. این رودخانه در ۳۰ کیلومتری مرز لبنان و فلسطین اشغالی واقع شده است.
     

    ادعای اتاق فکر اسرائیلی: ارتش شیعه لبنان

    همزمان فرانسه نیز طرح داده است که حزب الله تا عمق ۱۰ کیلومتری از مرز عقب نشینی کند و ارتش لبنان جایگزین آن شود. اما اتاق فکرهای امنیتی رژیم صهیونیستی چندان موافق این گزاره نیز نیستند. اندیشکده صهیونیستی «آلما» یکی از این موارد است. حوزه تمرکز «آلما» چالش‌های امنیتی رژیم در مرز شمالی فلسطین اشغالی نظیر حزب الله لبنان و سوریه است. این اتاق فکر امنیتی رژیم معتقد است که لبنان دیگر لبنان سابق نیست که دولت و نهادهای آن در سیطره مسیحیان همسو با غرب باشد.این اندیشکده صهونیستی برآورد کرده که جمعیت لبنان در دهه‌های اخیر تغییر کرده و منتج به کاهش نسبت مسیحیان و افزایش نسبت شیعیان در جمعیت لبنان شده است. همین موضوع بر ترکیب ارتش لبنان نیز تاثیر گذاشته است. کاهش درصد مسیحیان به دلایل مختلفی از جمله مهاجرت به کشورهای غربی و نرخ پایین زاد و ولد عنوان شده است. همین موضوع بر ترکیب ارتش تاثیر گذاشته است، بطوریکه اکنون شیعیان اکثریت قدرتمند را در اختیار دارند.استخدام شیعیان در ارتش افزایش یافته است. بر اساس برخی فرضیات، حدود ۵۰% از سربازان و افسران ارتش لبنان شیعه هستند. به عبارت دیگر، ارتش لبنان در حال شیعه شدن است.
     
     
    اندیشکده صهیونیستی آلما در ادامه مدعی شد که حزب‌الله علاقه آشکاری به رشد پرسنل شیعه در نیروهای مسلح لبنان دارد. حزب‌الله شمار زیادی از افسران و نیروهای مسلح لبنان را به خدمت گرفته که عمده آنان، شیعیانی هستند که به صورت مستقیم یا غیر مستفیم حامی اهداف حزب‌الله هستند. این افسران به دلایل ایدئولوژیک یا زمینه‌های خانوادگی (عضویت یکی از اعضای خانواده‌شان در مقاومت لبنان) همراه حزب‌الله به شمار می‌آیند و از عملیات حزب‌الله در مرزهای جنوبی لبنان حمایت می‌کنند. حزب‌الله همچنین متقاضیان شیعه «آکادمی نظامی ارتش لبنان» را آموزش می‌دهد و جهت ارتقای آنها به سمت‌های ارشد اقدام می‌کند. این آکادمی دانشجویان افسری را برای ملحق شدن به نهادهایی نظیر ارتش و سازمان امنیت داخلی آموزش می‌دهد.اندیشکده «آلما» در ادامه می‌نویسد که حزب‌الله به طور سیستماتیک در حال جذب فرماندهان ارتش لبنان است و از طریق آنان می‌تواند منابع نظامی و زیرساخت‌های این کشور را به خدمت بگیرد. به عنوان نمونه، حزب‌الله در سال‌های اخیر برج‌های نظارتی نظامی در امتداد مرز با فلسطین اشغالی ساخته است. این اندیشکده صهونیست مدعی است که حزب‌الله از برج‌های دیده‌بانی ارتش لبنان استفاده می‌کند.مضاف بر این، نفوذ حزب‌الله در صفوف ارتش لبنان به آن امکان دسترسی به تسلیحات و فناوری غربی را می‌دهد؛ به نحویکه برخی از تسلیحات حزب‌الله از آمریکا و سایر کشورهای غربی تامین شده بود! این اتاق فکر صهیونیستی مدعی است که حزب‌الله به نهادهای امنیتی دولتی نفوذ کرده است. در یک نمونه به این موضوع اشاره شده که سابق بر این، سمت ریاست امنیت عمومی به یک مسیحی مارونی اختصاص داشت، اما اکنون این جایگاه به یک شیعه رسیده است.
     

    رژیم صهیونیستی به کشور‌های غربی اعلام کرده بود که در صورت عدم توافق سیاسی با لبنان تا ۱۵ مارس (۲۵ اسفند) خود را آماده درگیری تمام عیار با لبنان می‌کند. اکنون دو روز از ضرب‌الاجل صهیونیست‌ها گذشته است!فی‌الحال حزب الله باعث شده که بیش از ۲۰۰ هزار صهیونیست از شمال فلسطین اشغالی فرار کنند. در صورت ارتقای سطح نبرد کنونی به جنگی تمام عیار، این عدد میلیونی خواهد شد.سید حسن نصر الله هشدار داد: هرکس ما را به گسترش جنگ تهدید می‌کند، باید بداند که اگر این کار را انجام دهد، ما نیز آن را گسترش می‌دهیم. حزب الله امروز برای مقابله با دشمن در هر سطحی که باشد، از همیشه آماده‌تر است. وزیر امنیت [داخلی]اسرائیل هم بداند که اگر به ما حمله کند، ۲ میلیون اسرائیلی از شمال آواره خواهند شد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما