چهارشنبه 18 تير 1404 - Wed 09 Jul 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • انسجام آری؛ تسلیم خیر؛ استحاله هم هرگز!

  • خورشید در میانه آن شب طلوع کرد

  • مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی (ع) در حسینیه امام خمینی با حضور رهبر انقلاب + فیلم

  • تمجید خاص یک رئیس جمهور خارجی از رهبر انقلاب

  • مدیریت یک جنگ فقط با ۳ پیام

  • وعده صادق رهبر انقلاب شوک بزرگ به «ترامپ» و «نتانیاهو» بود

  • معمای برآشفتگی نتانیاهو و ترامپ

  • تهدیدکننده رهبری و مرجعیت حکم محارب دارد +سند

  • تشییع باشکوه شهدای اقتدار ایران؛ نماد وحدت و استکبارستیزی ملت/ حضور رئیس‌جمهور در جمع حاضرین مراسم +عکس و فیلم

  • از دکترین تا راهبُرد نظامی آیت‌الله خامنه‌ای در جنگ ۱۲ روزه

  • ملت بزرگ ایران سطح جدیدی از جنگ‌های جهان را تجربه کرد/ رژیم اسرائیل با هدف نابودی دانش به فناوری کشور حمله کرد

  • به ملت ایران تبریک عرض میکنم/ رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد

  • آغاز پاسخ نظامی ایران به تجاوز ارتش آمریکا + عکس و فیلم

  • تغییر استراتژی رسانه‌‌ای رژیم از ادعای پیروزی به مظلوم‌نمایی

  • تصاویر: موج دوازدهم حملات ایران به اسرائیل

  • سلام و صبح بخیر تل آویو در یک نگاه

  • سنگین ترین حمله امروز صبح به تل آویو صدای انفجارهای مهیب در فلسطین اشغالی +فیلم و عکس

  • رشید فرمانده بزرگ بدر و خیبربود

  • جنگ افروز بی حافظه/سخنان ضد ونقیص دونالد ترامپ در 24 ساعت گذشته

  • دستگیری اعضای موساد در البرز و اصفهان

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 367834
    تاریخ انتشار: 26/اسفند/1402 - 09:41

    آلمان: حمله اسرائیل به رفح توجیهی ندارد

    آنالنا بائربوک وزیر خارجه آلمان با تاکید بر آتش‌بس فوری بشردوستانه در نوار غزه هشدار داد که حمله اسرائیل به رفح توجیهی ندارد.

    آلمان: حمله اسرائیل به رفح توجیهی ندارد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا ،

    بائربوک جمعه شب در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: بیش از یک میلیون آواره‌ای که در رفح پناه گرفته‌اند، جایی برای رفتن ندارند. به یک آتش‌بس فوری بشردوستانه نیاز است تا هیچ کسی کشته نشود و گروگان‌ها (اسرا) نیز سرانجام آزاد شوند.

    بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی جمعه شب گفت: به دنبال آن هستیم، پس از تخلیه آوارگان از شهر رفح، به این شهر حمله کنیم. سخنان نتانیاهو ساعاتی پس از آن بیان شد که دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی از تایید طرح‌های شروع حمله نظامی زمینی ارتش این رژیم به شهر رفح در جنوب نوار غزه توسط «بنیامین نتانیاهو» خبر داده بود.

    بائربوک در حالی خواستار آتش‌بس در غزه و عدم حمله رژیم صهیونیستی به غزه شده که نیکاراگوئه از آلمان به دلیل حمایت مالی و نظامی از رژیم صهیونیستی، قطع کمک‌های مالی به آژانس امداد و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) و تسهیل نسل‌کشی در دیوان بین‌المللی دادگستری شکایت کرده و این دیوان قرار است ماه آینده میلادی این شکایت را بررسی کند.

    دیوان بین‌المللی دادگستری جمعه اعلام کرد که روزهای ۸ و ۹ آوریل (۲۰ و ۲۱ فروردین ۱۴۰۳) به شکایت نیکاراگوئه از آلمان به اتهام تسهیل نسل‌کشی در نوار غزه رسیدگی می‌کند.

    نیکاراگوئه در شکایت خود از دیوان بین‌المللی دادگستری خواست تا با صدور حکم موقت، برلین را موظف به توقف کمک نظامی به اسرائیل کند.

    نیکاراگوئه استدلال کرده است که آلمان کنوانسیون مقابله با نسل‌کشی (۱۹۴۸) و کنوانسیون ژنو درباره قوانین جنگی (۱۹۴۹) در سرزمین‌های اشغالی فلسطین را نقض کرده است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما