پنجشنبه 27 شهريور 1404 - Thu 18 Sep 2025
  • دعوت به آشوب چطور هو شد؟

  • ماشه را غرب می‌کشد خشاب را غرب‌زدگان پُر می‌کنند

  • این است اتحاد جهان اسلام / اتحاد 57 کشور اسلامی برای شکست طلسم نیل تا فرات / ایران پرچمدار شکست اسرائیل +فیلم

  • آیا حمایت از دولت مصلحتی است؟

  • چند نکته درباره ابهامات توافق با گروسی

  • تجاوز صهیونیست‌ها به قطر اثبات حقانیت منطق ایران است

  • راه مقابله با رژیم صهیونیستی، مقاومت است نه التماس به سازمان ملل

  • ۱۰ آسیب برزخ «نه‌صلح ، نه‌جنگ» و یک درس مدیریتی

  • موافقت رهبر انقلاب با شرایط و ضوابط عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها

  • پیشنهادی به دولت برای روایت قدرت

  • تغییر نام وزارت دفاع آمریکا به وزارت جنگ و سناریوهای پیش رو

  • سانسور سفر مهم پزشکیان به چین به‌خاطر مخالفت با مکانیسم ماشه

  • تحریم‌هایی که لغو نشد، مکانیسم ماشه که وجود نداشت(!) هم فعال شد/ روحانی نه سکوت کرد نه عذرخواهی؛ طلبکار شد!+عکس

  • آنها که نمی‌خواهند ایران سرای امید و همدلی باشد

  • اولین زن شهید مقاومت خرمشهر را بیشتر بشناسید+عکس

  • فصل پاسخگویی کاسبان برجام!

  • پس از یک ماه چه می‌شود؟!

  • حزب‌الله: سپر دفاعی لبنان در برابر جبهه استکبار

  • مکانیزم ماشه ما را به دوران جلیلی برمی‌گرداند /آیا دانشمندان اصلاح‌طلب، هسته‌ای، تحریم‌ها و قیمت‌ها را هم به عقب برمی‌گردانند؟

  • تاکید رهبر انقلاب بر عملیاتی نمودن توافق راهبردی ایران و چین

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 367833
    تاریخ انتشار: 26/اسفند/1402 - 09:41

    این نوشیدنی گرم مانع پیری می‌شود

    پلی‌فنل‌ها، ماده فعال زیستی موجود در چای‌، احتمالا در تنظیم سیستم ایمنی، سوخت‌وساز و عملکرد شناختی نقش دارند.

    این نوشیدنی گرم مانع پیری می‌شود

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»، از خواص نوشیدن چای بسیار شنیده‌ایم و گاه نوشیدن تنها یک استکان چای خستگی‌مان را دربرده و آرامش برایمان به ارمغان آورده است اما حالا متخصصان حوزه سلامتی می‌کوشند تا راز نهفته چای یعنی ««خاصیت ضدپیری» آن را آشکار کنند.

     
    بر اساس پژوهشی که در دانشگاه سیچوان در چنگدو چین انجام شد، نوشیدن سه فنجان چای در روز می‌تواند طول عمر را افزایش می‌دهد.
     
    دانشمندان در این پژوهش، روی پنج هزار و ۹۹۸ بریتانیایی ۳۷ تا ۷۳ ساله و همچنین هفت هزار و ۹۳۱ نفر در چین که سنشان بین ۳۰ تا ۷۹ سال بود، مطالعه و بررسی کردند. از شرکت‌کنندگان سوال شد که آیا چای سیاه، سبز، زرد یا چای سنتی اولانگ (نوعی چای سنتی در چین) می‌نوشند و اینکه در روز چند فنجان چای مصرف می‌کنند. همچنین با کنار هم گذاشتن درصد چربی بدن، کلسترول و فشار خون، سن بیولوژیکی هر شرکت‌کننده را محاسبه کردند.
     
    به گزارش نیویورک‌پست، با توجه به اینکه این پژوهش صرفا «مشاهده‌ای» بود، محققان نتوانستند اثبات کنند که نوشیدن چای روند پیری زیستی (بیولوژیکی) را کند می‌کند؛ با وجود این، افرادی که دائم چای می‌نوشیدند، نشانه‌هایی از کندتر شدن روند پیری نشان دادند. اکثر این افراد مرد بودند، رژیم غذایی سالم‌تری داشتند، الکل مصرف می‌کردند و کمتر با اضطراب و بی‌خوابی مواجه بودند.
     
    به گفته محققان، نوشیدن حدود سه فنجان چای یا شش تا هشت گرم برگ چای در روز، ممکن است مشهودترین مزایای ضدپیری را عرضه می‌کند.
     
    طبق نتایج محققان، مصرف متوسط چای در میان مصرف‌کنندگان دائمی این نوشیدنی، قوی‌ترین فواید ضد پیری را به همراه داشت و در کسانی که نوشیدن چای را متوقف کردند، نشانه‌های پیری افزایش یافت.
     
    محققان بر این باورند که پلی‌فنل‌ها، ماده فعال زیستی در چای که باکتری‌های روده را تعدیل می‌کند، احتمالا در تنظیم سیستم ایمنی، سوخت‌وساز و عملکرد شناختی نقش دارند.
     
    آن‌ها همچنین خاطرنشان کردند که فلاونوئیدها (نوعی پلی‌فنل که چای غنی از آن است) می‌توانند طول عمر کرم‌ها، کک‌ها و موش‌ها را افزایش دهند.
     
    البته محققان در این پژوهش نوع خاصی از چای، دمای این نوشیدنی و اندازه فنجان را بررسی نکردند. آن‌ها همچنان در حال پژوهش در این زمینه‌اند و تاثیر چای بر بیماری‌های مربوط به افزایش سن مانند بیماری‌های قلبی‌عروقی، دیابت، زوال عقل و برخی انواع سرطان‌ها را بررسی و مطالعه می‌کنند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما