یکشنبه 18 آبان 1404 - Sun 09 Nov 2025
  • کشتار «جاده‌ی مرگ»

  • صمیمانه با «صادقانه»‌های رئیس‌جمهور

  • مهم‌ترین اقدام نظام اقتصادی، اصلاح شبکه بانکی است

  • سهم سنوار در انتخاب ممدانی

  • وقتی تله دیپلماسی در خدمت جنگ و ترور بکار گرفته می‌شود

  • انتصاب سرپرست از کارکنان دستگاه‌های دیگر ممنوع شد

  • راه‌پیمایی یوم‌الله 13 آبان در تهران/ طنین شعار «مرگ بر آمریکا» +عکس و فیلم

  • تسخیر سفارت هویت حقیقی دولت آمریکا را روشن کرد / سیزده آبان از نظر تاریخی، روز افتخار و پیروزی است+صوت و فیلم

  • دشواری‌های آمریکا و اسرائیل در مواجهه با ایران

  • با تکیه بر آمریکا خود را در معرض خطر قرار ندهید

  • صلح‌خواهی نمایشی با جنگ‌افروزی ساختاری

  • شهید کربلایی :آمده‌ام نذرم را ادا کنم! +عکس

  • شرم‌آور نیست؟ البته که هست!

  • نگاهی به گزارش رسمی اسرائیل از حجم تلفات خود

  • وعده‌های دروغ جریان غربگرا از برجام تا FATF

  • پایان برجام و خواب‌های آشفته پسابرجامی!

  • میرزای نائینی معتقد به تشکیل «حکومت اسلامی» و مسئله «ولایت» بود /تعبیر امروزی جمهوری اسلامی همان حکومت مدنظر میرزای نائینی است +صوت وفیلم

  • بدون رفع تحریم‌ها ایران هیچ توافقی با آمریکا نمی‌کند

  • نمی‌توانید با این قصه‌ها مرا فریب دهید؛ وقتی نخست‌وزیر شدم، دیدم هیچ طرحی درباره ایران آماده نکرده بودید

  • جنگ روانی، سه ضلع از چهارضلع راهبرد ترامپ

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 367833
    تاریخ انتشار: 26/اسفند/1402 - 09:41

    این نوشیدنی گرم مانع پیری می‌شود

    پلی‌فنل‌ها، ماده فعال زیستی موجود در چای‌، احتمالا در تنظیم سیستم ایمنی، سوخت‌وساز و عملکرد شناختی نقش دارند.

    این نوشیدنی گرم مانع پیری می‌شود

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»، از خواص نوشیدن چای بسیار شنیده‌ایم و گاه نوشیدن تنها یک استکان چای خستگی‌مان را دربرده و آرامش برایمان به ارمغان آورده است اما حالا متخصصان حوزه سلامتی می‌کوشند تا راز نهفته چای یعنی ««خاصیت ضدپیری» آن را آشکار کنند.

     
    بر اساس پژوهشی که در دانشگاه سیچوان در چنگدو چین انجام شد، نوشیدن سه فنجان چای در روز می‌تواند طول عمر را افزایش می‌دهد.
     
    دانشمندان در این پژوهش، روی پنج هزار و ۹۹۸ بریتانیایی ۳۷ تا ۷۳ ساله و همچنین هفت هزار و ۹۳۱ نفر در چین که سنشان بین ۳۰ تا ۷۹ سال بود، مطالعه و بررسی کردند. از شرکت‌کنندگان سوال شد که آیا چای سیاه، سبز، زرد یا چای سنتی اولانگ (نوعی چای سنتی در چین) می‌نوشند و اینکه در روز چند فنجان چای مصرف می‌کنند. همچنین با کنار هم گذاشتن درصد چربی بدن، کلسترول و فشار خون، سن بیولوژیکی هر شرکت‌کننده را محاسبه کردند.
     
    به گزارش نیویورک‌پست، با توجه به اینکه این پژوهش صرفا «مشاهده‌ای» بود، محققان نتوانستند اثبات کنند که نوشیدن چای روند پیری زیستی (بیولوژیکی) را کند می‌کند؛ با وجود این، افرادی که دائم چای می‌نوشیدند، نشانه‌هایی از کندتر شدن روند پیری نشان دادند. اکثر این افراد مرد بودند، رژیم غذایی سالم‌تری داشتند، الکل مصرف می‌کردند و کمتر با اضطراب و بی‌خوابی مواجه بودند.
     
    به گفته محققان، نوشیدن حدود سه فنجان چای یا شش تا هشت گرم برگ چای در روز، ممکن است مشهودترین مزایای ضدپیری را عرضه می‌کند.
     
    طبق نتایج محققان، مصرف متوسط چای در میان مصرف‌کنندگان دائمی این نوشیدنی، قوی‌ترین فواید ضد پیری را به همراه داشت و در کسانی که نوشیدن چای را متوقف کردند، نشانه‌های پیری افزایش یافت.
     
    محققان بر این باورند که پلی‌فنل‌ها، ماده فعال زیستی در چای که باکتری‌های روده را تعدیل می‌کند، احتمالا در تنظیم سیستم ایمنی، سوخت‌وساز و عملکرد شناختی نقش دارند.
     
    آن‌ها همچنین خاطرنشان کردند که فلاونوئیدها (نوعی پلی‌فنل که چای غنی از آن است) می‌توانند طول عمر کرم‌ها، کک‌ها و موش‌ها را افزایش دهند.
     
    البته محققان در این پژوهش نوع خاصی از چای، دمای این نوشیدنی و اندازه فنجان را بررسی نکردند. آن‌ها همچنان در حال پژوهش در این زمینه‌اند و تاثیر چای بر بیماری‌های مربوط به افزایش سن مانند بیماری‌های قلبی‌عروقی، دیابت، زوال عقل و برخی انواع سرطان‌ها را بررسی و مطالعه می‌کنند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما