چهارشنبه 13 خرداد 1405 - Wed 03 Jun 2026
  • کشف یک تونل عجیب در مرز مکزیک / فیلم

  • تولد نخستین کره‌خر در عربستان پس از یک قرن / عکس

  • از چاله عراق به چاه ایران؛ اعتراف ترامپ به تکرار یک اشتباه + عکس

  • جزئیات طرح رایگان شدن دائم تردد با مترو و بی آر تی

  • شکوه پلنگ ایرانی در پارک ملی گلستان / فیلم

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۱۲ خرداد

  • آنچه باید درباره علیرضا بیرانوند بدانید

  • یک کنایه تمیز به کارمندان شبکه من و تو

  • آقای دکتر قالیباف حد یقف شما و تیم مذاکره کننده با آمریکا تا کجاست؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۲ خرداد

  • پرسپولیس در آستانه جذب ستاره‌های جوان

  • قیمت طلا و سکه امروز ۱۲ خردادماه

  • چگونه ابوترابی نقشه بعثی‌ها برای قتل‌عام اسرا را ناکام گذاشت؟ + عکس

  • حزب‌الله: ایران لبنان را شامل هر توافقی می‌کند

  • ۹۰۰ نقطه تهران میزبان اجتماعات مردمی مقاومت

  • چگونه «بادگلو» را درمان کنیم؟

  • پاسخ نقض آتش‌بس بیانیه نیست، نقض آتش‌بس است

  • وعده تفاهم در سایه نقض آتش‌بس؛ تناقض‌گویی تازه ترامپ

  • سلاح هوشمند سپاه در کنترل تنگه هرمز+فیلم

  • توافق هسته‌ای با ایران بر اساس واقعیت‌ روز باشد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 366221
    تاریخ انتشار: 05/اسفند/1402 - 11:00

    ایران همچنان در فهرست سیاه پولشویی«اف‌ای‌تی‌اف» باقی ماند

    گروه ویژه اقدام مالی، اف‌ای‌تی‌اف، روز جمعه چهارم اسفند اعلام کرد که ایران همچنان در فهرست سیاه پولشویی این گروه باقی خواهد ماند. طبق این بیانیه، ایران در ژانویه ۲۰۲۴ در گزارش خود هیچ تغییری در «برنامه اقدام» ارائه نکرده است.

    ایران همچنان در فهرست سیاه پولشویی«اف‌ای‌تی‌اف» باقی ماند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از انتخاب ، گروه ویژه اقدام مالی، اف‌ای‌تی‌اف، روز جمعه چهارم اسفند اعلام کرد که ایران همچنان در فهرست سیاه پولشویی این گروه باقی خواهد ماند.

     در بیانیه گروه ویژه اقدام مالی گفته است که بررسی وضعیت ایران و کره شمالی را متوقف کرده و این دو کشور همچنان در فهرست سیاه قرار دارند و از کشورهای عضو خواسته شده که در قبال این دو کشور اقدامات نظارتی مضاعف و ضروری را اتخاذ کنند.
     
    طبق این بیانیه، ایران در ژانویه ۲۰۲۴ در گزارش خود هیچ تغییری در «برنامه اقدام» ارائه نکرده است.
     
    اف‌ای‌تی‌اف اضافه کرد، حکومت ایران در ژوئن سال ۲۰۱۶ (سال ۱۳۹۵) متعهد شد تا کمبودهای راهبردی در مقرارت و قوانین را جبران کند. اما مهلت ایران برای تصویب قوانین مربوطه در ژانویه ۲۰۱۸ (سال ۱۳۹۷) به پایان رسید.
     
    گروه ویژه اقدام مالی تصریح کرد، در فوریه سال ۲۰۱۸ اعلام شد که ایران برنامه اقدام خود را تکمیل نکرده است.
     
    اف‌ای‌تی‌اف از اکتبر سال ۲۰۱۹ به اعضای خود هشدار داد که در روابط مالی با ایران اقدامات نظارتی مضاعف ضروری است و همچنان نگران خطرات تامین مالی تروریسم از طریق ایران و تهدیدی که این امر برای سیستم مالی بین‌المللی ایجاد می‌کند، است.
     
    گروه ویژه اقدام مالی در بیانیه خود تصریح کرده است تا زمانی کمبودهای موجود را رفع نکند همچنان در فهرست سیاه باقی خواهد ماند.
     
    جمهوری اسلامی قرار بود برای برطرف کردن کمبودهای راهبردی، چهار لایحه از جمله لوایح مقابله با جرایم سازمان‌یافته فراملی موسوم به پالرمو و مقابله با تأمین مالی تروریسم لوایح «پالرمو» و کنوانسیون‌های پول‌شویی و تأمین مالی تروریسم را تصویب کند.
     
    اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام در سال ۱۳۹۹ با بررسی دوباره لوایح گروه ویژه اقدام مالی مخالفت کردند.
     
    گروه ویژه اقدام مالی به دلیل امتناع جمهوری اسلامی از انجام اقدامات راهبردی، ایران را به فهرست سیاه خود بازگردانده و به همه کشورها اختیار داده است که در نقل و انتقال‌ مالی با ایران به طور مستقل اقدام کنند.
     
    خروج امارات از لیست خاکستری
     
    امارات متحده عربی و به ویژه دُبی، قطب‌ بزرگ بانک‌ها و صندوق‌های مالی در خاورمیانه در سال ۲۰۲۲ به دلیل خطرات پولشویی و حمایت مالی از تروریسم در فهرست خاکستری گروه ویژه اقدام مالی قرار گرفت.
     
    اف‌ای‌تی‌اف روز جمعه اعلام کرد پس از مذاکرات طولانی با تمام مقامات ذیربط امارات و بررسی اقدامات انجام شده توسط این کشور در جریان بازدید میدانی٬ نشان می‌دهد مقرارات و پیگرد قانونی موارد پولشویی پرخطر در این کشور پایدار است.
     
    در حال حاضر ۲۱ کشور بلغارستان، بورکینافاسو، کامرون، کرواسی، جمهوری دموکراتیک کنگو، هائیتی، جامائیکا، کنیا، مالی، موزامبیک، نامیبیا، نیجریه، فیلیپین، سنگال، آفریقای جنوبی، سودان جنوبی، سوریه، تانزانیا، ترکیه ، ویتنام و یمن در فهرست خاکستری گروه ویژه اقدام مالی قرار دارند

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما