سه شنبه 10 شهريور 1405 - Tue 01 Sep 2026
  • مصاحبه انتخاباتی نتانیاهو خشم کاربران خارجی را برانگیخت+ فیلم

  • امنیت آسمان تهران را مدیون این ۴۲ نفر بودیم

  • آمریکا تکان خورد، موشک خورد حاکمیت بلامنازع ایران بر تنگه هرمز

  • قیمت روز خودرو | جدول جدید امروز

  • ترکیدن لاک‌پشت زیر آرواره قدرتمند تمساح / فیلم

  • چای سبز واقعاً لاغرکننده است؟

  • طلا کشش افزایش قیمت نیافت

  • از راهبرد محاصره اقتصادی تا سازوکارهای ایستادگی؛ روایت نبرد جدید ایران و آمریکا/ آیا ابوظبی آماده پرداخت بهای "همسویی با واشنگتن" در برابر اراده فولادین ایران است؟+ عکس

  • دلیل گفت‌وگو محسن نامجو و همسرش در اینستاگرام

  • قیمت دلار امروز سه شنبه ۱۰ شهریور

  • تیوی بیفوما زیر نظر مامور مخفی پرسپولیس!

  • 3 پیشنهاد پزشکیان برای تقویت همکاری در سازمان شانگهای

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۱۰ شهریور

  • چرا سلطنت‌طلبان به یک فرقه تبدیل شده‌اند؟ +عکس و فیلم

  • قیمت دینار عراق امروز سه شنبه ۱۰ شهریور

  • وقوع یک حادثه دریایی دیگر در سواحل عمان

  • خزانه دلاری بانک مرکزی پُرتر شد

  • احتمال تعطیلی لیگ برتر قوت گرفت

  • صنعت شیلات در اروپا، قربانی خشکسالی

  • نیروهای مسلح تجهیزات خود را به‌روز کرده‌اند

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 365424
    تاریخ انتشار: 25/بهمن/1402 - 09:16

    تجاوزجدید امریکا و انگلیس به الحدیده یمن

    منابع خبری از حمله جدید آمریکا و انگلیس به الحدیده در غرب یمن خبر دادند.

    تجاوزجدید امریکا و انگلیس به الحدیده یمن

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از  مهر ، منابع خبری از حمله جدید آمریکا و انگلیس به الحدیده در غرب یمن خبر دادند.

     
    بر اساس این گزارش، منطقه التحیتا در استان الحدیده یمن هدف حمله متجاوزان آمریکایی و انگلیسی قرار گرفته است.
     
    این در حالی است که صبح امروز ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) تأیید کرد که نیروهای یمنی کشتی تجاری استار آیرس"را در تنگه باب المندب با دو موشک هدف حمله قرار دادند.
     
    سنتکام با صدور بیانیه‌ای ضمن تأیید این خبر اعلام کرد که کشتی «استار ایرس» با وجود آسیب دیدگی جزئی همچنان به مسیر خود در دریای سرخ ادامه داد.
     
    سرتیپ یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن دیروز دوشنبه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که نیروهای دریایی این کشور کشتی آمریکایی استار ایرس را با تعدادی از موشک‌های دریایی مناسب هدف قرار داده و موشک‌های مذکور با دقت به کشتی اصابت کرده است.
     
    این بیانیه تاکید کرد که نیروهای مسلح یمن در اجرای تصمیم خود مبنی بر جلوگیری از کشتیرانی اسرائیلی یا کشتی‌هایی که به سمت بنادر سرزمین‌های اشغالی حرکت می‌کنند، تا زمان توقف تجاوز به غزه و رفع محاصره این منطقه مصمم هستند.
     
    نیروهای مسلح یمن تصریح کرد: نیروهای ما در اجرای عملیات بیشتر در واکنش به جنایت‌های صهیونیست‌ها در حق برادرانمان در غزه و همچنین در واکنش به تجاوز آمریکایی و انگلیسی ضد یمن هرگز تردید نخواهند کرد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما