چهارشنبه 26 آذر 1404 - Wed 17 Dec 2025
  • آقای پزشکیان، اشتباهات دولتتان پاشته آشیل تان نشود

  • ارتباط عامل شهادت قاضی رازینی و مقیسه با منافقین محرز شد

  • چرا بازسازی مدیریتی به نفع دولت پزشکیان است؟

  • ریشه گرانی دلار اینجاست

  • افشین پیروانی جواب خسرو حیدری را داد+فیلم

  • ایران همچنان قوی است باید ضعیف شود

  • حداقل در میان خودتان یکی را قبول داشته باشید

  • نقشه راه رهبر انقلاب برای مداحان

  • بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات ابلاغ شد

  • ستاره هافبک استقلال قراردادش را فسخ کرد

  • آیا مولوی عبدالحمید صدای جدید تروریست‌ها را شنیده است؟

  • جشن حانوکای یهودی در استرالیا به خاک و خون کشیده شد/ظلم بر مردم غزه و جواب در استرالیا+عکس و فیلم

  • جزئیات تیراندازی خونین در استرالیا /لحظه خلع سلاح یکی از مهاجمین در سیدنی+فیلم

  • حالا وقت تهاجم است

  • زیست عفیفانه، راز قوام و قوت خانواده و جامعه است

  • کمبودها زیاد است اما کشور در حال حرکت و پیشرفت است/ پدیده مداحی باید مرکز ادبیات مقاومت و تبیین معارف دینی و انقلابی شود+فیلم

  • آقای ثابتی! اعتبار مجلس را به توپ نبندید/ ماجرای 126 کلمه دروغ خالص!+فیلم

  • مدیریت یعنی اقدام برنامه‌محور نه کلی‌گویی و منفی‌بافی

  • آقای ثابتی: وظیفه فرمانده هست که به بسیجی خط مقدمش سر بزند؟

  • آقای دولت و بانک مرکزی؛ دقیقاً کجا هستید؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 363524
    تاریخ انتشار: 28/دي/1402 - 17:06

    بدشانسی برای پرسپولیسی ها/چالش سخت برای فصل نقل و انتقلات پرسپولیس

    مدیران باشگاه پرسپولیس با پاسخ منفی برانکو روبه‌رو شدند و حالا چالش سختی برای آماده‌سازی این تیم در فصل نقل و انتقالات خواهند داشت.

    بدشانسی برای پرسپولیسی ها/چالش سخت برای فصل نقل و انتقلات پرسپولیس

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ورزش سه

    بعد از سفر شب گذشته رضا درویش مدیرعامل باشگاه پرسپولیس به قطر برای مذاکره با برانکو ایوانکوویچ سرمربی تیم ملی عمان برای پذیرش دوباره سرمربگیری پرسپولیس، این مربی امروز آب پاکی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ روی دست مسئولان پرسپولیس ریخت و اعلام کرد شرایط حضور در پرسپولیس را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ندارد و به همین خاطر ضمن احترام به مردم ایران و هواداران پرسپولیس نمی‌تواند دوباره هدایت این تیم را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به عهده بگیرد.

     در این بین حالا باشگاه پرسپولیس به دنبال مذاکره با گزینه‌های دیگر خواهد رفت تا جانشین یحیی گل محمدی معرفی شود.

    این اتفاقات در حالی رخ داده که برانکو ایوانکوویچ حدود 9 روز قبل با انتشار صدایش در فضای مجازی اعلام کرد که شرایط کار در پرسپولیس را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ندارد و همه کسانی که این مربی کروات را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ از نزدیک می‌شناسند می‌دانند که وقتی حرفی بزند و تصمیمی بگیرد، تقریبا محال است که از آن تصمیم برگردد، اماا‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ مدیران پرسپولیس که فشار هواداران بر باشگاه را احساس می کردند اصرار با مذاکره با این مربی داشتند و در حدود 9 روز زمان را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ از دست دادند.

     درحالی‌که برانکو نظر منفی‌اش را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ برای حضور دوباره در پرسپولیس اعلام کرده اما مشخص نیست که مدیران پرسپولیس به بهانه آوردن برانکو که از محبوبیت زیادی بین هواداران برخوردار است، مذاکره‌ای با گزینه‌های دیگر و جایگزین به صورت رسمی و کامل انجام داده اند؟

    با این حال با از دست رفتن زمان و تخم مرغ هایی که مدیران سرخ پوشان در سبد برانکو چیده بودند، حالا سرمربی جدید کار سختی برای شناخت و آماده‌سازی این تیم خواهد داشت.

     زیرا با جدایی چند بازیکن و رفتن چند مربی از این تیم چالش سختی برای پرسپولیس ایجاد شده است که البته باید دید با این شرایط سخت چطور کنار خواهند آمد. در این بین پرسپولیس مطمئنا نیم فصل دوم سخت‌تری در پیش خواهد داشت.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما