شنبه 18 مهر 1405 - Sat 10 Oct 2026
  • مشاجره در زندگی مشترک چه تأثیری بر کودکان دارد؟

  • ترامپ دست به دامان پوتین شد

  • وقوع زلزله ۷.۶ ریشتری در پاناما / فیلم

  • اعضای تیم تراکتور راهی نجف شدند

  • پسری که با رویای شهادت بزرگ شد/جنگی که چشم‌به‌راهش بود

  • به فرزندتان «حق السکوت دیجیتال» ندهید

  • عقب‌نشینی زنجیره‌ای نیروهای آمریکایی از پایگاه‌هایشان

  • گروه‌های تجزیه طلب در مدار آمریکا و اسرائیل

  • گوساله‌پرست‌ها و گوساله‌شناس‌ها!

  • ممنوع‌الخروج شدن بیرانوند

  • سرنوشت نوکری کردن برای صهیونیست‌ها

  • ایستادگی ایران در برابر تهاجم؛ تفاوت دو مسیر تاریخی / ونزوئلا تسلیم شد، ایران ایستاد+ عکس

  • میزان خسارات حمله ایران به پایگاه بوهرینگ در کویت / فیلم

  • نیروی دریایی سپاه در مسیر اقتدار پابرجاست/ پیروزی میوه صبر، استقامت و جانفشانی‌ است

  • بن سلمان ۷۷ بر یک به ایران باخت

  • سردار ابن‌الرضا: «میدان» حرف آخر را می‌زند

  • مسابقه عکس مسافرتی گالری هنرمند ۲۰۲۶

  • هشدار فرمانده حنظله به امارات: بیش از این با آتش بازی نکنید

  • این پروتئین‌های گیاهی پرخاصیت را از دست ندهید!

  • اولین تصویر از شهید فراجا در نصرت آباد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 359173
    تاریخ انتشار: 12/آذر/1402 - 14:21

    پنتاگون: اجازه نمی‌دهیم حماس یا پوتین پیروز بشوند

    وزیر دفاع آمریکا بامداد یکشنبه گفت که واشنگتن به‌صورت همزمان به حمایت از رژیم موقت صهیونیستی و اوکراین ادامه می‌دهد تا حماس و روسیه اجازه پیروزی پیدا نکنند.

     پنتاگون: اجازه نمی‌دهیم حماس یا پوتین پیروز بشوند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل ازفارس ،

    «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا بامداد یکشنبه گفت که واشنگتن به‌صورت همزمان به حمایت از رژیم موقت صهیونیستی و اوکراین ادامه می‌دهد تا حماس و روسیه اجازه پیروزی پیدا نکنند.

    آستین با بیان اینکه حمایت آمریکا از امنیت تل‌آویو بی‌چون و چرا است، توضیح داد: «کمک‌ها به اسرائیل را تسریع کردیم تا اطمینان حاصل کنیم که حماس دوباره کاری را که در ۷ اکتبر انجام داد، تکرار نکند».

    وی همچنین افزود: «ما هیچ حمله‌ای به نیروهای آمریکایی در خاورمیانه را نخواهیم پذیرفت و برای حفاظت از نیروهای خود هر کاری لازم باشد انجام خواهیم داد».

    به نوشته وبگاه «الجزیره»، رئیس پنتاگون ادامه داد: «ما موقعیت خود را در خاورمیانه تقویت کرده‌ایم تا از تهدیدشدن اسرائیل جلوگیری و از آن محافظت کنیم. هر کشوری وظیفه اخلاقی دارد که به حمله‌ای مانند آنچه در ۷ اکتبر رخ داد پاسخ دهد».

    آستین با بیان اینکه راهکار دو دولتی تنها راه برون‌رفت از بحران کنونی غزه است، مدعی شد: «ما به اعمال فشار بر اسرائیل برای محافظت از غیرنظامیان در غزه و جریان کمک‌های بشردوستانه ادامه خواهیم داد».

    پیش از این نیز «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه در گفت‌وگو با وزرای خارجه کشورهای عربی گفت که واشنگتن به حمایت از رژیم تروریست صهیونیستی ادامه می‌دهد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما