شنبه 18 مهر 1405 - Sat 10 Oct 2026
  • بازگشت فراری‌ها؛ نه می‌بخشیم‌، نه فراموش می‌کنیم!

  • یاسر آسانی در استقلال جانشین ندارد

  • افزایش تلفات آمریکا در جنگ علیه ایران

  • تغذیه‌ای ساده بعد برای بهبود کیفیت و عمق خواب

  • بی‌رحمی تارتار برای پرسپولیس

  • تغییر موضع عجیب بیرانوند در فاصله‌ای کوتاه

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز شنبه ۱۸ مهر ۱۴۰۵

  • تاج: گل‌محمدی به سرمربیگری تیم امید نزدیک‌تر است

  • جمهوری اسلامی بهانه است، «ایران قوی» نشانه است + عکس

  • قیمت دلار امروز شنبه ۱۸ مهر ۱۴۰۵

  • آتش‌بازی یمن با رویای هوانوردی ۲۰۳۰ بن‌سلمان

  • مشاجره در زندگی مشترک چه تأثیری بر کودکان دارد؟

  • ترامپ دست به دامان پوتین شد

  • وقوع زلزله ۷.۶ ریشتری در پاناما / فیلم

  • اعضای تیم تراکتور راهی نجف شدند

  • پسری که با رویای شهادت بزرگ شد/جنگی که چشم‌به‌راهش بود

  • به فرزندتان «حق السکوت دیجیتال» ندهید

  • عقب‌نشینی زنجیره‌ای نیروهای آمریکایی از پایگاه‌هایشان

  • گروه‌های تجزیه طلب در مدار آمریکا و اسرائیل

  • گوساله‌پرست‌ها و گوساله‌شناس‌ها!

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 357230
    تاریخ انتشار: 11/آبان/1402 - 13:18

    جزئیات واردات کالاهای اساسی مشخص شد

    در ۷ ماهه سال جاری ۱۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۹ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار وارد کشور شده است که از حیث ارزش ۵ درصد کاهش داشته است.

    جزئیات واردات کالاهای اساسی مشخص شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم

    طبق اعلام گمرک جمهوری اسلامی ذرت با 2 میلیارد دلار، روغن‌های خوراکی نیمه جامد و مایع خام با یک میلیارد و 807 میلیون دلار، انواع دانه‌های روغنی با یک میلیارد و 359 میلیون دلار، برنج با 816 میلیون دلار و گندم با 664 میلیون دلار 5 قلم اول کالاهای اساسی وارداتی به کشور در 7 ماهه امسال بودند.

    بر اساس این گزارش، در بین 5 قلم اول کالاهای اساسی وارداتی،از جمله ذرت، روغن‌های خوراکی نیمه جامد، مایع و خام و انواع دانه‌های روغنی به ترتیب 31، 32 و 3 درصد افزایش و برنج و گندم به ترتیب 52.59 درصد و 46.62 درصد کاهش داشته است.

    بر اساس این گزارش، در 7 ماهه سال جاری 496 میلیون دلار جو، 357 میلیون دلار کود شیمیایی، 249 میلیون دلار لاستیک سنگین، 248 میلیون دلار کنجاله سویا و 242 میلیون دلار شکر خام وارد کشور شده است که رتبه های ششم تا دهم را در بین کالاهای اساسی به خود اختصاص دادند.

    این گزارش در خصوص بیشترین افزایش مربوط به واردات کالاهای اساسی در هفت ماهه سال جاری به لحاظ ارزش می‌افزاید: در این مدت گوشت قرمز سبک گرم، کود شیمیایی، جو، انواع بذر و روغن های خوراکی نیمه جامد، مایع و خام 5 قلم کالایی می باشند که بیشترین افزایش در بین کالاهای اساسی وارداتی را به خود اختصاص داده‌اند.

    بر اساس این گزارش در بین کالاهای اساسی وارداتی به کشور بیشترین کاهش در ارزش به ترتیب به واردات گوشت مرغ، چای خشک، شکر خام، برنج و گندم اختصاص داشت.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما