چهارشنبه 04 شهريور 1405 - Wed 26 Aug 2026
  • تهران در کانون رایزنی‌های صلح /وزیر خارجه عمان وارد تهران شد / باب المندب همچنان پرحادثه

  • حج آینده درگیر یک ابهام تعیین‌کننده شد

  • تولد ۵۲ سالگی مهران غفوریان در خارج از کشور

  • کریدورهای زمینی جایگزین بنادر جنوبی

  • میدان را در چارچوب منافع ملی گسترش خواهیم داد

  • وقوع طوفان مهیب در جنوب فرانسه / فیلم

  • شهادت یک پاسدار در پی حمله به ایست‌وبازرسی

  • اینترنشنال هزینه دروغ‌های رسانه‌ای خود را می‌دهد؟

  • ریزش ذخایر نفت آمریکا ادامه دارد + جدول

  • پیشنهاد جدید عاصم منیر به ایران

  • لاف جنگ اقتصادی با دستان خالی بهای سنگین جنگ برای اقتصاد آمریکا

  • بی‌سیم‌ها قطع شد، با چراغ قوه پیام را رساندیم!

  • هشدار فرمانده ارتش به تکفیری‌ها و عناصر معاند

  • سفر عاصم منیر بسیار ثمربخش بود

  • جشن تولد نخستین پاندای متولد شده در روسیه / فیلم

  • تلاقی علم و هنر در قاب زیست‌شناسی / عکس

  • بذرپاش: ایران امروز قدرت اثرگذاری جهانی دارد

  • دلارهای بانک مرکزی راهی بازار شد

  • ۴ آنتی‌بیوتیک طبیعی

  • پرونده «پژمان جمشیدی» و «ملیکا پارسادوست» به کجا رسید

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 35558
    تاریخ انتشار: 03/شهريور/1395 - 12:07
    دو زن محجبه انگلیسی

    اخراج زنان محجبه از هواپیمای لندن-ناپل

    دو زن محجبه انگلیسی که به همراه برادرشان قصد سفر به ایتالیا را داشتند از هواپیما اخراج و بدون هیچ توضیحی از سوی افسران مسلح مورد بازپرسی قرار گرفتند.

     اخراج زنان محجبه از هواپیمای لندن-ناپل

    به گزارش پایگاه خبری حامیان ولایت؛ دو زن محجبه انگلیسی به همراه برادرشان از سفر با هواپیمای جت لندن-ناپل منع شدند.

    به نوشته گاردین، سه خواهر و برادر مسلمان بدون هیچ توضیحی و تنها به دلیل ظن دو مسافر دیگر، از سوار شدن در یک هواپیمای جت منع شدند.

    بهانه پلیس برای اخراج این دو خواهر و یک برادر تشخیص اشتباه و ظن به ارتباط داشتن آن‌ها با داعش بود.

    مریم 19 ساله، سکینه 24 ساله و علی 21 ساله قصد سفر از لندن به ناپل ایتالیا را داشتند که بدون هیچ توضیحی  با مراجعه یکی از کارکنان هواپیما، از آنها خواسته شد هواپیما را ترک کنند و به مدت یک ساعت مورد پرسش و پاسخ از سوی افسران مسلح قرار گرفتند.

    این 3 خواهر و برادر در لندن به دنیا آمده و در همین شهر بزرگ شده‌اند. خواهر بزرگتر داروساز و خواهر کوچکتر دانشجوی دانشگاه کالج لندن است و هنگام سوار شدن به هواپیما حجاب داشتند.

    در واکنش به درخواست کارکنان هواپیما برای خارج شدن این مسافران مسلمان، آن‌ها دلیل را سوال کرده بودند که با بی‌توجهی کارکنان هواپیما مواجه و بعد از انتقال به بیرون هواپیما این مسلمانان متوجه شدند که افسران مسلح پلیس منتظر آنان بودند.

    پلیس به آن‌ها گفته بود یک زوج در هواپیما به نیروهای امنیتی اطلاع دادند که این مسلمانان مطالبی را می‌خوانند که مربوط به داعش است در حالی که این خواهر و برادرها ریشه هندی دارند و غیر از انگلیسی هیچ زبان دیگری نمی‌دانند.

    نیروهای امنیتی در رفتاری توهین‌آمیز از آن‌ها پرسیده بودند آیا قرآن به همراه دارند یا مطالب عربی در گوشی‌های همراه خود ذخیره دارند.

    پیش از آن‌که به آن‌ها اجازه پرواز دیگری به ایتالیا داده شود نیروهای امنیتی به این مسلمانان هشدار دادند که پیشینه آن‌ها زمانی که در ایتالیا به سر می‌برند مورد بررسی دقیق قرار می‌گیرد.

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما