دوشنبه 27 مهر 1405 - Mon 19 Oct 2026
  • تکمیل کلکسیون شکار جنگنده‌ها+ عکس

  • افشای راز قدرت ژئوپلیتیکی ایران!

  • بازتولید گرایش‌های جدایی‌طلبانه در آمریکا

  • ترس نظامیان صهیون از جنگ با ایران

  • تیم جدید علیرضا بیرانوند مشخص شد

  • شهدای وزارت دفاع پیش‌قراولان جهاد و شهادت بودند

  • مهرداد اخلاقی وزیر دفاع دولت پزشکیان شد

  • سارق پراید با پابند الکترونیکی دستگیر شد

  • ادامه روند افزایشی بروز کرونا در کشور

  • وقتی اینترنشنال دچار آشفتگی رسانه‌ای می‌شود!/ فیلم

  • مادر بمب‌های شما و پدر موشک‌های ما !

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵

  • اتفاق جالب بین وریا غفوری و فرهاد مجیدی

  • قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵

  • هدیه ویژه ترامپ برای پوتین

  • قیمت گوشت قرمز امروز یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵

  • حمله به یک کشتی در سواحل امارات

  • حنظله اسناد محرمانه مرکز جنگ شناختی اسرائیل را منتشر کرد+ مدارک

  • درخواست بی‌شرمانه علی کریمی از عمویش نتانیاهو + عکس

  • درخشش جونان میهن، تلالو امیدهای ملت به جوانان در مسیر تحقق آینده‌ای باشکوه است/ دعای خیر اینجانب بدرقه راه همۀ جوانان ایران سرافراز

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 353411
    تاریخ انتشار: 02/مهر/1402 - 14:00
    سخنگوی وزارت دفاع:

    «موشک حاج قاسم»، «موشک اسرائیل‌زن» است

    سخنگوی وزارت دفاع گفت: امروز موشک‌هایی در اختیار داریم که اسم آن‌ها را موشک‌های اسرائیل‌زن گذاشته‌ایم و نقطه هدف آنان در وهله اول سرزمین‌های اشغالی است.

    «موشک حاج قاسم»، «موشک اسرائیل‌زن» است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا

    سردار رضا طلایی‌نیک صبح امروز (۲ مهر ۱۴۰۲) در یادواره شهدای شهرستان کبودرآهنگ در همدان در توضیح دلیل ساخت این نوع موشک‌ها اظهار کرد:، چون سیستم تسلیحاتی ما باید متناسب با تهدید‌ها باشد. جایی که بعضی وقت‌ها اراجیف می‌بافد رژیم صهیونیستی است؛ لذا رسما هم اعلام می‌کنیم که ما موشک‌های اسرائیل‌زن در اختیار داریم. موشک حاج قاسم موشک اسرائیل‌زن است.

    همچنین با اشاره به سامانه موشکی باور ۳۷۳ بیان کرد: در این سامانه انواع تجهیزات به کار رفته و هزاران قطعه فقط در یک سامانه استفاده شده است. یعنی سیستم رهگیری، راداری، شناسایی و درگیری، تمامشان در این سامانه پیش‌بینی شده است.

    سخنگوی وزارت دفاع با تاکید بر این‌که «ما امروز قدرت اول دفاعی منطقه هستیم» یادآور شد: اول جنگ تنها بودیم، اما امروز می‌گویند هیچ معادله‌ای در خاورمیانه بدون نقش‌آفرینی ایران اسلامی قابل تنظیم نیست. این قدرت دفاعی است که به دست آمده است.

    طلایی‌نیک اضافه کرد: ایران اعلام کرد که من اجازه تغییر مرز‌ها در منطقه را نمی‌دهم. در برخی از نقاط مرزی ما چند بار خواستند این کار را بکنند، اما جرات نکردند و باز هم جرات نخواهند کرد که این کار را انجام دهند. مرز‌ها باید مرز‌های تثبیت‌شده‌ای باشد.

    وی ادامه داد: وقتی ایران این را با صدای بلند اعلام می‌کند یعنی یک پشتوانه‌ای دارد. یک قدرت ملی، دفاعی، مردمی، ولایی و یک ایمانی پشت سر این استراتژی وجود دارد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما