سه شنبه 07 بهمن 1404 - Tue 27 Jan 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 351786
تاریخ انتشار: 13/شهريور/1402 - 23:20

سفر امیر عبداللهیان به بورکینافاسو/ اعزام سفیر از سوی این کشور به تهران

وزیر امور خارجه بورکینافاسو گفت: به زودی این کشور آفریقایی سفیر خود را به تهران اعزام خواهد کرد .

سفر امیر عبداللهیان به بورکینافاسو/ اعزام سفیر از سوی این کشور به تهران

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا ،

خانم «اولویا روآما» بعد از دیدار با حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در اظهاراتی در مصاحبه با شبکه تلویزیونی دولتی این کشور گفت: در راستای تقویت همکاری‌های دوجانبه قرار شد که به زودی سفیر بورکینافاسو در تهران مستقر شود.

به گزارش ایسنا، وزیر امور خارجه بورکینافاسو با بیان اینکه در جریان دیدار امروز با حسین امیرعبداللهیان در ارتباط با همکاری های دو کشور در زمینه‌های امنیتی، دفاعی ،کمک‌های بشردوستانه، انرژی و و اعزام تکنسین در آستانه برگزاری کمیسیون مشترک دو کشور رایزنی و گفتگو کردیم، گفت:همچنین قرار شد که در راستای گسترش روابط دو کشور و  تقویت همکاری‌ها، آقای امیرعبداللهیان به زودی به بورکینافاسو سفر کند، همچنین در همین چهارچوب رئیس جمهور ایران از رئیس دولت انتقالی بورکینافاسو دعوت کردند که در فرصت  مناسب از ایران‌ بازدید داشته باشند.

وزیر امور خارجه بورکینافاسو تاکید کرد : ما علاقمند هستیم که همکاری‌های دو کشور را گسترش دهیم و در جریان دیدار امروز در ارتباط با گسترش همکاری‌ها رایزنی و گفتگوهای خوبی داشتیم .

وی گفت: در همین راستا بر تقویت و افزایش دیدارها بین مقامات دو کشور به منظور گسترش روابط نیز تاکید کردیم.

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما