شنبه 23 خرداد 1405 - Sat 13 Jun 2026
  • دشمن دست از پا خطا کند سیلی محکمی می‌خورد

  • مجلس ترحیم آیت‌الله فیاض از طرف رهبر انقلاب در قم

  • چرا دارایی‌های ماسک در منطقه، هدف نظامی برای ایران است؟

  • الگوی ترامپ و روایت واقعیت از پس یک جنگ روانی

  • نجات ۳۹ مهاجر از یک تریلی آتش گرفته در تگزاس / فیلم

  • نفوذ حنظله به سامانه‌های پهپادی FBI

  • واکنش حزب الله به توافق احتمالی ایران و آمریکا

  • بومی‌سازی کلیشه‌های غربی؛ از دوگانه‌های ساده‌انگارانه تا تقلیل تاریخ + عکس

  • شروع سوخت‌گیری با کارت بانکی از ماه آینده

  • عارف: روند رشد قدرت ایران متوقف‌شدنی نیست

  • نصیحت جالب جولانی به سران بیروت

  • صدور حکم ۳۰ سال حبس برای یک رئیس جمهور

  • جزئیات جدید از پیش‌نویس تفاهم‌نامه ۱۴ ماده‌ای ایران و آمریکا

  • افزایش حقوق بازنشستگان در خرداد اعمال می‌شود؟

  • ساعت ترامپ روی ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ خوابیده

  • اصفهان؛ شهر مردانی که تاریخ تشیع را روایت کردند + عکس

  • آتش‌زدن پرچم اسرائیل در افتتاحیه جام جهانی / فیلم

  • اروپای سرگردان در بحران مشروعیت؛ افول یک بازیگر غربی

  • تمامیت و امنیت ملی ایران موضوع معامله تبلیغاتی نیست

  • مکزیکی‌ها برنده دیدار افتتاحیه جام جهانی ۲۰۲۶

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 349941
    تاریخ انتشار: 24/مرداد/1402 - 22:23
    وزیر صهیونیستی:

    وضعیتی همانند شورش در ارتش اسرائیل رخ داده است

    وزیر همکاری منطقه‌ای رژیم صهیونیستی هشدار داد که وضعیتی همانند شورش در ارتش این رژیم رخ داده است که باید به سرعت برطرف شود.

    وضعیتی همانند شورش در ارتش اسرائیل رخ داده است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از  فارس ،

    «دیوید امسالیم» وزیر همکاری منطقه‌ای رژیم صهیونیستی روز سه‌شنبه هشدار داد که وضعیتی همانند «شورش» در ارتش این رژیم رخ داده است و درباره کاهش قابلیت‌های ارتش این رژیم هشدار داد.

    به گزارش رادیو ارتش رژیم صهیونیستی، وی در سخنانش گفت که چاره‌ای جز مجازات شورشیان داخل ارتش وجود نداشته و شرایط کنونی، خطرناک بوده و باید به سرعت این شرایط برطرف شود و گرنه پیامدهای آتی خطرناکی برای اسرائیل به همراه خواهد داشت. 

     با تداوم بحران‌های داخلی رژیم اشغالگر، رسانه‌های صهیونیستی گزارش‌های جدیدی از  اختلاف‌نظرات بین سیاسیون تل‌آویو و مقامات نظامی آن درباره وضعیت ارتش منتشر کردند. این رسانه‌ها به نقل از منابع آگاه نوشتند که «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم اشغالگر، در تلاش است تا تصویر کامل از «ناکارمدی ارتش اسرائیل» را از شهرک‌نشینان، متحدان و مقامات کابینه خود پنهان کند. پس از مخالفت برخی مقامات نظامی صهیونیست از سانسور وضعیت واقعی نظامیان رژیم اشغالگر، نتانیاهو در تنش لفظی بی‌سابقه‌ای «هرتزی هالوی» رئیس ستاد ارتش رژیم را مورد حمله قرار داده و او را «ناموفق‌ترین» فرد در این جایگاه توصیف می‌کند.

    حساس‌ترین بُعد تداوم اعتراضات در سرزمین‌های اشغالی، کاهش آمادگی‌های ارتش و به ویژه نیروی هوایی است که موقعیت بحرانی رژیم صهیونیستی را در لبه پرتگاه نشان می‌دهد. با تداوم اعتراضات و کشیده‌شدن آثار آن به نیروهای مسلح از خلبانان ارتش تا یگان‌های ویژه عملیات، ترسی بزرگ همچون احتمال جنگ با حزب‌الله لبنان به اولویت و دغدغه محافل صهیونیستی تبدیل شد.

    حالا با تشدید بحران‌ها در ارتش رژیم اشغالگر، رسانه‌های عبری در تحلیل‌ها از عواقب جنگ با مقاومت لبنان هشدار دادند: جنگ با حزب‌الله در مقایسه با درگیری‌های محدود در سال‌های اخیر نوار غزه، بسیار متفاوت خواهد بود؛ چنانچه با یک حادثه تنش در مرزهای شمالی تشدید شود، شانس‌ها برای توقف آن از منجرشدن به یک جنگ واقعی از بی خواهد رفت. به همین دلیل است مقامات امنیتی تاکید می‌کنند که به نفع اسرائیل است که جلوی درگیری را بگیرد. در صورت آغاز جنگ جدید با حزب‌الله، در نخستین روزها هزاران موشک به سمت اسرائیل شلیک خواهد شد‌.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما