یکشنبه 23 شهريور 1404 - Sun 14 Sep 2025
  • چند نکته درباره ابهامات توافق با گروسی

  • تجاوز صهیونیست‌ها به قطر اثبات حقانیت منطق ایران است

  • راه مقابله با رژیم صهیونیستی، مقاومت است نه التماس به سازمان ملل

  • ۱۰ آسیب برزخ «نه‌صلح ، نه‌جنگ» و یک درس مدیریتی

  • موافقت رهبر انقلاب با شرایط و ضوابط عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها

  • پیشنهادی به دولت برای روایت قدرت

  • تغییر نام وزارت دفاع آمریکا به وزارت جنگ و سناریوهای پیش رو

  • سانسور سفر مهم پزشکیان به چین به‌خاطر مخالفت با مکانیسم ماشه

  • تحریم‌هایی که لغو نشد، مکانیسم ماشه که وجود نداشت(!) هم فعال شد/ روحانی نه سکوت کرد نه عذرخواهی؛ طلبکار شد!+عکس

  • آنها که نمی‌خواهند ایران سرای امید و همدلی باشد

  • اولین زن شهید مقاومت خرمشهر را بیشتر بشناسید+عکس

  • فصل پاسخگویی کاسبان برجام!

  • پس از یک ماه چه می‌شود؟!

  • حزب‌الله: سپر دفاعی لبنان در برابر جبهه استکبار

  • مکانیزم ماشه ما را به دوران جلیلی برمی‌گرداند /آیا دانشمندان اصلاح‌طلب، هسته‌ای، تحریم‌ها و قیمت‌ها را هم به عقب برمی‌گردانند؟

  • تاکید رهبر انقلاب بر عملیاتی نمودن توافق راهبردی ایران و چین

  • کاربران غربی برای مرگ ترامپ دست به دعا شدند+عکس

  • انهدام دیپلماسی و مذاکره آمریکا با بمب، اروپا با مکانیسم ماشه

  • سه کشور اروپایی رسما مکانیسم ماشه را فعال کردند/وقتی مکانیزم ماشه چکانده شود، چه اتفاقی رخ می دهد؟

  • پاسخ تهدید غرب تهدید است نه مذاکره و انفعال

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 347404
    تاریخ انتشار: 28/تير/1402 - 16:09

    کنایه اینستاگرامی بیرانوند به مدیران پرسپولیس!

    ورزش سه نوشت: علیرضا بیرانوند با انتشار یک استوری دوباره تبدیل به مرد جنجالی اردوی پرسپولیس شد.

    کنایه اینستاگرامی بیرانوند به مدیران پرسپولیس!

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از خبر انلاین ،

    بازیکنان پرسپولیس امیدوار بودند که این روزها در استانبول اردوی پیش فصل خود را سپری کنند اما بعد از دو بار تاخیر در زمان پرواز به ترکیه، سرانجام این اردو لغو شد تا برای چهارمین فصل متوالی، قرمزها تهران را به عنوان محل اردوی پیش فصل برگزینند.

    این موضوع در حالی اتفاق افتاد که یحیی گل‌محمدی در آخرین مصاحبه خود با خبرنگاران حتی از تاخیر 48 ساعته در پرواز به ترکیه انتقاد کرده و آن را نتیجه ناهماهنگی در باشگاه دانسته بود اما بعد از لغو کامل این اردو، ترجیح داده سکوت کند و آرامش تیمش را بر هم نزند.

    با این حال این علیرضا بیرانوند بود که سرانجام سکوت در اردوگاه سرخ را شکست و با انتشار یک استوری و کنایه به مدیران پرسپولیس، نسبت به لغو اردوی ترکیه، انتقاد کرد.
     

     

     



    در تصویری که علیرضا بیرانوند بعد از تمرین بدنسازی صبح امروز پرسپولیس منتشر کرده، او به همراه مرتضی پورعلی‌گنجی، فرشاد فرجی، امید عالیشاه و سیدجلال حسینی، در حالی که لبخندی هم روی لب دارد، لوکیشن استانبول را قرار داده است.

    بیرانوند به این شکل علیه عدم سفر پرسپولیس به اردوی ترکیه موضع گرفته و نشان داده که آنها ترجیح می‌دادند به جای اردوی داخلی در تهران، راهی ترکیه شوند تا تمرینات پرفشار پیش فصل را در محلی ایزوله انجام دهند.

    جالب اینکه تراکتور، سپاهان، مس رفسنجان، نساجی و... برای اردوی پیش فصل راهی خارج از کشور شدند اما پرسپولیس و استقلال باتوجه به قوانین دولتی، نتوانستند به خارج از کشور بروند؛ موضوعی که به نظر به مذاق بازیکنان این تیم نیز خوش نیامده است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما