سه شنبه 25 آذر 1404 - Tue 16 Dec 2025
  • ارتباط عامل شهادت قاضی رازینی و مقیسه با منافقین محرز شد

  • چرا بازسازی مدیریتی به نفع دولت پزشکیان است؟

  • ریشه گرانی دلار اینجاست

  • افشین پیروانی جواب خسرو حیدری را داد+فیلم

  • ایران همچنان قوی است باید ضعیف شود

  • حداقل در میان خودتان یکی را قبول داشته باشید

  • نقشه راه رهبر انقلاب برای مداحان

  • بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات ابلاغ شد

  • ستاره هافبک استقلال قراردادش را فسخ کرد

  • آیا مولوی عبدالحمید صدای جدید تروریست‌ها را شنیده است؟

  • جشن حانوکای یهودی در استرالیا به خاک و خون کشیده شد/ظلم بر مردم غزه و جواب در استرالیا+عکس و فیلم

  • جزئیات تیراندازی خونین در استرالیا /لحظه خلع سلاح یکی از مهاجمین در سیدنی+فیلم

  • حالا وقت تهاجم است

  • زیست عفیفانه، راز قوام و قوت خانواده و جامعه است

  • کمبودها زیاد است اما کشور در حال حرکت و پیشرفت است/ پدیده مداحی باید مرکز ادبیات مقاومت و تبیین معارف دینی و انقلابی شود+فیلم

  • آقای ثابتی! اعتبار مجلس را به توپ نبندید/ ماجرای 126 کلمه دروغ خالص!+فیلم

  • مدیریت یعنی اقدام برنامه‌محور نه کلی‌گویی و منفی‌بافی

  • آقای ثابتی: وظیفه فرمانده هست که به بسیجی خط مقدمش سر بزند؟

  • آقای دولت و بانک مرکزی؛ دقیقاً کجا هستید؟

  • سند اذعان به شکست ۵۰ ساله سیاست خارجی آمریکا

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 347363
    تاریخ انتشار: 28/تير/1402 - 13:22

    یک پیش‌بینی مهم از بازار طلا و سکه

    حباب قیمت طلای خام در بازار در آستانه فرا رسیدن ماه محرم تخلیه شد.بازاری با حبابی در محدوده دویست هزار تومان در هر گرم روبرو بوده و امروز با تخلیه این حباب ، قیمت طلای خام به قیمت واقعی خود رسید.

    یک پیش‌بینی مهم از بازار طلا و سکه

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از خبر انلاین ،

    رییس اسبق اتحادیه طلا و سکه در پاسخ به این سئوال که قیمت طلای خام یا آب شده چقدر حباب در بازار داشت؟ گفت: در این بازار با حبابی در محدوده دویست هزار تومان در هر گرم روبرو بودیم که امروز با تخلیه این حباب ، قیمت طلای خام به قیمت واقعی خود رسید.

    این فعال بازار تاکید کرد: بهای هر مثقال طلای اب شده روز گذشته حدود 10 میلیون و دویست هزار تومان بود که امروز به ده میلیون تومان رسیده است. به این ترتیب حباب طلای خام در بازار طلا و سکه ایران تخلیه شده اما همچنان با حباب بزرگی در بازار سکه روبرو هستیم .

    وی بالاترین حباب موجود را متعلق به سکه تمام بهار آزادی دانست و گفت: سکه تمام بهار ازادی طرح جدید حبابی در حدود پنج میلیون تومان دارد. حباب سکه بهار آزادی طرح قدیم اما در محدوده دو میلیون و دویست هزار تومان قرار دارد.

    او گفت: حباب نیم سکه نیز سه میلیون و ششصد هزار تومان و حباب ربع سکه در حدود دو میلیون پانصد هزار تومان است.کشتی‌ارای گفت: شکل‌گیری این حباب جدا از تقاضا به میزان عرضه سکه از سوی بانک مرکزی نیز بستگی دارد.

    به گفته وی امروز در بازار هر گرم طلای 18 عیار نیز به قیمت دو میلیون و 308 هزار تومان فروخته شد.

    یک پیش‌بینی مهم از بازار طلا و سکه/ حباب طلای خام در بازار بالاخره تخلیه شد

    یک پیش‌بینی مهم از بازار طلا و سکه/ حباب طلای خام در بازار بالاخره تخلیه شد
     


    فروش طلای خانگی کم شد؟

    او در پاسخ به این سئوال که فعالان بازار اعلام کرده‌اند فروش طلای خانگی در چند روز گذشته کاهش داشته است، آیا این اتفاق در بازار محسوس است یا خیر؟ گفت: طلا یکی از نقدشونده‌ترین دارایی‌ها در بازار ایران است. نقدشوندگی این بازار به حدی بالاست که بسیاری از خانواده‌ها این کالا را برای پس‌انداز ضروری خود انتخاب می‌کنند و در حقیقت زیورآلاتی که می‌خرند در حکم سپرده بانکی یا پس‌انداز برایشان دارد.

    او ادامه داد: غالبا در فصل نقل و انتقال مسکن، یعنی در تابستان ما با افزایش مراجعه مردم برای فروش طلا و جواهر روبرو هستیم. این افراد یا مستاجر هستند یا قصد خرید خانه‌ی بهتر دارند و در نتیجه برای آنکه نقدینگی لازمشان را تامین کنند، نسبت به فروش طلا اقدام می‌کنند.

    وی این روند را در بازار ایران بسیار طبیعی توصیف کرد و گفت: در حقیقت همان‌طور که گفتم طلا جایگاه پس‌اندازی برای خانوار دارد، تورم سبب شده نگهداری پول در ایران صرفه و صلاح اقتصادی نداشته باشد و در نتیجه فرد ترجیح می‌دهد پس‌انداز خود را به شکل طلا یا کالایی که از گزند تورم مصون است، نگهداری کند.

    او گفت: این تابستان اما درست در اواخر تیرماه، کاهش فروش طلا قابل پیش‌بینی بود چرا که با فرارسیدن محرم همواره ما با موج شدید کاهش خرید و حتی فروش روبرو می‌شویم. این وضعیت خصوصا در دهه اول محرم به چشم می‌خورد.

    چرا حباب تخلیه نمی‌شود؟

    کشتی‌آرای در پاسخ به این سئوال که چرا حباب سکه تخلیه نمی‌شود؟ گفت: مطمئنا اگر سیاستگذار بخواهد می‌تواند با اتحاذ تدابیری حباب بازار سکه را تخلیه کند. در حقیقت این موضوع ارتباط مستقیم با سیاست‌های عرضه سکه دارد و بهتر است این سئوال را دوستان در بانک مرکزی پاسخ دهند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما