دوشنبه 27 مهر 1405 - Mon 19 Oct 2026
  • تکمیل کلکسیون شکار جنگنده‌ها+ عکس

  • افشای راز قدرت ژئوپلیتیکی ایران!

  • بازتولید گرایش‌های جدایی‌طلبانه در آمریکا

  • ترس نظامیان صهیون از جنگ با ایران

  • تیم جدید علیرضا بیرانوند مشخص شد

  • شهدای وزارت دفاع پیش‌قراولان جهاد و شهادت بودند

  • مهرداد اخلاقی وزیر دفاع دولت پزشکیان شد

  • سارق پراید با پابند الکترونیکی دستگیر شد

  • ادامه روند افزایشی بروز کرونا در کشور

  • وقتی اینترنشنال دچار آشفتگی رسانه‌ای می‌شود!/ فیلم

  • مادر بمب‌های شما و پدر موشک‌های ما !

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵

  • اتفاق جالب بین وریا غفوری و فرهاد مجیدی

  • قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵

  • هدیه ویژه ترامپ برای پوتین

  • قیمت گوشت قرمز امروز یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵

  • حمله به یک کشتی در سواحل امارات

  • حنظله اسناد محرمانه مرکز جنگ شناختی اسرائیل را منتشر کرد+ مدارک

  • درخواست بی‌شرمانه علی کریمی از عمویش نتانیاهو + عکس

  • درخشش جونان میهن، تلالو امیدهای ملت به جوانان در مسیر تحقق آینده‌ای باشکوه است/ دعای خیر اینجانب بدرقه راه همۀ جوانان ایران سرافراز

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 339575
    تاریخ انتشار: 06/ارديبهشت/1402 - 13:23

    سیم‌کارت بدون فیلتر برای گردشگران خارجی

    ضرغامی وزیر میراث فرهنگی گفت: باید سیم‌کارت مناسب به گردشگران خارجی برای رفع نیازهایشان داده شود، این ظرفیت باید برای مجموعه‌های خدمت‌رسان به این گردشگران نیز فراهم شود.

    سیم‌کارت بدون فیلتر برای گردشگران خارجی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم:عزت الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در حاشیه جلسه امروز هیات دولت در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ما کماکان معتقد هستیم که باید سیم‌کارت مناسب به گردشگران برای رفع نیازهایشان داده شود. این ظرفیت برای مجموعه‌های خدمت‌رسان به این گردشگران نیز باید فراهم شود.

    وی افزود: پیشنهاد ما در کمیته‌های مختلف بررسی شده و تا حد زیادی مورد تصویب قرار گرفته است. امیدواریم تا چند روز آینده این امکان فراهم شود تا ارتباط مناسب با مبدا داشته باشند.

    ضرغامی تاکید کرد: این‌ها خدمات اولیه برای گردشگری است که اگر فراهم نکنیم، نمی‌توانیم شاهد توسعه گردشگری باشیم.

    وزیر گردشگری همچنین بیان داشت: حضور گردشگرانی که از کشور آذربایجان داشتیم و دومین منبع ما بود، به دلیل عدم همکاری‌های دولت آذربایجان و بستن مرزهای زمینی که یک میلیون و 200 هزار نفر از مرز بیله‌سوار گردشگر داریم، متوقف شده است.

    وی خاطرنشان کرد: گردشگری حق همه مردم دنیاست و همه کشورها موظف هستند که زمینه گردشگری را برای مردم فراهم کنند. مردم آذربایجان علاقه‌مند هستند تا به ایران بیایند.

    این خبر تکمیل می‌شود...

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما