چهارشنبه 06 فروردين 1404 - Wed 26 Mar 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • تصاویر هوایی از منابع قدرت ایران

  • آیا آمریکا برای سومین دوره ریاست جمهوری ترامپ آماده است؟

  • حضور مردم در نماز جمعه نصر دنیا را متعجب کرد/ آمریکایی‌ها بدانند در برابر ملت ایران با تهدید به جایی نمی‌رسند/ دشمنان بدانند اگر خباثتی نسبت به ملت ایران انجام دهند سیلی سخت خواهند خورد/ مراکز مقاومت

  • پاسخ رهبر انقلاب به یک سؤال فراگیر؛ وظیفه امروز جوان مؤمن انقلابی چیست؟

  • پیام نوروزی رهبر انقلاب: سال ۱۴۰۴ سال سرمایه‌گذاری برای تولید خواهد بود+عکس و فیلم

  • جنگ در بن بست!

  • بازنشر دستخط رهبر انقلاب درپی ادعای خلاف واقع روحانی

  • ترامپ به دنبال جنگ محدود است

  • ما فقط حوثی‌ها را پاسخگو نخواهیم کرد، بلکه ایران و حامیان آن را نیز پاسخگو خواهیم کرد

  • سرقت اردوغان از گاز گلخانه‌ای ایران

  • ناگفته های تجمع حجاب

  • ستاره پرسپولیس بازی تیم ملی را از دست داد

  • لبنان در مسیر عادی‌سازی روابط؟!

  • طرح ترافیکی نوروز از فردا آغاز می‌شود

  • یک ساعت پیش بابا از امامدام انتقاد کردم که چرا باید با آقای منتظری این کار را بکند؟/ مهدی که زندان بود مامان خیلی با بابا دعوا می کرد

  • ما با پیشنهاد آتش‌بس موافقیم/ اگر با واشنگتن در زمینه انرژی به توافق برسیم، گاز روسیه را به اروپا باز خواهیم گرداند.

  • چها«قاشق‌زنی» چهارشنبه‌سوری در قزوین

  • عجیب ترین پل دنیا در ژاپن

  • پیچیدگی مواجهه با واسطه‌گری روسیه

  • سوریه در میانه ناآرامی و اتحادی تاریخی!

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 337274
    تاریخ انتشار: 29/اسفند/1401 - 23:15

    مسقط:‌ هواپیماهای اسرائیلی اجازه فرود در خاک عمان را ندارند

    رئیس سازمان هواپیمایی کشوری عمان گفت: این کشور به هواپیماهای اسرائیلی تنها اجازه عبور از حریم هوایی خود را خواهد داد و اجازه نمی دهد این هواپیماها در خاک عمان فرود آیند.

    مسقط:‌ هواپیماهای اسرائیلی اجازه فرود در خاک عمان را ندارند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا؛ پایگاه خبری «اثیر» امروز (دوشنبه) به نقل از «نایف العبری» رئیس سازمان هواپیمایی کشوری عمان نوشت: سلطنت عمان بدون اجازه فرود در خاک خود به هواپیماهای اسرائیلی تنها اجازه عبور از حریم هوایی خود را می‌دهد.

    وی افزود که سازمان هواپیمایی کشوری یک نهاد فنی است و به کنوانسیون‌های بین المللی از جمله معاهده شیکاگو که در سال ۱۹۴۴ امضا شد و همه کشورهای جهان به آن پایبند هستند، متعهد است.

    رئیس سازمان هواپیمایی کشوری عمان با اشاره به اینکه این کشور امسال پنجاهمین سال تعهدات خود به این معاهده (شیکاگو) را پشت سر می‌گذارد، افزود: اجازه عبور هواپیماهای اسرائیلی از آسمان عمان تنها برای حصول اطمینان از رعایت معاهدات بین‌المللی در زمینه هوانوردی غیرنظامی و اطمینان از پایبندی عمان به آنچه در این معاهده متعهد شده است، می‌باشد.

    العبری در رابطه با هواپیماهای اسرائیلی گفت: بیانیه سازمان هواپیمایی کشوری عمان در رابطه با هواپیماهای عبوری کاملا روشن است مگر اینکه فرود اضطراری مطابق با آنچه در معاهده بین‌المللی آمده است، باشد، در غیر این صورت، فرود هواپیماهای رژیم اسرائیل در فرودگاه‌های عمان در هر حال ممنوع است.

    سازمان هواپیمایی کشوری عمان در ۲۳ فوریه بدون اشاره به هواپیماهای اسرائیلی اعلام کرد که همه شرکت‌های هواپیمایی غیرنظامی تا زمانی که شرایط مقرر در قانون را داشته باشند، اجازه عبور از حریم هوایی این کشور را خواهند داشت.

    گشودن آسمان عمان بر روی پروازهای هواپیماهای غیر نظامی رژیم اسرائیل پس از آن انجام شد که حدود هشت ماه قبل این هواپیماها برای اولین بار پرواز بر فراز عربستان سعودی را آغاز کردند اما با مشکل ممانعت از استفاده از حریم هوایی عمان که باعث صرفه جویی زیاد در هزینه و زمان پرواز می‌شد مواجه شدند.

    این اقدام با میانجیگری آمریکا پس از سه ماه از طرح مجلس شورای عمان که مجازات‌های سخت‌تری را برای همکاری با اشغالگران رژیم اسرائیل تعیین کرد، انجام شد.

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما