سه شنبه 24 تير 1404 - Tue 15 Jul 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • بیانیه است یا دیکته اسرائیل و آمریکا؟!

  • موشک‌های ایران باعث شد اسرائیل درخواست آتش‌بس دهد+فیلم

  • مکانیسم ماشه کاغذ پاره است فریب نخورید!

  • چشم‌انداز فروپاشی اسرائیل از نگاه کارشناس پیشین بانک جهانی +عکس

  • انسجام آری؛ تسلیم خیر؛ استحاله هم هرگز!

  • خورشید در میانه آن شب طلوع کرد

  • مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی (ع) در حسینیه امام خمینی با حضور رهبر انقلاب + فیلم

  • تمجید خاص یک رئیس جمهور خارجی از رهبر انقلاب

  • مدیریت یک جنگ فقط با ۳ پیام

  • وعده صادق رهبر انقلاب شوک بزرگ به «ترامپ» و «نتانیاهو» بود

  • معمای برآشفتگی نتانیاهو و ترامپ

  • تهدیدکننده رهبری و مرجعیت حکم محارب دارد +سند

  • تشییع باشکوه شهدای اقتدار ایران؛ نماد وحدت و استکبارستیزی ملت/ حضور رئیس‌جمهور در جمع حاضرین مراسم +عکس و فیلم

  • از دکترین تا راهبُرد نظامی آیت‌الله خامنه‌ای در جنگ ۱۲ روزه

  • ملت بزرگ ایران سطح جدیدی از جنگ‌های جهان را تجربه کرد/ رژیم اسرائیل با هدف نابودی دانش به فناوری کشور حمله کرد

  • به ملت ایران تبریک عرض میکنم/ رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد

  • آغاز پاسخ نظامی ایران به تجاوز ارتش آمریکا + عکس و فیلم

  • تغییر استراتژی رسانه‌‌ای رژیم از ادعای پیروزی به مظلوم‌نمایی

  • تصاویر: موج دوازدهم حملات ایران به اسرائیل

  • سلام و صبح بخیر تل آویو در یک نگاه

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 337157
    تاریخ انتشار: 28/اسفند/1401 - 12:20

    رفع مشکل تخصیص ارز‌ مسافرتی در ترمینال‌ سلام‌‌

    مدیر تالار خدماتی مرکز مبادله ارز و طلا گفت: مسئولان کاروان‌های زیارتی باید اطلاعات زوار خود را به سازمان حج ارسال کنند و نماینده حج و زیارت نیز باید این اطلاعات را تایید کرده و به مرکز مبادله ارسال کند؛ سپس نماینده کاروان می‌تواند ارز همه زوار را از شعب داخل شهر دریافت کند.

    رفع مشکل تخصیص ارز‌ مسافرتی در ترمینال‌ سلام‌‌

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس ، درباره‌ مشکلات زوار در دریافت ارز سفر عتبات، اظهار داشت: از یک هفته پس از افتتاح مرکز مبادله ارز و طلا، به طور میانگین روزانه 1300 نفر ارز مسافرتی دریافت کرده‌اند که 1100 نفر آنها در فرودگاه امام (ره) بوده است و روزانه تقریبا معادل 600 هزار یورو ارز پرداخت شده است.

    * شعب بانک ملی در مصارف 63 گانه موظف به پرداخت ارز سفر زیارتی عتبات و حج‌ هستند

    وی ادامه داد: طبق سرفصل‌های ارائه شده و مجموع قوانین موجود ارز خدماتی، هیچ تفاوتی بین مسافرت‌های سیاحتی و زیارتی در تخصیص ارز وجود ندارد.

    مدیر تالار خدماتی مرکز مبادله ارز و طلا  در پاسخ به این گفته که به تازگی یکی از رؤسای شعبه بانک ملی در تهران به زوار اعلام کرده بود که ارز سفر عتبات به آنها پرداخت نمی‌شود، تصریح کرد: در صورتی که شعبه‌ای، «زیارتی بودن سفر» را دلیل تخصیص ندادن ارز به سفرهای عتبات عالیات عنوان کرده است، شعبه و شهر را به معرفی کنید تا موضوع پیگیری شود.

    توکلی با بیان اینکه هیچ تفاوتی بین نوع سفرها در تخصیص ارز وجود ندارد، افزود: مرکز مبادله ارز و طلا، آماده پیگیری مشکلاتی است که در زمینه تامین ارز وجود دارد،‌و در این زمینه هر گزارشی به ما ارسال شود، به سرعت پیگیری می شود.

    * تخصیص ارز بانک ملی در ترمینال سلام پیگیری می‌شود

    مدیر تالار خدماتی مرکز مبادله ایران در پاسخ به این گفته که یکی از مشکلات زوار عتبات، نبود شعبه بانک ملی در ترمینال سلام فرودگاه امام خمینی (ره) است و این موجب سرگردانی زوار در فرودگاه امام شده است، گفت: همین امروز این موضوع پیگیری خواهد شد تا مشکل به وجود آمده حل شود.

    * نماینده کاروان‌های زیارتی مسئول پیگیری ارز عتبات هستند

    وی اظهار داشت: در موضوع کاروان‌های زیارتی عتبات و حج، نماینده سازمان حج و زیارت در مرکز مبادله حضور دارد، مسئولان کاروان‌های حج و زیارت باید اطلاعات زواط خود را به سازمان حج ارسال کنند و نماینده حج و زیارت نیز باید این اطلاعات را تایید کرده و به مرکز مبادله ارسال کند؛ پس از این موضوع، نماینده کاروان می‌تواند ارز همه زوار را در داخل کشور و در شعب داخل شهر دریافت کند.

    مدیر تالار خدماتی مرکز مبادله ارز و طلا  تصریح کرد: در صورتی که کاروانی ارز زوار خود را دریافت نکرده است، کم کاری رئیس کاروان بوده است.

    بنابراین گزارش، مخاطبان خبرگزاری فارس در صورتی که در زمینه تامین ارز خدماتی از سوی مرکز مبادله ارز و طلا در مصارف 63 گانه، با مشکلاتی مواجه شدند می‌توانند مشکلات خود را ‌در بخش نظرات همین گفت‌‌‌وگو و یا در سامانه «فارس من» خبرگزاری فارس مطرح کنند تا از سوی خبرنگاران ما پیگیری شود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما