جمعه 01 اسفند 1404 - Fri 20 Feb 2026
  • هشدار وزش باد شدید در تهران

  • گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتای سعودی

  • سکوت سنگین فمینیست‌ها مقابل فاجعهٔ اپستین +عکس

  • دستگیری حفار غیرمجاز در یکی از روستاهای کامیاران

  • پیام قالیباف به روسای مجالس کشورهای اسلامی

  • توقیف دامپ‌تراک ۴۰ تنی قاچاق در هرمزگان

  • جمع‌وجور و مرگبارترین مسلسل آلمانی /فیلم

  • نفس تازه دریاچه ارومیه / عکس

  • ایران فعلا بیرون از اتاق فرمان پول

  • احساس بد آمریکایی‌ها‌ از جنگ برای منافع اسرائیل +عکس و فیلم

  • مسلمان‌ شدن رپر ماداگاسکاری در برنامه محفل / فیلم

  • افشاگری از اتفاقات عجیب و غریب در پرسپولیس /فیلم

  • تجلیل از ماه رمضان در خرابه‌های غزه

  • خانه‌تکانی نوروزی روی خط قرمز آب

  • حمله مشاور غیابی استقلال به مورینیو!+عکس

  • قدرت‌نمایی سپاه در حساس‌ترین گذرگاه انرژی جهانی+عکس

  • قیمت روز گوشت گوساله پنجشنبه ۳۰ بهمن

  • مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو گامی رو به جلو بود

  • انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور

  • شوک خبری به پرسپولیس ، جدایی اوسمار

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 337150
    تاریخ انتشار: 28/اسفند/1401 - 11:49

    اپوزیسیون ایران در حال تحریف همه‌جانبه تاریخ است

    حسن انصاری نوشت: اپوزیسیون که نه اطلاع درستی از تاریخ ایران دارد، نه شناختی از هویت ملی طی چند سال گذشته دست به تحریف همه جانبه زده است.

     اپوزیسیون ایران در حال تحریف همه‌جانبه تاریخ است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس ، حسن انصاری پژوهشگر، مدرس و استاد میهمان مدرسه مطالعات تاریخی مؤسسه مطالعات پیشرفته پرینستون، در کانال تلگرامی خود نوشت: تاریخ ایران و روایت آن و آگاهی ملی مهم‌ترین قربانی تبلیغات پوچ رسانه‌های اپوزیسیون وابسته خارج نشین در طی سال‌های گذشته بود. این اپوزیسیون که نه اطلاع درستی از تاریخ ایران و حتی تاریخ شصت هفتاد سال اخیر ایران دارد و نه درک و شناختی از هویت ملی و عناصر سازنده آن و جایگاه سنت‌های دینی و فرهنگ مذهبی در تاریخ و آگاهی ملی، در طی چند سال گذشته دست به کار تحریف همه جانبه تاریخ ایران شد.

    از دوران پدر و پسر پهلوی‌ها روایتی تحریف شده و وارونه به دست داد و جای خائن و خادم را عوض کرد. وظیفه همه اهالی تاریخ و پژوهش‌های تاریخی و متن‌شناسی و تحقیقات ادبی و ملی این است که با ارائه تحقیقات تاریخی در این موضوعات زمینه را برای ارتقای آگاهی تاریخی نسل جوان برای مقابله با این تحریفات فراهم کنند.

    باری ممکن است در کوتاه مدت بتوان با شایعه‌سازی و دروغ‌گویی و مغلوب کردن واقعیات تاریخی روایت پوچ و بی‌پشتوانه‌ای را برای عده‌ای محدود و البته نا آگاه تبلیغ کرد، اما دیری نمی‌گذرد که با اندکی مطالعه و رو شدن دست دروغپردازان تمام آن تبلیغات موهوم از خاطره‌ها محو می‌شود. این جماعت بر روی نا آگاهی مخاطب خود حساب بسیار باز کرده‌اند. اما خواب آشفته دیده اند. ایران ما از این صحنه سازی‌ها در طول تاریخش کم ندیده است. اما هربار این ملت تاریخی ایران بوده است که دروغ‌پردازان و بدخواهان را ناکام کرده است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما