شنبه 25 اسفند 1403 - Sat 15 Mar 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • ستاره پرسپولیس بازی تیم ملی را از دست داد

  • لبنان در مسیر عادی‌سازی روابط؟!

  • طرح ترافیکی نوروز از فردا آغاز می‌شود

  • یک ساعت پیش بابا از امامدام انتقاد کردم که چرا باید با آقای منتظری این کار را بکند؟/ مهدی که زندان بود مامان خیلی با بابا دعوا می کرد

  • ما با پیشنهاد آتش‌بس موافقیم/ اگر با واشنگتن در زمینه انرژی به توافق برسیم، گاز روسیه را به اروپا باز خواهیم گرداند.

  • چها«قاشق‌زنی» چهارشنبه‌سوری در قزوین

  • عجیب ترین پل دنیا در ژاپن

  • پیچیدگی مواجهه با واسطه‌گری روسیه

  • سوریه در میانه ناآرامی و اتحادی تاریخی!

  • وارونگی «پایان تاریخ» ترامپ، کاتالیزور است

  • بغض و دلتنگی مریم سعادت برای شخصیت عروسکی «زی‌زی گولو»

  • روایت جدید اینترنشنال از ماه رمضان در ایران

  • اصرار قلدرها به مذاکره برای تحمیل توقعاتشان است؛ ایران نخواهد پذیرفت/ یکی از خطرناکترین مسائل در مدیریت‌ها، عدم تصمیم‌گیری و ترک‌فعل است+ فیلم

  • رونالدو با رکورد جدید و بی نظیر به دیدار استقلال می آید

  • حمایت یک مفسد اقتصادی از موزیک جدید ساسی مانکن/ حنجره‌ شیطانی که فقط برای ابتذال و توهین به مقدسات می‌خواند+عکس و فیلم

  • استقلال با مشکل روبرو شد/سه بازیکن اصلی استقلال غایب هستند+اسامی

  • ترامپ: نامه به رهبر ایران را دیروز ارسال کردم/نمایندگی ایران در نیویورک: تاکنون نامه‌ای از سوی ترامپ دریافت نکرده‌ایم

  • ارکستر موسیقی ملی ایران به استقبال بهار

  • تیراندازی نیروهای دولت حاکم سوریه به سوی خانه‌ی مخالفان

  • فضاپیمای استارشیپ برای دومین بار منفجر شد

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 336239
    تاریخ انتشار: 21/اسفند/1401 - 21:07

    ناتوانی واشنگتن در حل بحران بانکی آمریکا

    وزیر خزانه‌داری آمریکا با اشاره به فروپاشی «سیلیکون ولی» (SVB) که از بزرگترین بانک‌های ایالات متحده است، گفت: از نزدیک با سیستم بانکی برای رسیدگی به این بحران اقدام و از حقوق سپرده‌گذاران حمایت می‌کنم اما کمک مالی دولت به این بانک در شرایط کنونی امکان ندارد.

    ناتوانی واشنگتن در حل بحران بانکی آمریکا

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا؛ به نقل از رویترز، جنت یلن روز یکشنبه در گفت‌وگو با شبکه آمریکایی سی‌بی‌اس از تدوین سیاست‌هایی برای رسیدگی به بحران بانکی حاکم بر این کشور خبر داد ولی جزئیاتی ارائه نکرد.

    وزیر خزانه داری آمریکا در برنامه فیس دنیشن این شبکه اظهار داشت: اجازه دهید واضح بگویم که در طول بحران مالی تنها سرمایه‌گذاران بزرگ بانکی نجات پیدا کردند ولی هم اینک قدرت چنین کاری را نداریم. در حال حاضر نگران سپرده گذاران هستیم و برای رفع نیازهای آنها تلاش خواهیم کرد.

    وی به فروپاشی سیستم بانکی مترکز بر استارتاپ‌ها اشاره و اضافه کرد: این مسئله موجب نگرانی‌هایی در مورد عمکرد بانک‌های منطقه‌ای و توانایی کسب و کارهای کوچک شده است.

    یلن در پاسخ به این سوال که آیا سپرده گذاری‌ها باید به طور کامل بازپرداخت شوند، از اظهار نظر در مورد جزئیات خودداری کرد.

    وی گفت: ما از مشکلاتی که سپرده گذاران خواهند داشت آگاه هستیم. بسیاری از آنها مشاغل کوچک هستند که این مسئله یک نگرانی بزرگ است.

    گروه مالی بانک سیلیکون ولی (SVB) یکی از بزرگترین بانک‌های ایالات متحده روز جمعه به وقت محلی به طور ناگهانی سقوط کرد و نظم بازار جهانی را بر هم زد. در این میان وضعیت میلیاردها دلار از دارایی‌ شرکت‌ها و سرمایه‌گذاران در این بانک نامشخص است.

    نشریه پولیتیکو که سقوط این بانک را بزرگترین شکست بانکی از زمان بحران مالی سال ۲۰۰۸ آمریکا دانسته است، گزارش داد: شرکت بیمه سپرده فدرال (FDIC) به منظور حمایت از مصرف‌کنندگان، سپرده‌ها در این بانک را به یک نهاد جدید منتقل کرده است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما