یکشنبه 01 شهريور 1405 - Sun 23 Aug 2026
  • بازداشت ۸ نفر از عوامل نزاع در سعادت‌آباد تهران

  • سانحه هولناک اتوبوس در ترکیه /فیلم

  • تنگه هرمز انگلیس را در آستانه بحران غذایی قرار داد

  • پیام‌های متعددی از کشورهای همسایه برای همکاری‌های اقتصادی جدید دریافت کرده‌ایم

  • مرگ دو عنصر تروریستی در اشرف

  • اعتراض مغربی‌ها به سفر وزیر صهیونیست / عکس

  • وقتی «حجاب» با «دزدیدن کشمش» مقایسه می‌شود!

  • تفاهم‌نامه سراب بود همتی: حتی یک دلار هم آزاد نشده

  • قلب تپنده صنعت فولاد جهان / عکس

  • کودک ربوده‌شده پس از ۸ ماه به آغوش خانواده بازگشت+ فیلم

  • فرمانده عملیات سپاه ایلام چگونه شهید شد؟+ فیلم

  • وقتی سینما قربانی بیانیه سیاسی می‌شود

  • قیمت نفت امروز شنبه ۳۱ مرداد

  • برنامه بازی‌های هفته سوم لیگ برتر فوتبال

  • همچنان درپی نشانی از جگرگوشه‌هایشان!

  • رضا پهلوی در نقش «داعش» برای ایران! / فیلم

  • هوای تهران ناسالم شد

  • جشن بزرگ «بیعت» از امشب در میدان انقلاب

  • اسباب‌بازی عجیب رضا پهلوی در ۸ سالگی + عکس

  • ورود سریال‌های اینستاگرامی به شبکه نمایش خانگی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 336223
    تاریخ انتشار: 21/اسفند/1401 - 17:40

    هشدار افزایش موارد ابتلا و بستری کرونا در فارس

    رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه شاهد افزایش موارد ابتلا و بستری کروناویروس در فارس نسبت به هفته گذشته هستیم، در خصوص لزوم رعایت توصیه‌های بهداشتی، هشدار داد.

    هشدار افزایش موارد ابتلا و بستری کرونا در فارس

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا؛ دکتر سید وحید حسینی یکشنبه 21 اسفند به خبرنگاران گفت: براساس آخرین گزارش‌ها، وضعیت رنگ‌بندی شیوع کرونا در فارس تغییر کرده و تعداد شهرهای زرد و نارنجی افزایش داشته است.

    حسینی با بیان اینکه، شهرستان اقلید در وضعیت نارنجی به لحاظ شیوع کرونا قرار دارد، گفت: وضعیت شهرستان‌های خرم‌بید، بیضا، خرامه، کوار، فسا، قیروکارزین، زرین‌دشت، جویم، اوز، گراش و لارستان، به لحاظ شیوع این بیماری، زرد گزارش شده است.

    او با اشاره به افزایش موارد ابتلا و بستری بیماران مبتلا به کرونا در فارس نسبت به هفته‌های اخیر، گفت: با توجه به قرار داشتن در آستانه تعطیلات پایان سال و نوروز و افزایش دید و بازدید و دورهمی‌ها، ضرورت هوشیاری آگاهانه نسبت به استفاده از راهکارهای پیشگیرانه بسیار ضروری است.

    حسینی با بیان اینکه در این ایام شاهد تردد مسافران بین نقاط مختلف کشور هستیم و همین موضوع احتمال انتشار بیماری‌های واگیر به ویژه کروناویروس را افزایش می‌دهد، گفت: حفظ سلامت در ایام نوروز نیازمند مشارکت همگانیست و امیدوار هستیم که شهروندان استان فارس در این خصوص پیشرو باشند.

    رئیس علوم پزشکی شیراز با طرح این هشدار که در صورت بی‌توجهی شهروندان، با موج افزایشی موارد ابتلا و بستری عفونت‌های حاد تنفسی روبرو خواهیم بود، گفت: با برنامه‌ریزی انجام شده، مراکز بهداشتی درمانی فارس در ایام نوروز فعال است لذا از شهروندان و مسافران درخواست داریم که در صورت مواجهه با علائم بیماری تنفسی، به این مراکز مراجعه کنند.

    حسینی همچنین از فعال بودن مراکز و پایگاه‌های واکسیناسیون علیه کرونا در فارس طی تعطیلات نوروزی خبر داد و گفت: برنامه فعالیت این مراکز روزانه در پایگاه اینترنتی دانشگاه به نشانی https://www.sums.ac.ir/fa/ اطلاع رسانی می‌شود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما