جمعه 08 آبان 1405 - Fri 30 Oct 2026
  • جنگ علیه ایران عامل اعتراضات فرانسه است

  • داش‌کسن؛ معبد اژدهایان سنگی / عکس

  • افزایش قیمت نفت متوقف شد

  • ادعای حزب نتانیاهو: دخالت طرف‌های خارجی به نفع احزاب عربی در انتخابات اسرائیل، برای وادار کردن ارتش اسرائیل به عقب‌نشینی در جبهه ایران است/ سپاه: انفجار ۳ نفتکش متخلف هنگام عبور از مسیر غیر مجاز تنگه/

  • رسوائی اپستین دست از سر ترامپ بر نمی‌دارد + فیلم

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • انفجار ۳ نفتکش متخلف هنگام عبور از مسیر غیر مجاز+ فیلم

  • قتل بی‌رحمانه زن جوان در بندرعباس

  • آتش‌سوزی در سایت هسته‌ای آمریکا

  • واکنش الناز شاکردوست به شایعه مهاجرت

  • شوک به کشتی ایران؛ حسن یزدانی شکست خورد

  • چه آرزوهایی با هم داشتیم علیرضا شریفی /فاطمیه

  • شروع بی‌رحمانه رحمان عموزاد با ضربه فنی +فیلم

  • لحظه منفجر کردن خانه یک زندانی / فیلم

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • آخرین نتایج انتخابات اسرائیل؛ دولت وحدت یا انتخابات مجدد؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز پنج‌شنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • فلج تنفسی و مرگ با خوردن این غذاها

  • شروع طوفانی حسن یزدانی +فیلم

  • چرا سلطنت‌طلبان از کرامت انسانی خود عبور کرده‌اند؟+ عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 330404
    تاریخ انتشار: 09/بهمن/1401 - 10:07
    محسن برآسود

    جمله‌ای که بعد از مدت زیاد به مادر شهید گفتند

    مادر شهید درباره او می‌گوید: «غلامحسین فرزند دوم از هفت فرزند من است که در منطقه لشکرآباد اهواز متولد شد، سیکل نه را که گرفت به جبهه رفت و 18 ساله بود که در کردستان به شهادت رسید و پیکرش را یک هفته بعد برای ما آوردند. نمی‌دانستم ولی بعد از مدت زیادی به من گفتند که پسرم سر در بدن نداشت.»

    جمله‌ای که بعد از مدت زیاد به مادر شهید گفتند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» بسیجی شهید غلامحسین خلف‌زاده سوم آبان‌ سال 1349 در اهواز دیده به جهان گشود و در نوجوانی راهی جبهه شد.
     

    پس از حضور در جبهه در تاریخ سوم فروردین‌ سال 1367 در تپه ریشن کردستان عراق به فیض شهادت نائل آمد و نام خود را زمره 24 هزار شهید استان خوزستان ثبت کرد. پیکر پاک شهید غلامحسین خلف‌زاده که در سن 18 سالگی در عملیات والفجر 10 مدال شهادت را به گردن آویخت پس از انتقال به زادگاهش با حضور اقشار مختلف مردم و خانواده‌های معظم شهدا تشییع و در قطعه 2 گلزار شهدای اهواز، ردیف 17 مزار 27 آرام گرفت.
     
    مادر شهید درباره او می‌گوید: «غلامحسین فرزند دوم از هفت فرزند من است که در منطقه لشکرآباد اهواز متولد شد، سیکل نه را که گرفت به جبهه رفت و 18 ساله بود که در کردستان به شهادت رسید و پیکرش را یک هفته بعد برای ما آوردند. نمی‌دانستم ولی بعد از مدت زیادی به من گفتند که پسرم سر در بدن نداشت.»
     
    شهید غلامحسین خلف‌زاده در وصیت‌نامه‌اش نوشت: «خانواده عزیزم؛ در برابر مشکلات صبر و استقامت داشته باشید، این را بدانید که اگر فرزندتان به جبهه رفته است و در راه خدا و در راه مملکت اسلامی شهید شده است هیچ چیز بهتر از شهادت در راه خدا و اسلام نیست. مادر و پدر، من وصیت می‌کنم که بعد از شهادتم لباس سیاه نپوشید و برای من عزاداری نکنید چون که خودم این راه را انتخاب کرده‌ام، مادر عزیزم، شیرت را بر من حلال کن و گناهانم را ببخش.سفارشم به برادرانم این است که مسجد را خالی نگذارید، شهادت شور و شوق بسیار دارد.»

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما