پنجشنبه 09 مهر 1405 - Thu 01 Oct 2026
  • نمازپشتوانه مستحکم مبارزه با شیاطین است

  • اضافه شدن سه ستاره جوان به استقلال + عکس

  • تصویر ضبط شده مسافر پرواز فلای دبی به اسرائیل / فیلم

  • «زنده‌شور»؛ از راهروهای دادگاه تا مویه‌های اغراق آمیز روی پرده + عکس

  • پرواز دبی - تل آویو؛ روایت‌های متناقض از یک ماجرای هواپیمایی / تصاویری از داخل هواپیمای فلای دبی + فیلم

  • توقف پروازها در پایتخت عربستان

  • صید مهم تهران در تنگه هرمز / فیلم

  • تنبیه ۳ نفتکش متخلف در تنگه هرمز

  • پست فرزند رئیس‌جمهور به مناسبت تولد پزشکیان

  • محاصره لنینگراد ؛ پنجره‌ای به گذشته/ عکس

  • افشای عملیات جدید موساد برای اجماع‌سازی علیه ایران+ عکس و فیلم

  • سردار شهیدی که با عصا راهی جبهه شد+ عکس

  • کاربران آمریکایی: اسکات بسنت باید اخراج شود

  • درگیری‌ها در تنگه هرمز جریان دارد/ آمریکایی‌ها به این درگیری‌ها پاسخ نمی‌دهند

  • بازی سنتی اسب‌سواران قرقیزستان / عکس

  • واردات خودروهای لوکس متوقف شد

  • ای باد صبا کرب و بلا / سلیم موذن زاده

  • تحمیل یک شکست سنگین دیگر به آمریکا توسط ایران

  • شانه زدن مو و تعویض لباس مردگان +16 / فیلم

  • قیمت جدید بنزین سوپر مشخص شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 328331
    تاریخ انتشار: 25/دي/1401 - 03:04

    جایزه «جلال» برگزیدگانش را شناخت

    پانزدهمین دوره جایزه «جلال آل احمد» با معرفی برگزیدگان به ایستگاه پایانی رسید.

    جایزه «جلال» برگزیدگانش را شناخت

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از  ایسنا، مراسم پایانی پانزدهمین دوره جایزه «جلال‌ آل‌احم»، امروز (شنبه، ۲۴ دی‌ماه) در تالار وحدت برگزار شد.

    بخش ویژه کرونا و مدافعان سلامت با حضور مجتبی رحماندوست، وجیهه سامانی، «جهاد در قرنطینه» فروغ زال به عنوان برگزیده معرفی شد.

    برگزیده در این بخش در سخنانی کوتاه گفت: این کتاب  لبیکی بود به فرمان امام خامنه‌ای که فرمودند: ثبت این جهاد عظیم و عمومی آرزوی قلبی برای من است، روایت ۵۰۰ خانم است که بخشی از جهاد بود. 

    او که همراه فرزند خود در این مراسم شرکت کرده و برای دریافت جایزه آمده بود، همچنین گفت: خانه‌داری خانه‌نشینی نیست.

     

    برگزیدگان بخش ویراستاری یکی از بخش‌های جنبی جایزه بود که به زنده‌یاد حسین جلال‌پور ویراستار «صور سکوت» و نرگس توکلی برای ویراستاری «اینجا سوریه است» اهدا شد. 

    همچنین اعلام شد بیش از ۶۰۰ عنوان کتاب درباره حاج قاسم منتشر شده که برگزیدگان این بخش با حضور وزیر ارشاد، مؤمنی شریف، یاسر احمدوند و پدر شهید آرمان علی‌وردی تجلیل شدند.

     «حاج قاسمی که من می‌شناسم» سعید علامیان و «شاید پیش از اذان صبح» نوشته احمد یوسف‌زاده به عنوان برگزیدگان این بخش معرفی شدند. 

    در بخش نقد ادبی هیات داوران برگزیده‌ای نداشت و شایسته‌های تقدیر با حضور محمدرضا سنگری، زین‌العابدینی، مهدی رمضانی و جواد کامور بخشایش به این شرح معرفی شدند:

    «تماشای روایت: بررسی تحلیلی روش انتقال عناصر داستان از روایت به درام» نوشته مجید آقایی و «خود انتقادی ادبی: رساله‌ای در نقد خویشتن در عرصه ادبیات» نوشته مهرداد نصرتی.

    مجید آقایی در سختی کوتاه عنوان کرد: افتخار جایزه را به روح بلند مادرم تقدیم می‌کنم.

    ابوالفضل حری، محمود بشیری و جواد کامور بخشایش داوری این بخش را برعهده داشتند.

     

     با حضور یاسر احمدوند، میثم نیلی، گلعلی بابایی، علی‌اکبر صحرایی و علیرضا قزوه از شایسته تقدیر  بخش مجموعه داستان کوتاه،  «ویروس عاشق» نوشته مجید رحمانی، تجلیل شد.

    هادی خورشاهیان، یوسف قوجق و محمدعلی رکنی هم داوران این بخش بودند.

      در بخش مستندنگاری با حضور محمدمهدی اسماعیلی، احمدوند، علامعلی حداد عادل، حمید حسام و علی رمضانی از «نبرد تنگه‌ها» نوشته مصطفی رحیمی و «عقیله» الهام امین که به عنوان شایسته تقدیر معرفی شدند، تجلیل شد.

    نماینده مصطفی رحیمی که خودش در مراسم حاضر نبود، گفت: هفت سال  پژوهش کتاب طول کشیده و با راهنمایی سردار جعفری و امیریان کتاب به نتیجه‌ای که می‌خواستیم رسید. 

    «سازمان سیاسی بهاییت» حمیدرضا اسماعیلی نیز به‌عنوان برگزیده این بخش معرفی شد. 

    بهناز ضرابی‌زاده، مهدی کاموس و گلعلی بابایی داوری ین بخش را برعهده داشتند.

    با حضور یاسر احمدوند، علی رمضانی و جواد محقق،  برگزیدگان بخش رمان جایزه جلال امسال تجلیل شدند. هییت داوران  اثری را برگزیده ندانست، «صور» نوشته حسین‌علی جعفری و «عزارئیل» نوشته نیما اکبر خانی، شایسته تقدیر شدند.

    رحیم مخدومی، محمدرضا شرفی خبوشان و سید میثم موسویان هم داوران این بخش بودند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما