یکشنبه 01 شهريور 1405 - Sun 23 Aug 2026
  • اینترسپت: موساد در ایران شکست خورد

  • راه‌حل مدیرکل وزارت ارشاد برای حل ناترازی بنزین

  • زمان دقیق بازی امروز استقلال و سپاهان

  • قیمت گوشت قرمز امروز یکشنبه ۱ شهریور

  • شکستی دیگر در کارنامه مذاکراتی ترامپ و آمریکا + عکس

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۱ شهریور

  • خون بیرانوند از خون یک پاکبان رنگین‌تر است؟

  • «مجید آدینه» از تروریست‌های دی ماه اعدام شد

  • قدم به قدم با بن سلمان پس از پایان جنگ ۴۰ روزه

  • ایران؛ حامی دولت و مقاومت عراق

  • بازداشت ۸ نفر از عوامل نزاع در سعادت‌آباد تهران

  • سانحه هولناک اتوبوس در ترکیه /فیلم

  • تنگه هرمز انگلیس را در آستانه بحران غذایی قرار داد

  • پیام‌های متعددی از کشورهای همسایه برای همکاری‌های اقتصادی جدید دریافت کرده‌ایم

  • مرگ دو عنصر تروریستی در اشرف

  • اعتراض مغربی‌ها به سفر وزیر صهیونیست / عکس

  • وقتی «حجاب» با «دزدیدن کشمش» مقایسه می‌شود!

  • تفاهم‌نامه سراب بود همتی: حتی یک دلار هم آزاد نشده

  • قلب تپنده صنعت فولاد جهان / عکس

  • کودک ربوده‌شده پس از ۸ ماه به آغوش خانواده بازگشت+ فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 324758
    تاریخ انتشار: 01/دي/1401 - 20:30

    سرمای هوا در آمریکا نفت را گران کرد

    به دنبال سرمای شدید زمستانی در سراسر آمریکا و کم شدن ذخایر نفت خام، نفت کوره و سوخت جت آمریکا، قیمت نفت برای چهارمین روز متوالی افزایش یافت.

    سرمای هوا در آمریکا نفت را گران کرد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس؛ به دنبال سرمای شدید زمستانی در سراسر آمریکا و کم شدن ذخایر نفت خام، نفت کوره و سوخت جت آمریکا، قیمت نفت برای چهارمین روز متوالی افزایش یافت.

    هر بشکه نفت برنت با یک دلار و ۵۹ سنت افزایش ۸۳.۷۹ دلار فروخته شد و هر بشکه نفت خام آمریکا نیز با یک دلار و ۵۱ سنت افزایش ۷۹.۸۰ دلار معامله شد.

    پس از اینکه آمارهای دولتی نشان داد ذخایر نفت خام آمریکا بیش از انتظار تحلیلگران کاهش یافته‌ و افت ۵.۸۹ میلیون بشکه ای را برای هفته منتهی به ۱۶ دسامبر ثبت کرده است، هر دو شاخص نفتی در روز چهارشنبه نیز افزایش قیمت داشتند.

    ذخایر فرآورده‌های نفتی نظیر نفت کوره و سوخت جت نیز کاهش یافته است.

    در حالی این ذخایر کاهش یافته است که با توجه به طوفان قدرتمند زمستانی که آمریکا را درنوریده، تقاضا برای نفت کوره در حال افزایش است.

    این کاهش ذخایر در حالی اتفاق می‌افتد که تقاضا برای نفت گرمایش با طوفان زمستانی قدرتمندی که ایالات متحده را درنوردیده است، با بادهای زیر صفر تا جنوب تگزاس و پیش‌بینی پایین‌ترین حد برای فلوریدا و ایالت‌های شرقی، افزایش می‌یابد.

    انتظار می‌رود با افزایش مسافرت ها به دنبال کم شدن ابتلا به کرونا برای تعطیلات پایان سال میلادی، مصرف سوخت جت نیز افزایش یابد؛ البته اگر طوفان های زمستانی ادامه یابد، احتمالا مسافرت ها نیز کم شوند.

    از طرفی، نگرانی‌ها در مورد تقاضا به علت افزایش تعداد مبتلایان به کرونا در چین و ترس از رکود جهانی، مانع از افزایش بیشتر قیمت نفت شده است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما