پنجشنبه 11 تير 1405 - Thu 02 Jul 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 321049
تاریخ انتشار: 02/آذر/1401 - 21:42

ترکیه وقوع انفجارهای قدس را محکوم کرد!

وزارت امور خارجه ترکیه با انتشار بیانیه‌ای انفجارهای قدس را که منجر به کشته شدن یک صهیونیست و زخمی شدن بیش از ۲۰ نفر دیگر شده است را محکوم کرد.

ترکیه وقوع انفجارهای قدس را محکوم کرد!

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از  ایسنا، وزارت امور خارجه ترکیه روز چهارشنبه با انتشار بیانیه‌ای، دو انفجار شهر قدس را که منجر به کشته شدن یک صهیونیست و مجروح شدن شماری دیگر شده است را محکوم کرد.

به گزارش آناتولی، این وزارتخانه درباره وقوع این حادثه ابراز تاسف کرد و برای مجروحان آن آرزوی سلامتی کرد!

این در حالی است که گروه‌های فلسطینی از جمله حماس در بیانیه‌های جداگانه انفجارهای قدس را تبریک گفته و اعلام کردند که «این عملیات دلاورانه پاسخی طبیعی به جنایات و تجاوزات رژیم اشغالگر و شهرک نشینان صهیونیست در قدس اشغالی، مسجد الاقصی و بقیه شهرها و شهرک‌های فلسطینی است».

صبح چهارشنبه چند انفجار در قدس اشغالی به وقوع پیوست که به کشته شدن یک نفر و زخمی شدن دست‌کم ۲۲ نفر دیگر منجر شد.

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما