پنجشنبه 21 خرداد 1405 - Thu 11 Jun 2026
  • حسین ستوده / آرزو دارم یه شب روضه بگیرم حرم

  • «ان‌بی‌سی» هم به «جنایت جنگی» آمریکا در ایران اذعان کرد+ عکس

  • آمریکا در تله ایدئولوژیک اسرائیل افتاده است

  • پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی ارتحال آیت‌الله فیاض

  • پشت‌پرده ادعای ترامپ برای عملیات مخفی عبور نفت از هرمز+ عکس

  • اشک، شادی و جام، لحظات ناب جام جهانی / عکس

  • احکام جدید حقوقی بازنشستگان صادر شد

  • ستاره خارجی پرسپولیس هم به ایران برگشت

  • طبیعت افسانه‌ای فارو / عکس

  • تنگه هرمز تا اطلاع بعدی بسته است

  • ارتش آمریکا در تنگه هرمز شکست خورد

  • تهدید زیرساخت‌ها، تهدید زندگی مردم است

  • ترامپ در بن‌بست ایران گیر کرده هیچ‌کس جز خود را نباید سرزنش کند

  • واقعه‌ای که تاریخ را تغییر داد

  • از قبولی در کنکور سراسری تا انتخاب حجره نشینی

  • «وعده صادق» تجلی نبوغ مدیریتی شهید سلامی بود

  • تهدید تیم ملی ایران به کناره‌گیری از جام جهانی ۲۰۲۶

  • پلنگی که عقاب آفریقایی را شکار کرد

  • سه عامل ریزش طلای جهانی

  • تتلو؛ از صحنه موسیقی تا صحن دادگاه

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 320829
    تاریخ انتشار: 01/آذر/1401 - 10:51

    اولین جلسه متهم اصلی فساد شهرداری ارومیه

    سومین روز جلسه محاکمه پرونده متهمان شهرداری ارومیه در دادگستری کل استان آذربایجان‌غربی برگزار شد .

    اولین جلسه متهم اصلی فساد شهرداری ارومیه

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل ازمیزان سومین جلسه محاکمه پرونده متهمان شهرداری ارومیه برگزار شد.

    در جلسه امروز دادگاه، ابتدا اظهارات و شکایت وکیل تنها شاکی پرونده توسط دادگاه استماع و پس از آن نماینده اداره کل بازرسی استان به بیان موضوعات و محورهایی از گزارش آن سازمان در خصوص جرائم صورت گرفته در شهرداری ارومیه پرداخت.

    در ادامه جلسه رسیدگی متهم ردیف اول پرونده به جایگاه احضار و حسب دستور دادگاه به دفاع از خود پرداخت و در خصوص چهارده اتهام وارده در متن کیفرخواست دفاعیات خود را در حضور رئیس دادگاه و نماینده دادستان و وکلاء و سایر متهمان پرونده بیان نمود.

    یکی از نکات قابل توجه در این جلسه محاکمه تذکری بود که معاون دادستان مرکز استان به عنوان نماینده دادسرا به متهم اصلی در خصوص اتهام ارتشاء داد و عنوان کرد، آنچه از اظهارات شما استنباط می‌شود و به آن اذعان دارید،قبول ۴قطعه زمین به عنوان رشوه است و در تحقق جرم ارتشا صرف قبول مال از طرف متهم کفایت می‌کند و اینکه متهم بعداً آن را در چه راهی صرف نموده، مدرسه یا مسجد ساخته و یا هر کار دیگری کرده موثر در مقام نخواهد بود و مهم نفس اخذ رشوه است که دارای اهمیت بوده و واجد وصف کیفری و جنبه مجرمانه است و از آن جهت است که اکنون در جایگاه متهم قرار گرفته‌اید.

    همچنین در سایر موارد هم که متهم مواردی را در جهت دفاع از خود مطرح می‌کرد با پاسخ قاطع و قانونی و مستند و مستدل معاون دادستان مواجه شد و توضیحات تکمیلی و شفاف سازی‌های لازم را به همراه دلایل و مستندات توسط ایشان ارائه گردید.

    همچنین معاون دادستان ارومیه در چندین نوبت به اظهارات متهم پاسخ و جهت تنویر افکار عمومی و دادگاه محترم هم به ایراد سخن پرداخت.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما