شنبه 13 تير 1405 - Sat 04 Jul 2026
  • مراسم وداع با معلم شهید خانم زهرا حداد عادل / عکس

  • دچار تفسیر به رای ولی فقیه نشوید

  • ادای دین به رهبر شهیدمان چه معنایی دارد؟

  • مهمانانی از یکصد کشور در تشییع رهبر شهید حضور می‌یابند

  • علیرضا افتخاری برای رهبر شهید خواند /فیلم

  • ستاد برگزاری مراسم وداع و تشییع در تهران

  • تیم ۵ نفره گروهک منحله دمکرات به صورت کامل متلاشی شد

  • ایران در موضع قدرت است پیام ضعف به دشمن ندهیم

  • توافق پایان همکاری اوسمار با پرسپولیس

  • مهدی رسولی/ مشت گره کرده

  • حضور یک مقام ارشد چین در مراسم تشییع رهبر شهید

  • روایتی از زندگی ۲ شهید کشتی‌گیر تهرانی

  • حمله پهپادی به سفارت روسیه در سوئد

  • جلوه‌ای از هنر با موبایل / عکس

  • گل دوم آمریکا به بوسنی، عجب گلی! / فیلم

  • ستاره خارجی پرسپولیس در آستانه جدایی

  • قیمت جدید تخم‌مرغ اعلام شد

  • جزئیات تلاش‌های دیپلماتیک برای تحقق بندهای تفاهم نامه و آزادسازی دارایی‌های ایران

  • وداع با شهیده زهرا حدادعادل عروس رهبرشهید

  • معاون نخست وزیر طالبان عازم تهران شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 320564
    تاریخ انتشار: 29/آبان/1401 - 11:44

    جزئیات جدید درباره علت فوت «آیلار حقی»

    دادستان مرکز استان آذربایجان شرقی جزئیات پرونده فوت آیلار حقی را تشریح کرد.

     جزئیات جدید درباره علت فوت «آیلار حقی»

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس بابک محبوب علیلو با اشاره به اقدامات صورت گرفته از سوی دادستانی آذربایجان شرقی پیرو پرونده فوت آیلار حقی اظهار کرد: به محض اطلاع از وقوع حادثه، دستورات ویژه‌ای برای بررسی علل و عوامل و همچنین مسببین احتمالی آن از سوی دادستانی عمومی و انقلاب تبریز صادر شد.

    وی تاکید کرد: متعاقب دستور صادر شده، ضابطان دادگستری، تحقیقات خود را آغاز کردند و در نهایت با استفاده از یافته‌های فنی و پلیسی توانستند سه نفر از افراد مرتبطی که قبل از وقوع حادثه به نوعی مرتبط با این حادثه بودند را شناسایی و دستگیر کنند.

    علیلو بیان کرد: پس از دستگیری این سه نفر تحقیقات لازم از آن‌ها صورت گرفت و در نهایت این افراد اعلام کردند که قبل از سقوط این خانم به گودبرداری ایجاد شده در مجاورت برج شهران، به همراه این خانم در منزل شخصی یکی از آن‌ها حضور داشتند.

    وی با بیان اینکه متوفی با این افراد هیچ نسبتی نداشته است، گفت: یکی از افراد دستگیر شده، خانم حقی را به قصد رساندن به منزلش سوار خودرو کرده و در نهایت او را نزدیکی برج شهران پیاده می‌کند. این خانم هنگام رد شدن از محل گودبرداری ایجاد شده پروژه برج شهران به داخل گودال می‌افتد.

    این مقام ارشد قضایی ادامه داد: بعد از مدتی نگهبان پروژه متوجه می‌شود سروصدایی از داخل گودال به گوش می‌رسد و متوجه می‌شود که فردی به داخل گودال افتاده و آه و ناله می کند. نگهبان ساختمان با اورژانس تماس می‌گیرد و آیلار حقی را به یکی از بیمارستان‌های تبریز منتقل می‌کنند.

    وی تاکید کرد: علی‌رغم تلاش‌هایی که کادر پزشکی بیمارستان انجام دادند متاسفانه این خانم فوت می‌کند. در حال حاضر پرونده حادثه در مرحله تحقیقات است و دستگاه قضایی با سرعت و جدیت و براساس مقررات به این پرونده رسیدگی و تصمیم شایسته قانونی را اتخاذ خواهد کرد.

    دادستان تبریز تاکید کرد: زمانی که مرحومه، از پژو ۲۰۶ فرد مذکور پیاده می‌شود، هم نگهبان او را مشاهده کرده است و هم دوربین مدار بسته برج شهران تصاویر را ضبط کرده است.

    علیلو بیان کرد: بررسی فیلم‌ دوربین‌های مداربسته نشان می‌دهد، این خانم زمانی که از خودرو خارج می‌شود تعادل ندارد و حتی به آیینه خودرو برخورد می‌کند

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما