یکشنبه 14 تير 1405 - Sun 05 Jul 2026
  • اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید انقلاب و خانواده ایشان با حضور گسترده مردم، فرزندان امام شهید و مسئولان کشوری و لشکری +عکس و فیلم

  • باد کلاه پاپ لئو چهاردهم را به دریا برد / فیلم

  • تمساح لاشه پلیکان را تکه‌تکه کرد / فیلم

  • شلیک موشک‌ کروز راهبردی توسط کره شمالی

  • قیمت محصولات سایپا امروز یکشنبه 14 تیر

  • قیمت لحظه ای دلار امروز یکشنبه 14 تیر

  • افزایش سهمیه بنزین برای برخی استان ها

  • طرفداری رئیس فیفا از یک تیم لو رفت

  • عطوان: این تشییع نماد یک کشور پیروز است

  • فرمانده جدید نیروی دریایی سپاه معرفی شد

  • فیلم/ همخوانی دعای وحدت در مصلی تهران

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • واکنش اسکوچیچ به مذاکره با پرسپولیس

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • کاری نداریم جز تدارک لحظه انتقام بزرگ تو

  • یکی از سران حزب لیکود حزب نتانیاهو را ترک می‌کند

  • هک تلفن نماینده سابق پارلمان اروپا

  • صدور کیفرخواست پرونده رضا پهلوی

  • روایت خبرنگار «سی‌ان‌ان» از وداع مردم ایران با رهبر شهید

  • انتقام الهی از آمریکای تروریست و رژیم نامشروع صهیونیستی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 319328
    تاریخ انتشار: 18/آبان/1401 - 23:18

    ده‌ها هزار پرستار در انگلیس اعتصاب می‌کنند

    اتحادیه پرستاران انگلیس اعلام کرده که ده‌ها هزار پرستار این کشور برای اولین بار در اعتراض به دستمزدهای پایین اعتصاب خواهند کرد.

    ده‌ها هزار پرستار در انگلیس اعتصاب می‌کنند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، اتحادیه پرستاران انگلیس روز چهارشنبه اعلام کرد که ده‌ها هزار پرستار این کشور برای اولین بار  از زمان  تاسیس این اتحادیه در  صد و شش ساله گذشته  تاکنون برای  تقاضای دستمزد بالاتر اعتصاب خواهند کرد.

    به گزارش خبرگزاری «رویترز» این اعتصاب فشارها بر «ریشی سوناک» نخست ‌وزیر جدید انگلیس که با بحران اقتصادی مواجه است را افزایش خواهد داد. کالج پرستاری انگلیس اعلام کرده که پرستاران خدمات بهداشت دولتی در سراسر انگلیس به اعتصاب سراسری رای داده‌اند، اقدامی‌ که  در پی آن بخش بهداشت انگلیس  را تحت فشار قرار می‌دهد.  

    «پت کالن» دبیر کل کالج پرستاری انگلیس در این زمینه گفت: «اینک خشم به عمل تبدیل شده است. اعضای ما می‌گویند دیگر بس است.»

    انگلیس در سال جاری شاهد موجی از اعتصاب‌ها در طیفی از مشاغل بوده زیرا افزایش دستمزدها نتوانسته با تورم ۱۰ درصدی همراه شود. سخنگوی نخست وزیر انگلیس روز چهارشنبه به خبرنگاران گفت که دولت می‌خواهد بین نقش حیاتی پرستاران و چالش‌های مالی آتعادل ایجاد کند.

    ده‌ها هزار پرستار در انگلیس اعتصاب می‌کنند

    بخش بهداشت انگلیس هنوز در حال بهبودی از آسیب در دوره کرونا به‌سر می‌برد و این اعتصاب در حالی صورت خواهد گرفت که  کالج پرستاری انگلیس با بدترین بحران از حیث نفرات مواجه است. این موسسه که از سال ۱۹۴۸ خدمات بهداشتی و درمانی رایگان ارائه کرده است، اکنون با حد نصاب ۷ میلیون بیمار در فهرست انتظار برای درمان در بیمارستان‌ها سروکار دارد.

    «استیو بارکلی» وزیر بهداشت انگلیس نیز در واکنش به این اعتصاب گفته که از اقدام پرستاران به شدت متاسف است.

    پیشتر  نیز کارمندان دانشگاه‌های انگلیس در اعتراض به افزایش هزینه‌های زندگی موافقت خود را با شروع اعتصابات اعلام کردند.

    این تصمیم‌گیری تازه  در حالی به ناآرامی‌های فزاینده در سراسر انگلیس می‌افزاید که کارگران راه‌آهن، کارکنان بخش بهداشت و کارشناسان  بخش حقوقی انگلیس یا دست به اعتصاب زده یا برنامه‌ریزی جهت اعتصاب‌ برای درخواست حقوق و شرایط بهتر دارند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما