چهارشنبه 08 مهر 1405 - Wed 30 Sep 2026
  • آغاز طرج جدید معیشتی برای تهرانی‌ها

  • عوارض پنهان مصرف خودسرانه مکمل‌ها

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۷ مهر

  • سیگنال وزیر ترامپ به پیاده‌نظامش در ایران

  • اصلاح‌طلبان از تسلیم‌طلبی صحبت می‌کنند یا توافق؟

  • هند باز هم قربانی آمریکا شد

  • ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد بازنخواهد گشت/جناب سید حسن نصرالله؛ امیر قهرمان عرب و نهاد بزرگ جبهه مقاومت

  • استانداردهای هالیوودی بلای جان ازدواج

  • فارن‌پالیسی| کشورهای عربی از آمریکا فاصله می‌گیرند

  • عالی‌پور با رکورد شکنی طلایی شد/ فیلم

  • دستگیری باند آدم‌ربایی با پوشش مأمور پلیس در تهران

  • ایران پیگیر حل پروازها و برقراری عمره

  • فلسطینی‌ها به زندگی در غارها پناه بردند / عکس

  • خبر تاج از انتخاب سرمربی جدید تیم ملی امید

  • خواهد دید چه خواهد شد!

  • بارش رحمت الهی در مسجدالحرام / فیلم

  • اتحادیه اروپا خواستار ارائه موشک به اوکراین شد

  • ورود پرسپولیس به لیگ والیبال

  • زباله‌های سرگردان در جنگل‌های شمال / عکس

  • سوپرگل جادویی لیونل مسی / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 317948
    تاریخ انتشار: 08/آبان/1401 - 10:08

    جزئیاتی از هک تلفن همراه «لیز تراس»

    یک رسانه انگلیسی گفته است که تلفن لیز تراس در زمانی که او وزیر خارجه بوده است، هک شد.

     جزئیاتی از هک تلفن همراه «لیز تراس»

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر روزنامه دیلی میل روز شنبه گزارش داد که تلفن شخصی «لیز تراس»، نخست وزیر پیشین انگلیس وقتی هک شده که او وزیر خارجه بود. این رسانه انگلیسی هک تلفن تراس در زمان حضور در وزارت خارجه را به هکرهای روسی نسبت داده است.

    در این گزارش آمده است که مأموران و عوامل هک تلفن همراه نخست وزیر پیشین انگلیس به «جزئیات فوق محرمانه» مذاکرات او با متحدان بین‌المللی و پیام‌های خصوصی رد و بدل شده با دوست نزدیکش «کواسی کوارتنگ»، که بعداً وزیر دارایی شد، دسترسی پیدا کردند.

    این گزارش می‌افزاید: «گمان می‌رود این پیام‌ها شامل گفتگو با وزرای خارجه ارشد بین‌المللی درباره جنگ در اوکراین، از جمله جزئیات در مورد محموله‌های تسلیحات باشد.»

    دیلی میل همچنین به نقل از منابع ناشناس گفت که هک تلفن همراه لیزتراس باعث شده که پیام‌های او تا یک سال اخیر در دسترس هکرها قرار گیرد.

    به گزارش دیلی میل، هک تلفن تراس در جریان رقابت‌های درون حزبی محافظه کار که منجر به نخست وزیر شدن او شد، کشف گردید، اگرچه تراس هفته گذشته سمت نخست وزیری را ترک کرد و ریشی سوناک جانشین او شد.

    به گفته دیلی میل، پیام‌های لو رفته و هک شده نخست وزیر سابق انگلیس که به دست خارجی‌ها افتاده است شامل انتقادات او از جانسون و کوارتنگ می‌شود.

    «لیز تراس» نخست‌وزیر محافظه‌کار انگلیس هفته گذشته در حالی از سمت خود کنار کشید که تنها ۶ هفته در این جایگاه حضور داشت؛ سرنوشتی که در ۶ سال اخیر گریبان ۴ نخست وزیر دیگر را نیز گرفته بود. به این ترتیب تراس در میان نخست‌وزیران تاریخ انگلیس کوتاه‌ترین دوره حضور در قدرت را دارد. او چهارمین نخست‌وزیر بریتانیا بود که ظرف ۶ سال اخیر قربانی اختلافات داخلی حزب محافظه‌کار می‌شود. از سال ۲۰۱۶ به ترتیب «دیوید کامرون»، «ترزا می»، «بوریس جانسون» و «لیز تراس» در این جایگاه قرار گرفته بودند و هر کدام به خاطر تشنج و بی ثباتی سیاسی از مقام نخست وزیری کناره گیری کردند.

    تراس که ۱۵ شهریور پس از دیدار با الیزابت دوم، کار خود را به‌طور رسمی آغاز کرده بود، ۶ هفته پس از آغاز به کار، روز پنج‌شنبه ۲۸ مهر اعلام کرد که از مقام خود استعفا می‌دهد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما