دوشنبه 27 مهر 1405 - Mon 19 Oct 2026
  • تکمیل کلکسیون شکار جنگنده‌ها+ عکس

  • افشای راز قدرت ژئوپلیتیکی ایران!

  • بازتولید گرایش‌های جدایی‌طلبانه در آمریکا

  • ترس نظامیان صهیون از جنگ با ایران

  • تیم جدید علیرضا بیرانوند مشخص شد

  • شهدای وزارت دفاع پیش‌قراولان جهاد و شهادت بودند

  • مهرداد اخلاقی وزیر دفاع دولت پزشکیان شد

  • سارق پراید با پابند الکترونیکی دستگیر شد

  • ادامه روند افزایشی بروز کرونا در کشور

  • وقتی اینترنشنال دچار آشفتگی رسانه‌ای می‌شود!/ فیلم

  • مادر بمب‌های شما و پدر موشک‌های ما !

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵

  • اتفاق جالب بین وریا غفوری و فرهاد مجیدی

  • قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵

  • هدیه ویژه ترامپ برای پوتین

  • قیمت گوشت قرمز امروز یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵

  • حمله به یک کشتی در سواحل امارات

  • حنظله اسناد محرمانه مرکز جنگ شناختی اسرائیل را منتشر کرد+ مدارک

  • درخواست بی‌شرمانه علی کریمی از عمویش نتانیاهو + عکس

  • درخشش جونان میهن، تلالو امیدهای ملت به جوانان در مسیر تحقق آینده‌ای باشکوه است/ دعای خیر اینجانب بدرقه راه همۀ جوانان ایران سرافراز

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 314702
    تاریخ انتشار: 08/مهر/1401 - 10:28

    آمریکا از کره جنوبی برای اوکراین تسلیحات می‌خرد

    وزیر دفاع جمهوری چک، اعلام کرد، آمریکا ۲.۹ میلیارد دلار تسلیحات پیشرفته از کره جنوبی خریداری کرده تا از طریق کشور متبوعش به دست اوکراین برساند.

     آمریکا از کره جنوبی برای اوکراین تسلیحات می‌خرد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»  از تارنمای خبری وایر، روزنامه ملادا فرونتا چاپ چک، گزارش داده است کره جنوبی ۲.۹ میلیارد دلار تسلیحات به اوکراین تحویل می‌دهد.

    به نوشته این روزنامه، آمریکا این معامله را تامین مالی خواهد کرد و تسلیحات به یکی از شرکت‌های دفاعی چک تحویل داده می‌شود تا به صورت رایگان در اختیار اوکراین قرار گیرد.

    انتظار می‌رود به عنوان بخشی از این قرارداد، اوکراین سامانه‌های موشکی ضدهوایی Chiron (KP-SAM) و مهمات مربوط را از کره جنوبی دریافت کند. این سیستم‌های پدافند هوایی برای دفع حملات هواپیماهای کم پرواز مورد استفاده قرار می‌گیرند.

    در همین باره، جانا چرنوچووا، وزیر دفاع جمهوری چک اعلام کرد، کمک به اوکراین همچنان ادامه دارد، اما به دلایل امنیتی هیچ جزئیاتی ارائه نخواهد شد.

    جمهوری چک تاکنون ۱۵۷ میلیون دلار کمک نظامی به اوکراین ارسال کرده است.

    پیش از این، الکسی رزنیکوف، وزیر دفاع اوکراین گفته بود که عرضه تسلیحات به اوکراین در حال کاهش نیست.

    ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه روز ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوگانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

    پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۵ اسفند نیز عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو- کی‌یف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد. درگیری‌ها در اوکراین و واکنش‌ها به اقدام روسیه همچنان ادامه دارد.

    روسیه هدف از این عملیات را آزادسازی دونباس و پاک کردن اوکراین از وجود نئونازی‌ها در سازمان‌های دولتی این کشور اعلام کرده است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما