پنجشنبه 01 مرداد 1405 - Thu 23 Jul 2026
  • ایران با سریع‌ترین رشد سالمندی روبه‌رو است

  • ترامپ در باتلاق جنگ ایران گرفتار شده است

  • هشدار ستاد اربعین درباره پول همراه زائران

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • حمله سنگین سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن/فیلم

  • افزایش حملات متقابل ایران و آمریکا و نگرانی از گسترش جنگ/مذاکرات پشت‌پرده با ایران در جریان است /توانمندی موشکی ایران همچنان پابرجاست+عکس

  • ادعای دوباره آمریکا علیه تنگه هرمز و ایران

  • سفر اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس به استان‌های جنوبی

  • دوراهی ستاره آبی پوش بین استقلال و پرسپولیس

  • تصویر ماهواره‌ای از انهدام رادار هشدار اولیه آمریکا در کویت

  • فیلم / کارگاه بمب‌سازی عامل فعال کودتای دی‌ماه ۱۴۰۴

  • توطئه تل‌آویو علیه باب المندب با دو مزدور منطقه‌ای

  • فیلیمو سم‌های اینستاگرامی را به رسمیت شناخت

  • صندوق بازنشستگی دیگر جوابگوی بازنشستگان نیست

  • به اندازه سر سوزن به دشمن اعتماد نداریم + فیلم

  • راز و رمزهای بزرگ‌ترین مرکز آموزش جنگ زمینی سنتکام

  • پایگاه‌های الازرق و شیخ عیسی زیر رگبار حملات پهپادی ارتش + فیلم

  • با تمام توان در مقابل آمریکا خواهیم ایستاد

  • شنیده شدن صدای انفجار در اردن

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 313168
    تاریخ انتشار: 24/شهريور/1401 - 11:46
    رئیس آموزش و پرورش دامغان:

    ۱۲۸۰ نوآموز دامغانی گواهی سلامت دریافت کردند

    دامغان - رئیس اداره آموزش و پرورش دامغان گفت: در آستانه سال تحصیلی جدید، یک هزار و ۲۸۳ نوآموز دامغانی مورد سنجش قرار گرفته اند و گواهی سلامت دریافت کردند.

    ۱۲۸۰ نوآموز دامغانی گواهی سلامت دریافت کردند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر، سید میثم حیدرهایی شامگاه چهارشنبه در دومین جلسه شورای آموزش و پرورش دامغان در سال جاری به میزبانی سالن جلسات شهید سلیمانی فرمانداری این شهرستان با بیان اینکه سال گذشته ۲۲ مشاور مذهبی در سطح مدارس دامغان فعالیت داشتند، تاکید کرد: امسال تعداد مشاوران مذهبی مدارس به ۴۵ مشاور افزایش پیدا می‌کند.

     
    وی افزود: در تابستان امسال تعداد دو هزار و ۷۰۰ دانش‌آموز در پایگاه اوقات فراغت شرکت و آموزش‌های لازم را فراگرفتند.
     
    رئیس آموزش و پرورش دامغان با بیان اینکه ۹۸ درصد آموزگاران، دبیران و کادر آموزشی در مدارس شهرستان تاکنون سازماندهی شدند اظهار داشت: ۹۰ درصد مدیران مدارس شهرستان دامغان انتخاب و فرایند سازماندهی مدارس باقی مانده طی روزهای آتی انجام خواهد شد.
     
    حیدرهایی با بیان اینکه برای احداث سالن چندمنظوره شهدا، ویژه آموزش و پرورش دامغان ۴۰۰ میلیون تومان از سوی یکی از خیران هزینه شده است، گفت: این سالن به مساحت ۲۹۷ متر مربع احداث و در اختیار دانش آموزان دامغانی قرار خواهد گرفت.
     
    وی از اجرای طرح پایش سلامت نوآموزان نیز خبر داد و گفت: یک هزار و ۲۸۰ نوآموز دامغانی برای سال تحصیلی جدید گواهی سلامت دریافت کردند.

    منبع : مهر

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما