دوشنبه 09 شهريور 1405 - Mon 31 Aug 2026
  • آنچه دشمن را امیدوار می‌سازد، برجسته‌سازی اختلافات است/ دشمن به‌دنبال پاره‌پاره شدن امّت اسلام است/ حکّام کشورهای منطقه دشمن واقعی را بشناسند و با آن مقابله کنند

  • شرایط متفاوت استقلال و پرسپولیس برای دربی

  • یاسمین پهلوی از «اسرائیل بزن» تا تطهیر جنایت میناب + عکس و فیلم

  • آمریکا مسیر عمانی تنگه هرمز را لایروبی کرد؟

  • جنگ با ایران تمام شد؟

  • هشدار از آلمان به ترامپ؛ جنگ با ایران را تمام کن

  • آخرین وضعیت توزیع بنزین در جایگاه‌های سوخت

  • برندگان جایزه عکاسی از پرندگان

  • ساعت بازی پرسپولیس و ملوان/ هفته چهارم لیگ برتر

  • هلیا و توله‌هایش در خراسان شمالی / فیلم

  • آموزه‌های جدید ایران در جنگ اخیر

  • قیمت نفت امروز شنبه ۷ شهریور

  • زمان دیدار پوتین با پزشکیان اعلام شد

  • هنرمندی که توهماتش را به هنر بدل کرد/ عکس

  • فرصت‌سوزی بزرگ طارمی در دربی+ فیلم

  • حامی تروریست‌ها و اوباش دوباره در دولت پزشکیان حکم گرفت!

  • برترین عکس‌های حیات‌وحش 2026

  • کشف ۵۰ تن تخم مرغ احتکار شده در قم

  • نشانه هایی از گرمازدگی را جدی بگیرید

  • اینترنشنال چگونه به استقبال تحریم‌های «اسکات بسنت» رفت؟ + فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 311367
    تاریخ انتشار: 11/شهريور/1401 - 17:41

    از سرگیری پروازهای فرودگاه دمشق

    وزارت حمل و نقل سوریه روز جمعه اعلام کرد : فرودگاه بین المللی دمشق که براثر تجاوز رژیم صهیونیستی دچار خسارت شده بود، فعالیت عادی خود را از سر گرفته است.

    از سرگیری پروازهای فرودگاه دمشق

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا؛

    به گزارش پایگاه خبری العهد، این منبع افزود: تلاش برای بازگرداندن ناوبری هوایی در فرودگاه بین المللی حلب نیز ادامه دارد.

    هشت فروند جنگنده اف ۱۶ رژیم صهیونیستی چهارشنبه شب با تجاوز به حریم هوایی سوریه به فرودگاه های حلب و دمشق حمله کردند.

    وزارتخانه حمل و نقل سوریه در ادامه اطلاعیه خود افزود: نیروهای فنی ناوگان هوایی سوریه با هماهنگی و همکاری شرکت‌های داخلی متخصص در این حوزه در حال تلاش برای تعمیر و ترمیم خسارات ناشی از تجاوزات چهارشنبه شب رژیم صهیونیستی به فرودگاه بین‌المللی حلب هستند.

    بر اساس اعلام این وزارتخانه کار برای از سرگیری فعالیت فرودگاه در چارچوب اقدامات ایمنی و امنیتی و ایمن سازی ورود و خروج هواپیما، سرویس دهی به مسافران و بازگشت کامل آن به ناوگان حمل و نقل در حال انجام است و هیچ گونه تغییری در پروازهای برنامه ریزی شده به روال معمول صورت نگرفته است.

    وزارت حمل و نقل سوریه در پایان اطلاعیه خود درباره فعالیت فرودگاه بین‌المللی دمشق نیز اعلام کرد: از کار افتادن برخی تجهیزات این فرودگاه که در پی تجاوز صهیونیست ها از کار افتاده‌ بودند، تأثیری بر فعالیت کلی این فرودگاه نداشته و تردد هوایی عادی در این فرودگاه در جریان است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما