جمعه 01 آبان 1405 - Fri 23 Oct 2026
  • نفت 114 دلار شد

  • کنایه سنگین بقائی به دولت تروریستی آمریکا

  • اعتراف به شکست دو جنگ علیه ایران

  • آمریکا و اسرائیل جنگی ویرانگر با ایران را آغاز می‌کنند

  • ساختمان وزارت دفاع عربستان در ریاض را هدف قرار دادیم

  • معرفی جانشین یحیی گل‌محمدی !

  • ثبت تصویر پلنگ ایرانی در پناهگاه خوش‌ ییلاق / فیلم

  • تعیین تکلیف معوقات اردیبهشت بازنشستگان

  • اولین تصاویر از انفجار نفتکش‌های دیشب + فیلم

  • پدر شهید سپهبد موسوی به فرزند شهیدش پیوست

  • سیگنال جدید بانک مرکزی به بازار دلار

  • فرار کارکنان آرامکو از ترس یمن

  • خود را برای جنگ ناهم‌طراز آماده کرده‌ایم

  • ورود دادستانی بم به پرونده تنبیه بدنی دانش‌آموز

  • هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی

  • پاراکماندار ایران مدال نقره گرفت

  • صفرزاده با رکوردشکنی طلا گرفت

  • بازخوانی یک پرونده یا بازتولید روایت آمریکایی؟

  • رونمایی سند امنیتی جدید نخست‌وزیر رژیم صهیونی/ لاپید: نتانیاهو با هوش مصنوعی سند امنیتی‌اش را نوشته است+ عکس

  • پیام تسلیت قالیباف در پی درگذشت پدر شهید موسوی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 302883
    تاریخ انتشار: 06/تير/1401 - 11:59

    لندن باز هم به کی یف کمک مالی می کند

    دولت انگلیس اعلام کرد که جهت تسهیل در صادرات غلات اوکراین و تعمیر زیرساخت های ریلی این کشور با دولت کی یف مشغول مذاکره است و در این باره وامی ۱۰ میلیون پوندی به اوکراین می دهد.

     لندن باز هم به کی یف کمک مالی می کند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر دفتر «بوریس جانسون» نخست وزیر انگلیس در بیانیه ای اعلام کرد که لندن تا ۱۰ میلیون پوند (معادل ۱۲.۲۸ میلیون دلار) به اوکراین برای تعمیر شبکه زیرساخت های ریلی این کشور جهت صادرات غلات کمک مالی می کند.

    در این بیانیه آمده است: انگلیس تا ۱۰ میلیون پوند مواد و تجهیزات را به شرکت راه آهن اوکراین برای تعمیر زیرساخت های ریلی و کمک به خروج غلات از کشور از طریق خطوط ریلی ارائه خواهد کرد. لندن در حال مذاکره تنگاتنگ با دولت کی یف در مورد چگونگی به حداکثر رساندن ظرفیت ریلی و تضمین حرکت قطارها و غلات است.

    سازمان ملل بارها تهدید وقوع بحران غذایی را به دلیل کمبود غلات در جهان اعلام کرده است. غرب روسیه را به ممانعت از عرضه غلات اوکراین به بازارهای جهانی متهم می کند. مسکو نیز قاطعانه چنین اتهاماتی را رد کرده است و گفته است که خود اوکراین مسئول موانع ایجاد شده در صدور غلات است از جمله مین گذاری نیروهای اوکراینی در دریای سیاه که این مسئله مانع صادرات غلات با کشتی به بازارهای جهانی است.

    خبر کمک انگلیس در این رابطه در حالی است که پیشتر بر اساس بیانیه‌ای که دفتر بوریس جانسون منتشر کرده بود، لندن آماده است تا یک وام ۵۲۵ میلیون دلاری دیگر را به اوکراین از طریق بانک جهانی ارائه کند.

    با احتساب مبلغ جدید ارائه شده، مجموع کمک‌های اقتصادی و بشردوستانه انگلیس به اوکراین بالغ بر ۱.۸ میلیارد دلار خواهد شد.

    انتشار خبر مذکور در رسانه‌های انگلیس موجب خشمگینی مردم این کشور شد.

    در همین رابطه، خوانندگان و مخاطبان روزنامه «اکسپرس» انگلیس نسبت به این خبر واکنش‌های شدید نشان داده و خشم خود را از طریق نظرات ارسال شده در وب سایت این روزنامه به نمایش گذاشتند. همچنین کاربران این کشور در شبکه‌های اجتماعی نیز به این مسئله واکنش نشان دادند.

    همه اینها در حالی است که قیمت‌ها در این کشور به واسطه تحریم‌های اعمال شده بر روسیه توسط لندن و دیگر هم پیمانان غربی روند افزایشی چشمگیر داشته است.

    قیمت بنزین و تورم طی هفته‌های گذشته در انگلیس رکورد بی سابقه‌ای زده است.

    همزمان با این مسئله اعتراضات و اعتصابات عمومی نسبت به مسئله دستمزدهای پایین نیز دامن دولت انگلیس را گرفته است. اعتصابات شبکه ریلی و حمل و نقل عمومی در انگلیس در چند روز اخیر موجب بروز هرج و مرج و نابسامانی شدید در این کشور و به ویژه شهر لندن پایتخت آن شده است.

    در عین حال، بوریس جانسون گفته است که چنانچه مجبور شود از به اصطلاح حمایت از مردم اوکراین دست بکشد، استعفا خواهد کرد. حمایتی که بیشتر به تبدیل کردن اوکراین، به دلیل بدهی‌های سنگین اش، به مستعمره کشورهای غربی و به ویژه آنگلوساکسون شبیه است تا دلسوزی برای مردم این کشور

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما