چهارشنبه 17 تير 1405 - Wed 08 Jul 2026
  • جهش بزرگ اسپانیا در مسیر قهرمانی پس از شکست پرتغال

  • بی‌اعتمادی نفت به آتش‌بس

  • درباره رنگ سرخ تصاویر بدرقه قرن

  • واکنش دهنوی به تشییع میلیونی رهبر انقلاب

  • سپاه امروز کدام تجهیزات و مراکز آمریکایی را منهدم کرد؟

  • جزئیات لحظه به لحظه بدرقه تاریخی امام شهید / برنامۀ بدرقه و تشییع رهبر شهید در قم+عکس و فیلم

  • چه کسی در کربلا بر پیکر رهبر شهید نماز می‌خواند؟

  • ادعای قطر: ایران مسئول حمله به نفتکش ماست

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۱۶ تیر

  • فرودگاه مشهد پنجشنبه تعطیل است

  • نشست ناتو و کشورهای عرب درباره تنگه هرمز

  • پدر نیمار مقابل تصمیم احتمالی پسرش ایستاد

  • زمان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی

  • اعتراف نشریه فارن‌پالیسی: مهار ایران شکست خورد

  • روسیه از مذاکرات مربوط به تنگه هرمز استقبال می‌کند

  • پیام سردار قاآنی در آستانه برگزاری تشییع رهبر شهید در عراق

  • وداع جمعیت میلیونی تشییع‌کنندگان با امام شهید/ گلباران پیکر مطهر قائد شهید در مسیر تشییع‌/ مردم! آقا از تهران رفتند... +عکس و فیلم

  • سرویس دهی مترو به حالت عادی بازگشت

  • قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۵

  • سرمربی جدید پرسپولیس انتخاب شد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 296134
    تاریخ انتشار: 20/ارديبهشت/1401 - 10:42

    بایدن تسهیل وام به اوکراین را امضا کرد

    رئیس جمهور آمریکا اختیارات جدیدی را امضا کرد که کنگره برای تسریع در کمک‌های نظامی به اوکراین به او اعطا کرده است.

     بایدن تسهیل وام به اوکراین را امضا کرد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا شامگاه دوشنبه قانونی را برای تسهیل اعطای وام به اوکراین امضا کرد.

    طبق گزارش رسانه‌های آمریکایی بایدن اختیارات جدیدی را امضا کرد که کنگره برای تسریع در کمک‌های نظامی به اوکراین به او اعطا کرده است.

    رئیس جمهور آمریکا درباره امضای قانون تسهیل وام اوکراین در توئیتی نوشت: «من تصمیم برای تسریع در ارسال تسلیحات به اوکراین را امضا می‌کنم زیرا این مهم است».

    به نوشته وبگاه «ریانووستی»، این سند که توسط هر دو مجلس کنگره آمریکا تصویب شده است، برای ساده سازی ارائه کمک‌های نظامی به اوکراین طراحی شده است. به ویژه موقتا تعدادی از الزامات مربوط به اختیارات رئیس جمهور آمریکا برای قرض دادن تجهیزات دفاعی را در صورتی که برای دولت اوکراین یا سایر کشورهای اروپای شرقی که در معرض تهاجم روسیه قرار گرفته‌اند در نظر گرفته شود، حذف می‌کند.

    خبرگزاری «آسوشیتدپرس» نیز به نقل از منابع خود گزارش داد: «دموکرات‌های کنگره می‌خواهند بسته پیشنهادی ۳۳ میلیارد دلاری بایدن برای کمک به اوکراین را به ۴۰ میلیارد دلار افزایش دهند».

    پیش از این، «نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا اعلام کرد که حامی قرار دادن نام روسیه در لیست کشورهای حامی تروریسم است.

    از زمان آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه در اوکراین در تاریخ ۲۴ فوریه (پنجم اسفند ماه)، کشورهای غربی تمام تلاش خود را به کار گرفته تا به منظور منزوی کردن مسکو در جامعه بین‌الملل، از انواع فشارها و تحریم‌ها علیه این کشور استفاده کنند. آمریکا و متحدانش ضمن تشدید فشارها علیه روسیه، به حمایت‌های سیاسی، تسلیحاتی و اقتصادی خودشان در قبال اوکراین شدت داده‌اند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما