شنبه 28 شهريور 1405 - Sat 19 Sep 2026
  • قدرت ملی در قاب «جان‌فدای ایران»

  • قدرت نمایی ارتش سوم

  • ان‌بی‌سی نیوز : ترمیم خسارات پایگاه‌های آمریکا در منطقه در پی حملات ایران، ممکن است «دهه‌ها» زمان ببرد/رویترز به نقل از شاهدان عینی: شعله‌های آتش و ابر قارچی بزرگ در فرودگاه عربستان

  • برگزیدگان مسابقه عکاسی سیاه و سفید

  • نقطه‌ضعف سرخپوشان / پرسپولیس با ستاره اش به دنبال بازگشت به قهرمانی

  • بمباران جنوب لبنان از سوی جنگنده‌های اسرائیلی

  • اعترافات حسین پدران جاسوس موساد که اعدام شد/ فیلم

  • تجلیل متفاوت در اجلاسیه تانزانیا از نماینده ایران

  • شهیدی که ۳۸ سال در جبهه ماند، به خانه بازمی‌گردد

  • رزمایش «جان‌فدا»؛ کابوس جدید رسانه‌های فارسی‌زبان + فیلم

  • نزدیکی فرودگاه ریاض هدف حمله قرار گرفت + فیلم

  • رئیس فدرال‌رزرو: ترامپ نمی‌فهمد

  • مسیحی‌های جان‌فدای ایران

  • استایل عجیب رامین رضاییان در اردوی تیم ملی

  • زمان واریز حقوق بازنشستگان اعلام شد

  • مرغ ارزان شد +جزئیات

  • اوکراین در مرکز مذاکرات در نیویورک قرار دارد

  • ستاره‌های استقلال و تراکتور در ترکیب تیم ملی امید

  • رژه کاروان ایران در مراسم افتتاحیه بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ / فیلم

  • آیا وزارت ارشاد ظرفیت نظارت بر نمایش خانگی را دارد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 294821
    تاریخ انتشار: 10/ارديبهشت/1401 - 10:37

    ایرانی به بارسلونا پر پر شد

    تیم فوتسال بنفیکا با وجود گلزنی کاپیتان تیم ملی ایران، از صعود به فینال لیگ قهرمانان اروپا بازماند.

     ایرانی به بارسلونا پر پر شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از خبرورزشی تیم فوتسال بنفیکا شب گذشته (جمعه) در دومین دیدار از مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا، در سالن آرگای لتونی مقابل بارسا صف‌آرایی کرد و با نتیجه ۵ بر ۴ مغلوب شد.

    حسین طیبی کاپیتان تیم ملی فوتسال ایران در دقیقه اول مسابقه، پشت ضربه پنالتی تیم بنفیکا ایستاد و در ثانیه ۴۱ بازی، گل نخست تیمش را به ثمر رساند.

    بنفیکا در ادامه توسط وینیسیوس روچا و آفونسو ژسوس به گل رسید و با برتری ۳ بر صفر راهی رختکن شد. در نیمه دوم اما ورق برگشت و بارسا با گلزنی آندره سوسا (گل به خودی)، فرائو و دو گل دیه‌گو از حریف خود پیش افتاد. البته این پایان کار نبود و چیشکالا در دقیقه ۳۸، گل چهارم بنفیکا را به ثمر رساند تا بازی در وقت اضافه ادامه یابد.

    فوتسال , لژیونرهای فوتبال ایران , حسین طیبی ,

     خوشحالی طیبی پس از گشودن دروازه بارسا در دقیقه نخست 

    در وقت اضافه هم تا ثانیه‌های پایانی گلی رد و بدل نشد؛ تا اینکه آدولفو در فاصله ۱۷ ثانیه تا پایان ۱۰ دقیقه اضافه، گل پنجم را به تور دروازه بنفیکا چسباند و نماینده پرتغال از صعود به فینال ناکام ماند.

    تیم اسپورتینگ پیش از این با برتری ۶ بر ۲ مقابل ACCS فرانسه، راهی فینال لیگ قهرمانان شده بود تا از ساعت ۱۹:۳۰ روز یکشنبه (به وقت ایران) در بازی فینال، به مصاف بارسا برود. یاران طیبی هم از ساعت ۱۶:۳۰ همان روز در دیدار رده‌بندی برابر ACCS به میدان می‌روند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما