چهارشنبه 31 تير 1405 - Wed 22 Jul 2026
  • ؛ تقدیر از بهمن فرمان آرا / عکس

  • لحظه به صدا درآمدن آژیر خطر در کویت / فیلم

  • رکوردشکنی تازه طلای جهانی بازارها را شوکه کرد

  • آمریکا سیلی سخت خورد بار دیگر به نیرنگ مذاکره پناه برد

  • قیمت گوشی سامسونگ و آیفون سه‌شنبه ۳۰ تیر

  • آیا قهوه برای قلب مفید است؟

  • نزاع دسته‌جمعی در محله نیروی هوایی

  • قیمت سکه امروز سه شنبه 30 تیر

  • دیدار وزیر کشور با نخست‌وزیر پاکستان در اسلام‌آباد

  • بازیکن ستاره آلومینیوم اراک به باشگاه استقلال پیوست

  • همه هستی بدهم، هستی من نیز وطن

  • جنگی که به حساسیت‌های غرب‌آسیا دامن زد+عکس

  • تابوت‌های آماده!/ هلاک رسیدن سربازان آمریکایی

  • وقتی سلبریتی‌ها کارشناس جنگ می‌شوند+عکس

  • دستگیری مهره تبلیغاتی رژیم صهیونیستی در تهران

  • دوقطبی‌های کاذبی که فردوسی‌پور در مدت محدود ایجاد کرد + عکس

  • اشک‌های فردوسی‌پور پس از تعریف و تمجید حاج‌رضایی/ فیلم

  • خبر فوری / افزایش حقوق بازنشستگان انجام شد ؟

  • جنایت دشمن علیه کارکنان نیروی دریایی ارتش

  • آخرین وضعیت صدور گواهینامه موتورسیکلت برای زنان

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 294783
    تاریخ انتشار: 09/ارديبهشت/1401 - 14:20

    مزدور آمریکایی در اوکراین کشته شد

    خانواده یک جوان ۲۲ ساله آمریکایی که در استخدام یک شرکت نظامی خصوصی بود و برای جنگیدن به اوکراین رفته بود، خبر کشته شدن وی را رسانه ای کردند.

    مزدور آمریکایی در اوکراین کشته شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از  سی ان ان، خانواده یک شهروند آمریکایی به نام «ویلی جوزف کنسل» که به عنوان مزدور برای جنگیدن در اوکراین به این کشور رفته بود، اعلام کردند که وی این هفته در حالی که در کنار نیروهای اوکراینی می جنگید، کشته شد.

    مادر فرد مذکور در گفتگو با شبکه خبری سی ان ان اظهار داشت که پسرش که ۲۲ سال داشت با یک شرکت پیمانکاری خصوصی نظامی کار می کرد و در روز دوشنبه کشته شده است. وی افزود که شرکت مذکور او را به اوکراین فرستاده بود و ویلی برای جنگیدن در آنجا دستمزد دریافت می کرد.

    خبر مذکور در حالی منتشر می شود که پیشتر «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه اعلام کرده بود که از زمان آغاز عملیات روسیه در اوکراین، حدود ۷ هزار مزدور از ۶۰ کشور خارجی به آنجا آمده اند که در بین آنها شهروندانی از لهستان، آمریکا، کانادا، رومانی، انگلیس و گرجستان حضور دارند.

    کشورهای غربی همزمان با ارسال تسلیحات و همچنین مزدوران داوطلب برای جنگیدن در اوکراین، به آتش درگیری ها در این کشور می دمند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما