شنبه 16 خرداد 1405 - Sat 06 Jun 2026
  • بازتاب روزانه جنگ علیه ایران در رسانه‌های جهان

  • حمایت سازمان شانگهای از ایران در برابر تجاوز آمریکا

  • یمن و تنگه راهبردی باب‌المندب؛ قدرتی فراتر از موشک و پهپاد

  • رعیت‌مآبی؛ طرفداران پهلوی به کجا می‌روند؟ + عکس و فیلم

  • هشدار هواشناسی برای ۱۷ استان

  • قیاسی: سکوتم در زمان جنگ اشتباه بود!

  • بیانیه ایران درباره نقض مستمر آتش‌بس توسط آمریکا

  • قدردانی وزیر کشور از مواضع اصولی چین

  • بازداشت و بازجویی ۷ بازیکن تیم ملی فوتبال عراق در آمریکا

  • مذاکرات ایران و آمریکا در مراحل پایانی است

  • قائم مقام دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی منصوب شد

  • رویدادها و لحظه‌های ثبت‌شده در نقاط مختلف جهان / عکس

  • شکایت میلیون دلاری بیخ گوش استقلال

  • یک شایعه ترسناک درباره تیم ملی ایران!

  • تلاش یک تیم تروریستی برای ورود به خاک ایران

  • اراذل زمین‌خوار را در اقدسیه زمین‌گیر شدن/فیلم

  • ترور فرمانده ارتش لبنان در حمله اسرائیل

  • ایلان ماسک و ترامپ آشتی کردند /فیلم

  • تصادف شاخ به شاخ دو پراید؛ ۳ کشته و ۲ مصدوم

  • التهابی که هیچ ربطی به خط تولید نداشت

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 291538
    تاریخ انتشار: 17/فروردين/1401 - 13:47

    سنگ شکنی کلیه با فناوری جدید

    پژوهشگران آمریکایی توانستند با استفاده از یک فناوری جدید، سنگ کلیه را با درد کمتری نسبت به درمان‌های فعلی، درمان کنند.

     سنگ شکنی کلیه با فناوری جدید

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران ،

    طبق مطالعه جاناتان هارپر از دانشگاه واشنگتن در سیاتل و همکارانش، سونوگرافی می‌تواند سنگ کلیه را در عرض ۱۰ دقیقه تجزیه کند، که می‌تواند راه سریعتر و کمتر دردناکی را برای دفع سنگ در ادرار بدون جراحی فراهم کند.

    سنگ‌های کلیه کریستال‌هایی هستند که هنگام جمع شدن مواد زائد در خون در کلیه‌ها تشکیل می‌شوند. بعضی از افراد این علائم را بدون هیچ ناراحتی تجربه می‌کنند، اما اگر سنگ‌ها در کلیه یا حالب گیر کنند، لوله کوچکی که به هم متصل می‌شود، می‌تواند باعث درد شدید شکم، کلیه یا مثانه شود.

    در این مطالعه، ۱۹ نفر تحت تکنیک جدید BWL قرار گرفتند، که در آن ۲۵ سنگ در حداکثر ۱۰ دقیقه شکسته شد و حدود ۹۰ درصد از اندازه سنگ تکه تکه شد، تا ۱۲ میلی متر تا کمتر از ۲ میلی متر. تکنیک SWL، معمولاً حدود ۶۰ درصد سنگ‌ها را به اندازه کمتر از ۴ میلی‌متر تکه تکه می‌کند و معمولاً می‌توان قطعه‌ای به قطر ۴ میلی‌متر را جدا کرد اما دردناک‌تر از سنگ‌های کوچک.

    هارپر توسعه‌دهنده این مطالعه می‌گوید: سنگ‌شکنی موج انفجاری را می‌توان بدون نیاز به بیهوشی بیماران انجام داد.

    سنگ‌های کلیه اغلب با سنگ شکنی موج شوک (SWL) درمان می‌شوند که شامل ارسال امواج فراصوت با دامنه بالا و فرکانس پایین به مدت یک ساعت به داخل سنگ است، معمولاً در زمانی که فرد تحت بیهوشی است و گاهی اوقات سنگ‌های بزرگ نیاز به جراحی دارند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما