پنجشنبه 19 شهريور 1405 - Thu 10 Sep 2026
  • حمله به یک نفتکش در آب‌های سرزمینی عراق

  • دشمن ۲ هدف از ما بزند، به ۲۰ هدف حمله می‌کنیم

  • جنایت بی‌رحمانه جنگنده‌های سعودی در یمن

  • بارش برف ریزه ترکیه را سفیدپوش کرد / فیلم

  • خسارات بارندگی شدید و طوفان در ساری / عکس

  • گل تماشایی روماریو در دیدار نمایشی / عکس

  • پاکستان: عملیات یمن علیه عربستان توافقنامه مکه را فعال می‌کند

  • شهادت ماموستا محمد نزهتی توسط گروهک‌های تجزیه‌طلب

  • قیمت آیفون ۱۷ امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور

  • جدایی یک ستاره پرسپولیسی در پایان فصل

  • حاج داود کریمی؛ مبارز مکتبی

  • سید امیر حسینی دلم پر از شکایته امام مهربون

  • این خودروها سهمیه اول و دوم بنزین ندارند

  • افشاگری علی کریمی علیه اکانت‌های سایبری پهلوی

  • نتانیاهو شمشیر انتخاباتی را از رو بست

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵

  • متلاشی شدن باند فساد اداری در شهرستان کلاردشت

  • برگ برنده استقلالی‌ها برای بازی با السد قطر

  • موج زائران در مسجدالحرام؛ سعودی‌ها چه کردند+ فیلم

  • تقدیر و تشویق دریادار عظمایی توسط رئیس ستادکل نیروهای مسلح

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 289914
    تاریخ انتشار: 28/اسفند/1400 - 13:25

    واکنش آمریکا به سفر بشار اسد به امارات

    سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در سخنانی نسبت به سفر رئیس جمهوری سوریه به امارات برای نخستین بار پس از آغاز جنگ در این کشور واکنش نشان داد.

    واکنش آمریکا به سفر بشار اسد به امارات

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از سایت شبکه روسیا الیوم، ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در سخنانی در واکنش به سفر بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه به امارات اظهار کرد که از این تلاش آشکار برای مشروعیت بخشیدن به نظام بشار اسد عمیقا ناامید و ناراحت است.

    پرایس با چشم پوشی از جنایات واشنگتن علیه ملت سوریه و کشتن غیرنظامیان در این کشور به بهانه مقابله با داعش و همچنین غارت منابع نفت این کشور گفت: ما از کشورهایی که در حال بررسی تعامل با دولت سوریه هستند می‌خواهیم تا "جنایات وحشتناک" این رژیم علیه ملت سوریه در دهه گذشته و همچنین تلاش‌های مداوم آن برای ممانعت از دسترسی ملت این کشور به کمک‌های بشردوستانه و برقراری امنیت را به دقت ارزیابی کنند.

    بشار اسد برای اولین بار در طول ١١ سال گذشته و از زمان آغاز جنگ داخلی در کشورش جمعه شب به یک کشور عربی سفر کرد و برای مقصد سفرش دوبی امارات را انتخاب کرد.

    بشار اسد در جریان این سفر با محمد بن راشد، حاکم دوبی و محمد بن زاید، ولیعهد ابوظبی دیدار و گفت‌وگو کرد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما