یکشنبه 04 خرداد 1404 - Sun 25 May 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • یک فرد آگاه در همایش نبود که آخوندی را بازخواست کند؟

  • اینکه بگویند به ایران اجازه غنی‌سازی نمی‌دهیم، غلط زیادی است /شهید رئیسی زبان صادق و عمل خستگی‌ناپذیر داشت + فیلم و صوت

  • ترامپ غلط کرد با آنها که پالایشگاه‌ سازی و نیروگاه‌ سازی را مسخره می‌کردند

  • برای چهره‌نگاری شایسته‌، جذاب و با نشاط از معلم کار رسانه‌ای شود/ جدا کردن آموزش و پرورش از دولت معنی ندارد+ فیلم

  • دیپلماسی داروغه: زوال مذاکره و تعامل

  • منیت عاریتی؛ تحقیر در ازای بقا

  • قهرمانان واقعی و انسان‌دوست ایران در دفاع مقدس معرفی شوند+عکس و فیلم

  • آیا هنوز هم به مذاکره ادامه می‌دهید؟!

  • لیدرهای ضدانقلاب، ایرانی نیستند؟+فیلم و عکس

  • هر دو طرف با رهبران خود مشورت کنند

  • مذاکرات نسبت به سه دور گذشته جدی تر و صریح تر بود./برای جلسه بعدی توافق شده/در موضوعات مورد اختلاف، مقداری به هم نزدیک شده /

  • ادامه مذاکرات فقط بعد از پوزش ترامپ

  • جنگ روایت‌های ترامپ و اهمیت یک هشتگ

  • برای هر سناریویی آماده هستیم/برای جنگ در هر مقیاسی آماده‌ایم/شهید رئیسی الگویی برای خدمت به اسلام بود

  • خلیج فارس،همیشه فارس خواهد بود

  • او از نخست‌وزیر بنیامین نتانیاهو ناامید شده است/ترامپ از فشار‌های نتانیاهو برای حمله به ایران کلافه شده

  • استقبال مکرون از یک تروریست حرفه ای در الیزه

  • تمجید باشگاه اینتر از طارمی

  • مهمترین وظیفه حوزه، بلاغ مبین و زمینه‌سازی برای تمدن نوین اسلامی

  • ناترازی در انتصابات؛ وقتی سخنگوی ستاد، مدیر برق کشور می‌شود! +عکس و فیلم

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 289077
    تاریخ انتشار: 22/اسفند/1400 - 22:57

    مردم بحرین علیه عربستان به خیابان‌ها آمدند

    تهران - ایرنا - مردم بحرین همزمان با ۱۳ مارس سالروز ورود نیروهای عربستان به کشورشان با هدف سرکوب قیام بحرینی ها علیه رژیم آل خلیفه ، به خیابان ها آمدند و علیه نظام آل خلیفه و آل سعود شعار سردادند.

    مردم بحرین علیه عربستان به خیابان‌ها آمدند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا پایگاه خبری «بحرینی لیکس» امروز (یکشنبه) نوشت که بحرین طی دو روز گذشته شاهد تظاهرات گسترده مردمی در اعتراض به رژیم آل خلیفه و متحد سعودی آن بود که در سال ۲۰۱۱ برای سرکوب انقلاب مردمی ۱۴ فوریه وارد منامه شد.   

    بر اساس این گزارش، چندین تظاهرات در شهرهای بحرین در محکومیت دخالت نظامی عربستان در بحرین و اتحاد ریاض با رژیم خلیفه علیه اراده مردم بحرین که خواستار اصلاحات سیاسی و آزادی هستند،   برگزار شده است. 

    از جمله مناطقی که این تظاهرات در آن برگزار شد، روستای «کرب آباد» بود که در خیابان‌های آن راهپیمایی به راه افتاد و مردم با در دست داشتن بنرها و سردادن شعارهایی خواستار خروج نیروهای سعودی و اماراتی که از ۱۱ سال پیش برای کمک به رژیم آل خلیفه، بحرین را اشغال کرده اند، شدند. 

    تظاهرکنندگان کمک نیروهای سعودی به رژیم آل خلیفه برای سرکوب انقلاب مردمی ۱۴ فوریه بحرین که در سال ۲۰۱۱ برای پایان دادن به سلطه بیش از ۲ قرن خاندان «آل خلیفه» بر این کشور به وقوع پیوست را محکوم کردند. 

    نیروهای سعودی در ۱۵ مارس ۲۰۱۱ تحت عنوان نیروهای سپر جزیره، بحرین را اشغال کردند تا نظام آل خلیفه که در پی انقلاب عظیم مردمی که در فوریه همان سال به وقوع پیوست در آستانه سقوط قرار داشت را نجات دهند. 

    ورود این نیروهای خارجی به بحرین موجی از سرکوب وحشیانه را به دنبال داشت که منجر به شهادت چند بحرینی و تخریب میدان «لولوء» (مروارید) و همچنین تخریب بیش از ۳۰ مسجد شد. 

    بر اساس گزارش بحرینی لیکس این نیروها همچنان در بحرین حضور دارند و از خروج از کشور خودداری می‌کنند. 

    در این پیوند «سعید الشهابی» مخالف برجسته نظام آل خلیفه تاکید کرد که انقلاب بحرین به رغم اشغال این کشور توسط نیروهای عربستان و امارات به دلیل شکست تجاوزگران در دستیابی به اهداف خود در سرکوب این انقلاب، همچنان ادامه دارد. 

    وی در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: مردم بحرین می‌توانند با افتخار اعلام کنند که حمله سعودی - اماراتی به انقلاب را خنثی کرده اند و ۱۱ سال متوالی است که ادامه دارد و و آل خلیفه به دلیل کمک به بیگانگان، در برابر مردم بحرین (شیعه و سنی) ذلیل، منزوی و طرد شدند.  

    با نزدیک شدن به یازدهمین سالگرد تهاجم سعودی - اماراتی به بحرین و سرکوب خونین انقلاب مردم آن، «الشهابی»  به فجایع ناشی از آن تجاوزات از جمله شهادت شهروندان از جمله شهید «احمد فرحان» و تخریب مساجد و تخریب میدان‌ها اشاره کرد و اظهار داشت: مردم بحرین این جنایات را فراموش نخواهند کرد. 

    نیروهای مخالف نظام بحرین شعار روز ملی مقاومت در برابر اشغالگران عربستان و امارات را «جز حاکمیت ملی» نامگذاری کرده اند. 

    «جریان الوفا الاسلانی»، «جمعیت العمل اسلامی (امل)»، «جریان العمل الاسلامی» و «جنبش خلاص» از احزاب مخالف نظام بحرین از مردم این کشور خواسته‌اند تا در رویدادهایی که به مناسبت سالگرد تهاجم نیروهای سپر جزیره به بحرین از ۱۲ تا ۱۵ مارس در مراکز متعددی در روستاها و شهرهای مختلف این کشور برگزار می‌شود، شرکت کنند. 

    از سوی احزاب و جریان‌های سیاسی مخالف نظام آل خلیفه، ۱۳ مارس به عنوان روز ملی مقاومت در برابر اشغالگری عربستان در بحرین نامگذاری شده است.  در این روز نیروهای نظامی عربستان سعودی و برخی کشورهای خلیج فارس با حمایت دولت آمریکا وارد بحرین شدند تا با مردم بی‌دفاعی که برای مطالبه حقوق مشروع خود در انقلابی که امتداد بیداری اسلامی و الگویی از انقلاب‌های بهار عربی در منطقه بود به خیابان‌ها آمده بودند، مقابله کنند. 

    بحرین از ۱۴ فوریه سال ۲۰۱۱ میلادی شاهد انقلاب مردمی علیه رژیم آل خلیفه است. مردم خواهان آزادی، برقراری عدالت و رفع تبعیض و روی کار آمدن نظامی منتخب در کشورشان هستند.  

    ناآرامی‌های بحرین تاکنون ده‌ها کشته و هزاران زخمی برجای گذاشته و رژیم آل خلیفه همچنین صدها بحرینی را نیز سلب تابعیت کرده است.  

    گروه‌های مدافع حقوق بشر بارها رژیم آل خلیفه را به خاطر سرکوب مخالفان محکوم کرده و خواستار اصلاحات در نظام سیاسی این کشور شده‌اند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما